herks burdayken sorayım benim dün sol kasık pıtpıtpt atıyodu
ilda da sanırım öyle anlamış hamişliğini
sizce neden attı benim sol kasık pıtpıt resmen gördüm dışardan attıgınıda...
ve içimde acayip sıkıntı var
:26::26:
ne zamandır kullanıyorsun söktürücüyü?ya benim gögüsleri cok sönük kıslar adet olmam lazım amma hiç bi belirti yok ya. soktürücüdemi işe yaramadı nedir.:26::26:
canım ben öyle bişey yaşamadığım için bişey diyemicem
benim çok keskin 2 3 saniye süren sancım olmuştu bi de bel ağrısı
inşallah bebiştir:26:
tatlim bulantim hala zirvelerde cok huzursuz ve mutsuz olmaya basladim. iyice dagildim elim yuzun cokdu valla ama napalim sabirla bekliyorum gecicek dr verdigi ilaclarda pek ise yaramiyor hayirlisi allahdan diyorum bide ben daha 2 li testi yaptiramadim dr bebisin buyumemis daha dedi. carsamba gunu tekrar gidicem belki o gun yapilabilir bekliyorum bakalim bebisim saglikli olsunda yapcak bisey yok bekliycem bulantim gecsin.....
ahaha pipipli haaa
Allahım yarabbim
cokciciler canım
artık annelerde sadelikten yana heee
cok guzelmis cnm bende boyle bisey dusunuyorm
nerden aldin ? bi de fiyati neydi
beyaz olmasi da ayrica guzel ferah duruyo
canım gerçekten çok güzelmiş birde üzerlerine çeşit çeşit hayvan resimleri yapıştıracaksın bebişin agladıgı zaman onları göstereceksın ben ablamın kızına bakarken yastık boyamıştım ondaki hayvanları göstererek çok susturdugum oldu darısı bizlere inşallah benimkinin nevresim takımları hep hazır ceylanlı falan ama bebiş nazlı çıktı gelmek( bilmiyor burada derin bir iç çekiyorum)
bizim evde onun adı pipili
canım ben evimdede hep sade şeyler severim, daha ferah geldi gözüme çokda şık oldu.
canım beşik çok özellikle hem büyüyen beşik hemde, alt çekmesinin içine yatak giriyor ve orasıda ekstra yatak olmuş oluyor. O yüzden takım pahalı diye beşiğini aldım. 1050 beşiği, bizim gibi nakit alırsan %10 indirim yapıyorlar, birde çingenelik yapıp hediye istedim. Çorap verdiler
Dolabı praktikerden aldık. Fiyatı iyi maksimum 150 tlye alırsın dolabı ve renk seçeneğide var
ne zamandır kullanıyorsun söktürücüyü?
ahaha pipipli haaa
Allahım yarabbim
cokciciler canım
artık annelerde sadelikten yana heee
cibinlik almayacakmisin besigin ustune tavandan asmalilar cok guzel oluyo
alıcam kuzum onları en sonlara doğru artık
şimdi kaba eşyaları alıyoruz
bizimde bu ay sonu gelicek beşiğimizle şifonyerimiz
dolap alamadım koyacak yerim yok
daha ne almam lazım aklıma bişey gelmiyo benim
canım o kadar eksik varki ohoooooo. internetten bak canım gerekli eşyalar diye detaylıcana bulursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?