Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaa bunun nedeni hipertansiyonmu başka birşey mi neden böyle ağrıların oluyoki (((((

Benim vucudum iyice agirlasti e bebekte buyuyo belim agriyo 2 adim attim mi kasiklarim agriyo normal diyo ya bilmem artik 24 nisanda kontrolum gunlerde gecmez :))

3-4 gundur basladim yurumeye ama 3. adimdan sonra kasiklarima bicak saplaniyo sanki oluyorum acidan

Benim vucudum iyice agirlasti e bebekte buyuyo belim agriyo 2 adim attim mi kasiklarim agriyo normal diyo ya bilmem artik 24 nisanda kontrolum gunlerde gecmez :))

tabi doktorun en iyisini bilir herkeste aynı olcak diye bişey yok ağrıların oluyorsa mecbur yatman gerekiyor yoksa bebiş aşağı baskı yapıp doğumu erkene getiriyor günler geçmek bilmez kucağına alana kadar ama kucağına alınca birde bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş yürümeye başlayacak koşup oynayacak bu günlerini özleyeceksin ... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

aslında gerçekten arkadaş haklı benim eltimde var ağırlştım diyo ama yürüyo eskisi gibi uzun olmasada olduğu kadar yürümek doğumada iyi geliyo diyolar ama tabi çektiğini bir tek sen bilirsin canım sölemei kolay bize ama hani en azından kendine güvenebiliyosan yürümeye ççalış normalmi sezeryanmı olucak doğum kısmetse

simdilik yatmiyorum mumkun oldugunca yuruyorum :) dinlene dinlene mehter takimi gibi oldum ayni

elifim ben normal istiyorum cocukta donmus artik kafasi asagida normal doguma uygun tansiyon bi anda firlamazsa catimda uygunsa normal denicez dedi dr isallah normal dogum olur

inş rabbim hayırlısını nasip etsin bir avazda inş kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkma bakalım canını elbet bir şekilde olucak ama hayırlısı olsun önemlisi bu canım rabbime emanet bebeğinde sende inş az kaldı açıcak gözlerini yakında fındığımız inş AMİNNNNN

Amin rabbim hic bir kucagi bos koymasin isallah saka maka 65 gun diyo takvimde 2 ay kalmis oglum erken davranmazsa

Amin rabbim hic bir kucagi bos koymasin isallah saka maka 65 gun diyo takvimde 2 ay kalmis oglum erken davranmazsa

aminnnnnnnnn inş canım inş tüm isteyenlere nasip olsun inş hayırlısıyla az kalmış ama inş sorunssuz sıkıntısız beklerde annesnide sıkıntıya sokmaz zamanında gelse daha iyi olur tabi ama hayırlısı ne ise o olur inş

Valla bisey soyliyim mi 2 ay bana uzun geliyo bugun dogsa diyorum bazen ))

Valla bisey soyliyim mi 2 ay bana uzun geliyo bugun dogsa diyorum bazen ))

sabırsızlanoıyosun anlıyorum ben hayalini kursam eşimle şimdi hemen olsa şurda yatsa izlesek der mesela ama bana göre hani her bir evresi çok değerli ilk hamile olduğunu öğrenmek onutaşımak dünyaya getrirmek (her ne kadar çok zor olsada)bilmiyorum ama ben sanki hiç yaşamıycakmışımda böyle hayal edicekmilşim gibi hissediyorum hani diğer aya adetim gecikse diyedüşündüğümde adee gecikicek ama gelicek meinim diybiliyorum artık alışştım yani olursa süprüz olucak bana inan inş herkes yaşar sizlere nasip oldu çok şükür bizlerede dua edin dualrınız kabul lurmömuş diyolar eksik etmeyin

Yasamiycam diye dusunme burdan hamileyim yazdiginda hatirlatirim bak vaktini bekliyo bebis :)) hep dua ediyorum rabbim sizlerede yasatsin isallaahhh isteyen kim varsa hepsine

Yasamiycam diye dusunme burdan hamileyim yazdiginda hatirlatirim bak vaktini bekliyo bebis :)) hep dua ediyorum rabbim sizlerede yasatsin isallaahhh isteyen kim varsa hepsine

ayy inş tek hayırlısı ile hamile kalayımda siz bana hatırltaın ben razıyım yani canım:26:yaa umutsuz değilim kesinlikle mantıklı ve inançlı düşündüğümde tek yapmam gereken beklemek şükretmek sabretmek böyle düşününce dünya umurumda olmuyo ama bazende duydularımın esiri olmuyo değilim isteğimin özlemimin önüne bazen geçemiyorum ama olsun şükürler olsun hayırsız hamilelik bebek olucaksa olmasın daha iyi rabbimin vardır bildiği demekki zamanı değil varsa nasibimde er yada geç olucak inş yeterki hayırlısı olsun cümlemiz için diyorum hakkımızda hyırlısı olsunAMİNNNNNNNNNNNNNNN

Amin canim evet insan duygusal anlamda yikiliyo bazen ben cok iyi biliyorum bunu dusuk yaptim bu cocuk geldi sevinmedim bile ama gecti duzeldi oglum kocaman oldu isallah saglikli salih evlatlar nasip olsun hepimize guclu olmaya calis ne olursa olsun simdilik kactim gelirim yine

evet yaşayan daha iyi anlar Allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın kimseye inş canım ne diyebilirimki bekliyorum inş hayırlısı olsun hepimizin bir zamanı var geldikçe yaşıyoruz işte
günaydın kızçelerrrrr
hoşgeldin canım günaydınlar olsun nasılsın
Gününüz aydın olsun hamiş ve hamiş adayları

sağolasın canım sanada günaydın nasılsın

ay kuzum benim
ben de sürekli dua ediyorum sizlere
ama senin her an olacakmış gibi geliyor bana
bir de hamile kalınca bile inanamıyor insan
ben hala ne olur nasıl büyüyor hayret ediyorum
bu cidden bir mucize ve evet bu mucizenin kendine göre bir zamanı var

hoşbulduk fıstığım
iyiyim çok şükür
şu hava güzelleşiyor ya
daha da iyi hissediyorum

tşk ederim iyiyim gün sayıyorum canım gecmiyo hayırlısı artık

canım benim sağolasın gülüm Allah razıolsun inş meleğim inş dualrın kabul olur hislerin gerçekleşir canımıniçi
hoşbulduk fıstığım
iyiyim çok şükür
şu hava güzelleşiyor ya
daha da iyi hissediyorum
evet gülüm yaa hava güzelleşince insanın içinede huzur geliyo valla dünde biz gittik gezdik sahil kenarı çok güzeldi yürüdük sanırsınki bir istanbulu gezmişim güneş olunca bir mutluluk geliyo balım yaa
tşk ederim iyiyim gün sayıyorum canım gecmiyo hayırlısı artık

hayırdır gülüm ne için gün sayıyosun :18::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…