folik asit için o kadar kasmana gerek yopk
tok karnına da içilebilir
yani iki öğün arasında da alabilirsin
tiroid ilacını içtikten sonra 3-4 saat hiçbişey içme sen
bazı ilaçlar etkileşiyor onunla, neler olduğunu bilmediğimden ben hiçbişey içmiyorum 3-4 saat boyunca (doktorum söylemişti)
coraspirini kullanan çok diye biliyorum
ben kullanmadım ama zararı olmaz sanmam
doktorlar veriyor çünkü pıhtılaşma sorunu olanlara
o zaman patates sar azıcık başına, yada en etkilisi 2 aspirini çeyrek çay bardağı kadar suda ez içinede 1 kaşık şeker at, karıştır iç. Yarım saat içinde keser ağrıyı
doktor yarım saat yeme dedi bişey.
ben hep öyle alıyorum ilaçları.
saati saatine diye
off gene canım sıkıldı şimdi
bana da öyle geliyor :)))bak işin orasını hiç düşünmemiştim. geçen benimkide beni kucakladı sonra ağır geldim heralde sen kendin gel dedi
maşallah ona kırkbin kere
oflu sanki kızın olucak gibi hissettim bi an ama ben oğlumuda hala kız hissediyorum
kız eskiden bilo vardı o radyoda yayına başlarken böyle bir giriş yapardı o geldi aklıma
hoşgeldin
hoşgeldin günaydın melisam nasılsın canım benim
ohh ohh haadi bakalım git gör bebişini fıstığım
sağolasın canım benim evet ağrıyo ilaç aldım dauyumam valla 2 güğndüür giremedim pek işlerim vardı bugün full boşum oturdum kuruldum pc başına
efettt benim buyurun melisa hanım birşey mi oldu acüppp
canım sen doktora gitmişşin galiba suyun falanmı geldi şimdi geliyomu anlmadım ama madem tehlikeli ciddiye al bence bak ağzın sütten yanmış rabbim acıyı yaşatmasın tekrr ama bence bu kadar hafife alma artık kontrolde ol evinde uzakmış hastaneye doğum bu sonuçta bebeğin söz konusu tedbirini alsan iyi olur yanii sonra pişman olma
Anammm alinti yapamiyorum :)
ferda kisa boylu olursa babaina ceker gerci ailesinde tek kisa kocam ama bilmem bizim tarafa cekerse uzun olur ama farketmez ne yapim basti bacak olur oglumda :)
pufffyyyymmm ya ben bu kilolari bosuna mi aldim bugunler icin hep :))
didem cok hareketli basladim evet olan kocama oldu orjinal cam bulamamis hala cam peinde dolaniyomus :))
valla sana bişey demeye korkuyom artık yaa
yarım saat bişey yemeyeceksin o doğru
ama başka ilaç da alma sen diyorum
folik asit ne zaman istersen içebilirsin
1 saat aç kalmazsın hem diyorum
valla böyle er dediğime canını sıkacaksan bidaha bişey söylemicem sana
can sıkacak ne var yanlış bişey yapmıyorsun işte
oflu yeri geliyor ben yarım saat beklemiyorum bile ayrıca
sabah 7 gibi kalkıp 7:20de kahvaltı edip çıkıyorum okul varken
yani ona bile tam uymuyorum, uyamıyorum son zamanlarda
kafana bu kadar takma herşleyi
benimde sadece yaprak sarmam var yanına ne yapıyımmmmmmmmm:26::26::26::26:
benimde sadece yaprak sarmam var yanına ne yapıyımmmmmmmmm:26::26::26::26:
bulur artık bi yerden ne diim
geçmez günler bilrim canım bende kan testine gidince yaşardım ama havamoı alırdım süreklibana da öyle geliyor :)))
maşallah kuzularımıza
3 gün kaldı şafak sayıyorum resmen
canım bnim sedn okada takıyomusun kafana neyi dert ediyosunki bu kadar sorunun oluyo balım saygı duyarım kararına ama gitme derimm özlerim ben seni yaaaben psikokopata baglaya baglaya stres en sonunda vucudumda patlak vermeye basladı sac diplerimde egzama olusmus. göbegimdede küçük küçük kırmızı noktalar hala var ona bii yazmadı salak doktor
bide üstüne dün kan verdim ne olur ne olmaz midem bulanıyo daha adet olmadınm diye o da negetif cıktı yine .
bnuguün girmeyim dedim bu siteye yine dayanamayıp girdim. bi engellesem kendimi biraz uzak durmak bana iyi gelecek aslında.
Canim oturup duruyorum daha ne tedbir alayim muayene olmayi kabul etmedim ya korkutmak icin dediler bence ultrasonda suyu yeterli dediler ama bana suyun siziyo olabilir dediler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?