günadyın canım
eğer tahlil sonucun doğruysa 50 mgın senin için uygun olduğunu düşünüyorum (doktor değilim tabi ama deneyim önemli diyorum sadece)
zaten gittiğinde baktırırsın tekrar
ben de 3,6 çıktı diye 75 mg kullanıyorum 2ye düşsün diye
aradi arabanin camini taktiriyomus :))
visss bana psikopat diyene bak hele ben bi dahaki sefere bicak kullanacam ama kocami desip hapislere giremem hamile halimle arabanin tekerini patlatacam
visss bana psikopat diyene bak hele ben bi dahaki sefere bicak kullanacam ama kocami desip hapislere giremem hamile halimle arabanin tekerini patlatacam
adama masraf çıkarttın hearadi arabanin camini taktiriyomus :))
benim eşimin kısıtması yok, istediğim yere giderim, istediğimi giyerim falan ama huysuzluk yapmadan kıskanır,
ohhh yarasın uykusu ferda ile oğluşuna
benimde ütüler dağ gibi oldu bu akşam bende ütü yapmayı düşünüyorum
ohh ne güzel benim eşim kıskançlıktan ortadan 2 ye ayrılacak nerdeyse
bizimde öyleydi, sonra tabi ben kimlerin ne b.k olduklarını bildiğimden herkesle irtibatı kesti
kimi tanısak hep ortak arkadaşlarımız, bu şekilde daha iyi oluyor sanırım
naaptın kız gene adama
Bu arada dun geceyi anlatim size benim oglan 3.45ten itibaren oynamayi kesti 6da saglik ocaginin aciline gittik hastane dediler 9a kadar istemedim 9da kocam elini karnima koydu cocuk tas gibi duruyodu gamze olmus bu cocuk dedi kostuk hastaneye gittik alttan muayene dediler kabul etmedim doplerle baktilar kalbi atiyo uzman geldi ultrasona girdik suyum gelmeye baslamis olabilirmis yatis dedi tinmadim tabi ilk hamileligim o hastane yuzunden bitti cunku oglum 31+3 gunluk olmus :))
kuzum bak 5 yıl önceki ben böyle pskopatmışım. Şimdi gülüyorum o halime, sende bu yaptıklarına gülüceksin. Hatta 5 yıl sonra eşin bu huyunla dalga geçicek
adama masraf çıkarttın he
simdiden geciyo zaten dalgasini gogsu kabarmis kiskandim ya nasil guluyo tlfonda esek :))
he 200 tlcik allahtan yandaki ufak cam kirilmis bi dahakine iyi nisan al arka cami kir daha buyuk masraf ciksin diyo :))
selam canım hoşgeldin...
ben iyiyim sen
simdiden geciyo zaten dalgasini gogsu kabarmis kiskandim ya nasil guluyo tlfonda esek :))
he 200 tlcik allahtan yandaki ufak cam kirilmis bi dahakine iyi nisan al arka cami kir daha buyuk masraf ciksin diyo :))
senin sinirin çocuğa da yansıyor tabi
yazık be oğluna bu kadar sinir stres niye
Allah korusun öyle ölmüş falan demeyin
maşallah büyümüş ya
aramızda 2 hafta var
benimki 29+3
bende iyi sayılırım çok şükür başım ağrıyo biraz ağırlık var üstümde kuzucum bebiş nasıl bebiş
slm kızlar nasılsınız
bende iyi sayılırım çok şükür başım ağrıyo biraz ağırlık var üstümde kuzucum bebiş nasıl bebiş
benim eşimin arabaya bişey atıp camı kırsam yukarı çıkar arabanın diğer camının üstüne benide atar
nettiriyonuz bakim yine maceralar anlatılmıs bardak olayı süpermiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?