Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

iyiyim canım kendi adıma
sen nasılsın
ben pek iyideğilim tatlım ya yaklaşık bir haftadır hastayım boğaz ağrısı vardı şimdide ağrım geçti öksürük başladı .biri bitiyor diğeri başlıyo.rabbim hastalara şifa versin birde gebeyken ilaçda vermiyor dr.ancak minoset.
Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

hayırlısı olsun tatlım,üzülüdüm ya rabbimin vardır bildiği,en kısa zamanda inşallah bi bakarsın kendilğinden geliverir meleğin.

Sağol canım ben hissetmiştim zaten negatif çıkacağını ve hamile kalamayacağımıda hissediyorum üçüncü aşılamayıda deneiycem sırf elimden geleni yapmış olmak için ama yine olmayacak biliyorum....

ay kuzum öyle deme ya, rabbim nasip etsin dualarımız seninle inşallah 3.de tutar hemde ikitane birden gelir ya inşallah.

ay kuzum öyle deme ya, rabbim nasip etsin dualarımız seninle inşallah 3.de tutar hemde ikitane birden gelir ya inşallah.

Sağol canımsın yaaaŞuan ağlamamak için kk dadolanıp duruyorum geçen aşılama sonrası kendimi harab ettim.Bu defa ağlamıycam kararlıyım.Ama eşime anneme babama görümcelerime nasıl söyliycem hepsi tek tek aramaya başlıycak keşke sormasalar

selammmm ben geldim hafta sonuda geldim ama yazmadım çok güzel bi hafta sonu geçirdik,neyse bugün doktora gittim bağırsak için olan ilacı azalttı haftaya bakıcaz duruma göre tamamen kescekordan avmye gittim alışveriş yaptım geldim açlıktan ölmüştüm yemek yedim ve hemen geldimmm

bebeğim eşini ara söylesin sorma ihtimali olan kişilere,daha iyi olur tatlım yoksa cnn iyice sıkılır, sakın ağlama rabbim sevdği kulunu önce üzer sonra sevindirirmiş sende sevinceksin allahın izniyle,çifter çifter dolsun kolların rabbim bu günlerini unuttursun.

işlerimi toparladım, yemeğimi geldim geldim.

Lovely okudum canım, sakın üzülme yine de. Rabbim hep en hayırlı zamanı bekletir ne olur unutma. Vardır onunda ekmek yiyeceği bir zaman. O yollar çok zorlu bilirim ama sabret güzelim. Mükafatın yakında yanında olsun

Zaten en zoru eşimi aramak geçen seferde aramadım o aradı telefonu açar açmaz başladım ağlamaya en iyisi aramıyım hiç ses çıkmayınca herkes anlar heralde negatif olduğunu.

cnm geçmiş olsun ama önce sen inanacaksın bunu biliyosun ne demek zaten olmıycak biliyorum sen kafanda böyle düşünürsen bütün vücudunu etkilersin biliyorum çok zor ama sapasağlam durmak zorundayız

ben geldiiiiiimmmmmmm

bende yeni geldim hışgeldin

slm herkese kızlar

slm cnm ne durumda senin ovucanlar??ben ekledim cuma günü gördünmü

Sağol canım.Belkide hakkımızda hayırlısı budur aslında buna alışabilirm ama güçlü olmam ayakta durabilmem için birşeylerle uğraşmam lazım şu son aşılamada bitsin gitsin işe girmek hiçbirşey düşüncek vaktim kalmayacak kadar çalışmak isitoyorum.

Ama olacak diye umud ettiğim zaman sonucuna dayanmak çok ağır geliyor.Bunuda denedim ilk bebek istediğimiz aylarda her ay öyle umutlu oluyordum ki bu ay kesin hamileiym diye bekliyordum hatta eşimle gidip bebek kıyafetleri bile bkıyorduk.Arada beğendiğimiz ufak tefek şeyleri alıyorduk.Bu böyle bir ay iki ay derken 2 yıl devam etti.Ama artık umud edemiyorum o kadar mucize gibi geliyorki hayal bile edemiyorum.Tek yaptığım görev gibi hastaneye gidip gelmek.

hoşbuldum canım benim bwenimkileri koyayımda bak sende tekrar koyarmısın bende bakayım merak ettim :18::18::18:

Neyse ben çıkayım böyle karamsar karamsar kimseyi üzmek istemem.Biraz kendimi toparlayıp öyle gelirim.Desteiğiniz için sonsuz teşekkürler...

Zaten en zoru eşimi aramak geçen seferde aramadım o aradı telefonu açar açmaz başladım ağlamaya en iyisi aramıyım hiç ses çıkmayınca herkes anlar heralde negatif olduğunu.

Canim benim
Ortada hiçbir problem yok
Demek ki belli bir zamanı bekliyor bu bebis
Dua edelim hayırlısını isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…