Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ben öyle bişey yaşamadığım için bişey diyemicem
benim çok keskin 2 3 saniye süren sancım olmuştu bi de bel ağrısı
inşallah bebiştir:26:

canım ben öyle bişey yaşamadığım için bişey diyemicem
benim çok keskin 2 3 saniye süren sancım olmuştu bi de bel ağrısı
inşallah bebiştir:26:

hım anladım canım bel agrısı da yok bende
bende hamişkliğe vurayım dedim bi kaç seyi aama zorlamayla olmuyo belli ki bildiğin adetle ilgili seyler benim :96:

canım birşey yeyip içemiyorsan dr git tekrar benım ablamında öyle oluyordun 4-5 gün hastanede yattı serum falan verdıler sonra biraz rahatladı

Eki Görüntüle 386016 Eki Görüntüle 386017
kızlar benim pipiliye hafta sonu bunları aldık

canım gerçekten çok güzelmiş birde üzerlerine çeşit çeşit hayvan resimleri yapıştıracaksın bebişin agladıgı zaman onları göstereceksın ben ablamın kızına bakarken yastık boyamıştım ondaki hayvanları göstererek çok susturdugum oldu darısı bizlere inşallah benimkinin nevresim takımları hep hazır ceylanlı falan ama bebiş nazlı çıktı gelmek( bilmiyor burada derin bir iç çekiyorum)

ahaha pipipli haaa
Allahım yarabbim
cokciciler canım
artık annelerde sadelikten yana heee

bizim evde onun adı pipili
canım ben evimdede hep sade şeyler severim, daha ferah geldi gözüme çokda şık oldu.
cok guzelmis cnm bende boyle bisey dusunuyorm
nerden aldin ? bi de fiyati neydi
beyaz olmasi da ayrica guzel ferah duruyo

canım beşik çok özellikle hem büyüyen beşik hemde, alt çekmesinin içine yatak giriyor ve orasıda ekstra yatak olmuş oluyor. O yüzden takım pahalı diye beşiğini aldım. 1050 beşiği, bizim gibi nakit alırsan %10 indirim yapıyorlar, birde çingenelik yapıp hediye istedim. Çorap verdiler
Dolabı praktikerden aldık. Fiyatı iyi maksimum 150 tlye alırsın dolabı ve renk seçeneğide var

canım ben üzerine bişey yapmıycam, kendisi istediğinde aklı erdiğinde beraber yaparız. ben onun odasına duvarın yarıdan aşağısını kağıt yapmayı düşünüyorum. ortaya da şerit çekicem. kağıtları istediğimiz gibi boyarız oğlumla

bu arada uyku seti alıcam bende bir takım, tabi bir iki takımda nevresim alıcam. yatak 70*130 olucak, bide yatak bakıyorum. Böyle kaba eşyaları bitirsek ağırlaşmadan, yazındaşampuanı sabunu askısı oyuncağı dönencesi falan o tip şeyleri almış olurum. Oğlumu beklerim sonrada

ne kadar buyuk bi hediye vermisler yarisini geri alsalarmis keske
besikler pahali ya hele guzel kaliteli bisey istiyosan kacari yok 1000 tl yi gozden cikaracan zaten

ne zamandır kullanıyorsun söktürücüyü?

ahaha pipipli haaa
Allahım yarabbim
cokciciler canım
artık annelerde sadelikten yana heee

canım söktürücü hapı biteli iki gün oldu bekliyorum adeti 2yada 3 gün sonra olurdum adet bu haptan sonra. ama bi önceki kullanımda gögüslerim sişmişti bu sefer sönük ole yogurt torbası gibi
ondan dedim sökülmücemmi acep diye:26::26:

merhaba kızllllllllllllllllar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…