Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doktor yarım saat yeme dedi bişey.
ben hep öyle alıyorum ilaçları.
saati saatine diye
off gene canım sıkıldı şimdi

Anammm alinti yapamiyorum :)

ferda kisa boylu olursa babaina ceker gerci ailesinde tek kisa kocam ama bilmem bizim tarafa cekerse uzun olur ama farketmez ne yapim basti bacak olur oglumda :)

pufffyyyymmm ya ben bu kilolari bosuna mi aldim bugunler icin hep :))

didem cok hareketli basladim evet olan kocama oldu orjinal cam bulamamis hala cam peinde dolaniyomus :))

o zaman patates sar azıcık başına, yada en etkilisi 2 aspirini çeyrek çay bardağı kadar suda ez içinede 1 kaşık şeker at, karıştır iç. Yarım saat içinde keser ağrıyı

hee patitis olabilirde gülüm aspirin dokunuyo döküyo vücudum sağolasın yinede kuzum tavsiuyelerin için

doktor yarım saat yeme dedi bişey.
ben hep öyle alıyorum ilaçları.
saati saatine diye
off gene canım sıkıldı şimdi

valla sana bişey demeye korkuyom artık yaa
yarım saat bişey yemeyeceksin o doğru
ama başka ilaç da alma sen diyorum
folik asit ne zaman istersen içebilirsin
1 saat aç kalmazsın hem diyorum
valla böyle er dediğime canını sıkacaksan bidaha bişey söylemicem sana
can sıkacak ne var yanlış bişey yapmıyorsun işte

bana da öyle geliyor :)))
maşallah kuzularımıza

3 gün kaldı şafak sayıyorum resmen

oflu yeri geliyor ben yarım saat beklemiyorum bile ayrıca
sabah 7 gibi kalkıp 7:20de kahvaltı edip çıkıyorum okul varken
yani ona bile tam uymuyorum, uyamıyorum son zamanlarda
kafana bu kadar takma herşleyi

efettt benim buyurun melisa hanım birşey mi oldu acüppp

ben psikokopata baglaya baglaya stres en sonunda vucudumda patlak vermeye basladı sac diplerimde egzama olusmus. göbegimdede küçük küçük kırmızı noktalar hala var ona bii yazmadı salak doktor
bide üstüne dün kan verdim ne olur ne olmaz midem bulanıyo daha adet olmadınm diye o da negetif cıktı yine .
bnuguün girmeyim dedim bu siteye yine dayanamayıp girdim. bi engellesem kendimi biraz uzak durmak bana iyi gelecek aslında.

Canim oturup duruyorum daha ne tedbir alayim muayene olmayi kabul etmedim ya korkutmak icin dediler bence ultrasonda suyu yeterli dediler ama bana suyun siziyo olabilir dediler :)

bulur artık bi yerden ne diim

yaaa ama napıyımmm
dediğim gibi ben hep folic asiti sabahları aldım.
tiroidi içtikten sonra genelde yarım saat 1 saat sonra.
sende öyle deyince takıldım gene
kızma ya sende beni anla kendimi değil bebeğimi düşünüyorum

oflu yeri geliyor ben yarım saat beklemiyorum bile ayrıca
sabah 7 gibi kalkıp 7:20de kahvaltı edip çıkıyorum okul varken
yani ona bile tam uymuyorum, uyamıyorum son zamanlarda
kafana bu kadar takma herşleyi

aman kuzum napıyım tiroid 12 olunca bide ilaç etkileşimi falan deynce.
bir an önce düşmesi için uğraşıyorum sonuçta..
öyle işte..
anlarsın sende beni..

benimde sadece yaprak sarmam var yanına ne yapıyımmmmmmmmm:26::26::26::26:

Canim sulu bisey yap corba mesela mercimek olabilir bide salata yeter daha ne benim yerimede ye sarmalari ohhh :))

benimde bezelyem var dun pisirdim 1 kasik yiyemedik hastane falan derken yanina pilav salata bittim gitti rahatim bugun :)

benimde sadece yaprak sarmam var yanına ne yapıyımmmmmmmmm:26::26::26::26:

kısım yaprak sarması varsa yeter daha ne olcek ya. etliyse üzerine de yogurt ohh canım cekti kıs. hiç saramam ben yaprak beceremedigimden degilde boyun fıtıgı var cok zorluyo beni böle seyler bide işimede gelmiyo sinir oluyorum saatlerce ugrasmak. ama yemesi süperrrrrrrrrrr. kaynanam cok nadir sarar bin nazla .uyuz kadın yaaaaaaaaaa.

bana da öyle geliyor :)))
maşallah kuzularımıza

3 gün kaldı şafak sayıyorum resmen
geçmez günler bilrim canım bende kan testine gidince yaşardım ama havamoı alırdım sürekli
canım bnim sedn okada takıyomusun kafana neyi dert ediyosunki bu kadar sorunun oluyo balım saygı duyarım kararına ama gitme derimm özlerim ben seni yaaa
Canim oturup duruyorum daha ne tedbir alayim muayene olmayi kabul etmedim ya korkutmak icin dediler bence ultrasonda suyu yeterli dediler ama bana suyun siziyo olabilir dediler :)

valla gamzecim yani dahaöncede yaşamışşın rabbim bir daha yaşatmasın inş ama tedbirli ol sürekli yat uzan ne bileyim alttan baktırmamakla iyi etmişşin şu durumda alttan bakılıyomu bilemiyorum ama bakılmaz diye düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…