Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o yüzden 2 hafta sonrasında aynı yerde yaptırıcam tahlilimi.
ordaki doktora da sorarım en azından.
aslında gitmek istediğim bi hastane vardı devlet hastanesi ordaki doktorlar iyi diye.
ama randevu bulamadım bir türlü.
neyse bakalım 1 hafta sonra gidicem artık kontrole

visss bana psikopat diyene bak hele ben bi dahaki sefere bicak kullanacam ama kocami desip hapislere giremem hamile halimle arabanin tekerini patlatacam

kuzum bak 5 yıl önceki ben böyle pskopatmışım. Şimdi gülüyorum o halime, sende bu yaptıklarına gülüceksin. Hatta 5 yıl sonra eşin bu huyunla dalga geçicek

aradi arabanin camini taktiriyomus :))

visss bana psikopat diyene bak hele ben bi dahaki sefere bicak kullanacam ama kocami desip hapislere giremem hamile halimle arabanin tekerini patlatacam
adama masraf çıkarttın he

Bu arada dun geceyi anlatim size benim oglan 3.45ten itibaren oynamayi kesti 6da saglik ocaginin aciline gittik hastane dediler 9a kadar istemedim 9da kocam elini karnima koydu cocuk tas gibi duruyodu gamze olmus bu cocuk dedi kostuk hastaneye gittik alttan muayene dediler kabul etmedim doplerle baktilar kalbi atiyo uzman geldi ultrasona girdik suyum gelmeye baslamis olabilirmis yatis dedi tinmadim tabi ilk hamileligim o hastane yuzunden bitti cunku oglum 31+3 gunluk olmus :))

senin sinirin çocuğa da yansıyor tabi
yazık be oğluna bu kadar sinir stres niye
Allah korusun öyle ölmüş falan demeyin
maşallah büyümüş ya
aramızda 2 hafta var
benimki 29+3

kuzum bak 5 yıl önceki ben böyle pskopatmışım. Şimdi gülüyorum o halime, sende bu yaptıklarına gülüceksin. Hatta 5 yıl sonra eşin bu huyunla dalga geçicek

simdiden geciyo zaten dalgasini gogsu kabarmis kiskandim ya nasil guluyo tlfonda esek :))

adama masraf çıkarttın he

he 200 tlcik allahtan yandaki ufak cam kirilmis bi dahakine iyi nisan al arka cami kir daha buyuk masraf ciksin diyo :))

simdiden geciyo zaten dalgasini gogsu kabarmis kiskandim ya nasil guluyo tlfonda esek :))

he 200 tlcik allahtan yandaki ufak cam kirilmis bi dahakine iyi nisan al arka cami kir daha buyuk masraf ciksin diyo :))

benim eşimin arabaya bişey atıp camı kırsam yukarı çıkar arabanın diğer camının üstüne benide atar

senin sinirin çocuğa da yansıyor tabi
yazık be oğluna bu kadar sinir stres niye
Allah korusun öyle ölmüş falan demeyin
maşallah büyümüş ya
aramızda 2 hafta var
benimki 29+3

Devlete gittim ferda kendi drumun ultrasonu ne derse o cunku cihazlar arasi fark ediyo bunu tecrube ettim gostermiyolar bile ebeyle dr kendi arasinda konustuda anladim bacak boyu mesela 30+3 kg falan bisiy demediler bide diyolar ki ozele gidiyolar islerine gelince bize geliyolar dedim ilk bebekte size geldim catala soka soka dusurdunuz cocugumu yenidogan yogun bakimimiz yok ona gore diyo dedim begenmedigin ozelde var gerizekalilar

bende iyi sayılırım çok şükür başım ağrıyo biraz ağırlık var üstümde kuzucum bebiş nasıl bebiş

bebek yola cikmistirda onun agirligidir isallahhh gunaydin bu arada

benim eşimin arabaya bişey atıp camı kırsam yukarı çıkar arabanın diğer camının üstüne benide atar

zor atar beni o biraz 98 kgluk kadini nasil kaldiracak

nettiriyonuz bakim yine maceralar anlatılmıs bardak olayı süpermiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yaptimmmm burda kirilacak bi cam vardi onuda ben kirdim :)) tatar ramazana bagladim olayi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…