tatlim bulantim hala zirvelerde cok huzursuz ve mutsuz olmaya basladim. iyice dagildim elim yuzun cokdu valla ama napalim sabirla bekliyorum gecicek dr verdigi ilaclarda pek ise yaramiyor hayirlisi allahdan diyorum bide ben daha 2 li testi yaptiramadim dr bebisin buyumemis daha dedi. carsamba gunu tekrar gidicem belki o gun yapilabilir bekliyorum bakalim bebisim saglikli olsunda yapcak bisey yok bekliycem bulantim gecsin.....saol canım seninde haftan güzel geçer inşalllahh. hamilelik nasıl gidiyo bu arada
tatlim bulantim hala zirvelerde cok huzursuz ve mutsuz olmaya basladim. iyice dagildim elim yuzun cokdu valla ama napalim sabirla bekliyorum gecicek dr verdigi ilaclarda pek ise yaramiyor hayirlisi allahdan diyorum bide ben daha 2 li testi yaptiramadim dr bebisin buyumemis daha dedi. carsamba gunu tekrar gidicem belki o gun yapilabilir bekliyorum bakalim bebisim saglikli olsunda yapcak bisey yok bekliycem bulantim gecsin.....
bendede bulantı var ama sadece sabahları canımm. inşaallah çabucacık geçer bulantılarımız. bende perşembe yaptırdım ikili test ense kalınlığı 1,06 çıktı. ama kan tahlili sonuçları 2 hafta sonra belli olacakmışş. senin bıdığında büyüsünde yaptır bakalımm. inşaallah güzel çıkar sonuçlarınız
ksel ne cabuk haftalr ilerledi ya daha dün sölemiş gibisin hamileligini. avatarındaki bebeiş cok tatlı ama dehset kilolu sonu obezite yani. gecen doktora gittigimdde dısarda böle bi kıs cocugu gördüm cok üzüldüm haline ya bacakları kolları bi görsen gerinmiş patlamak üzere iytice simdiden bebeyi obez yapmıs annesi ya yazık vallahi üzüldüm.
evet canım ya haftalar çok çabuk geçiyo aslında ben bile hala inanamıyorum hamile olduğuma. göbeğim büyüsede görsel olarak inansam bari hamile olduğuma :)) bende üzülüyorum öyle bebişler görünce. valla ben şimdiden yeme alışkanlıklarımı değiştirdim. düzenli yemek yiyiyorum. abur cuburdan uzak duruyorum. ilk üç ayda kilo almamak lazımmış ben bunu başardım. (tabi sağlıklı olan herşeyi düzenli yedim) inşallahh geri kalan dönemdede fazla kilo almam
hggünayyyddınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugünn
ya bir pazar günü giremiyorum buraya ama nasıl özlüyorum yaa
dün akşam girecektim aslında ama piknikten geldim evi derleyip toparladım kızımı banyo yaptırdım
sonrasında bir baş ağrısı tuttuki sormayın resmen başımı sağa sola dönderirken bile canım yanıyodu :26::26::26:
buarda bata 3 gün var ve göğüsler bomba bomba. com.
artı kasıklarımda sancı sanki heran olacağım hissi var
artık hayırlısı ne diyelim :44::44::44:
emineemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin gülooooooooooo
günayyyddınnnnnnnnnnnnnn
dün akşam girecektim aslında ama piknikten geldim evi derleyip toparladım kızımı banyo yaptırdım
sonrasında bir baş ağrısı tuttuki sormayın resmen başımı sağa sola dönderirken bile canım yanıyodu :26::26::26:
hoşbulduk deli kızhg
..benim adetim de yakın göğüslerim şişti bile
satım 13 ü ama erken de gelebilir gibi sanki :44:
aman hiç gelmese keşke
senin bi tane varmış bize sıra ver helehoşbulduk deli kız
benim batda 12 si
umudumuz bebek gelmesi ama bakalımmm
hoşbuldukkk melisammmmm
canım arkadaşımmmnasılsın bakalımmm
günayyyddınnnnnnnnnnnnnn
güle güle kullanın
bazen olabilir belki öyle ,illa belirti arama ,gelir inş.ya benim gögüsleri cok sönük kıslar adet olmam lazım amma hiç bi belirti yok ya. soktürücüdemi işe yaramadı nedir.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?