Devlete gittim ferda kendi drumun ultrasonu ne derse o cunku cihazlar arasi fark ediyo bunu tecrube ettim gostermiyolar bile ebeyle dr kendi arasinda konustuda anladim bacak boyu mesela 30+3 kg falan bisiy demediler bide diyolar ki ozele gidiyolar islerine gelince bize geliyolar dedim ilk bebekte size geldim catala soka soka dusurdunuz cocugumu yenidogan yogun bakimimiz yok ona gore diyo dedim begenmedigin ozelde var gerizekalilar
kız bebekin susam tanesi kadar olmuş
ferdam bu tiroid düşer dimi..
korkutuyo azıcık beni ya
unutur muyum yaa kalkar kalkmaz onu içiyorum ben unuturum diye hep komidinin üstünde ilaçlarım.düşer düşer dert etme sen
ama gebelik boyunca içmeyi asla unutmaman gereken ilaç bu, ihmal etmessen hiçbir sıkıntı yaşamazsın
bak benim 7 ay oldu hiç 3,6dan daha yüksek olmadı
sıkı bir takip ve düzenli ilaç kullanımıyla üstesinden gelirsin
canlarım ,cicilerim, tatlişlerim, hamişlerim ,hamiş adaylarım napıyonuz bakemm. gününüz güzel olsun inşallah.
zor atar beni o biraz 98 kgluk kadini nasil kaldiracak
evet teyzesi 5 haftalık olduk bugün
canlarım ,cicilerim, tatlişlerim, hamişlerim ,hamiş adaylarım napıyonuz bakemm. gününüz güzel olsun inşallah.
hoşgeldin günaydın melisam nasılsın canım benimnettiriyonuz bakim yine maceralar anlatılmıs bardak olayı süpermiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh ohh haadi bakalım git gör bebişini fıstığımgeçmiş olsun canım..
iyi bebiş heralde :)
cumartesi doktora gidicez bakalım
sağolasın canım benim evet ağrıyo ilaç aldım dauyumam valla 2 güğndüür giremedim pek işlerim vardı bugün full boşum oturdum kuruldum pc başınahoşgeldin canım, sanırım başın ağrıyomuş bir ağrı kesici al, karanlık odada uyu azıcık canım
bebek yola cikmistirda onun agirligidir isallahhh gunaydin bu arada
inş canım yaa ilgisi olurmu bilemiyorum ama inş öyledir valla yorgunluk varki hiç uyumamışım gibi öyle yani sanada günaydın
zor atar beni o biraz 98 kgluk kadini nasil kaldiracak
ben yaptimmmm burda kirilacak bi cam vardi onuda ben kirdim :)) tatar ramazana bagladim olayi :))
yeni gelenlere de günaydın bu arada
ben yumurtamı koydum haşlansın
acıktım artık
kahvaltıyı yapınca da ütüye başlıcam artık
2 günde falan ancak bitecek cinsten zaten
akşama ne yemek yapacaksınız kızlarr
hiç fikrim yok bugün yaa fikir verin
unutur muyum yaa kalkar kalkmaz onu içiyorum ben unuturum diye hep komidinin üstünde ilaçlarım.
onu içiyorum yarım saat bişey yemiyorum
sonra folic asiti alıyorum.
yarım saat yine bişey yemiyorum.
yemekten sonra da coraspini içiyorum
coraspin bebeğe zararlı değil dimi..
günaydın canım hoşgeldin
acıktım artık
acıktım artık
elifimmmmmmmmmmmmmm
bak işin orasını hiç düşünmemiştim. geçen benimkide beni kucakladı sonra ağır geldim heralde sen kendin gel dedi
maşallah ona kırkbin kere
oflu sanki kızın olucak gibi hissettim bi an ama ben oğlumuda hala kız hissediyorum
kız eskiden bilo vardı o radyoda yayına başlarken böyle bir giriş yapardı o geldi aklıma
hoşgeldin
sağolasın canım benim evet ağrıyo ilaç aldım dauyumam valla 2 güğndüür giremedim pek işlerim vardı bugün full boşum oturdum kuruldum pc başına
Devlete gittim ferda kendi drumun ultrasonu ne derse o cunku cihazlar arasi fark ediyo bunu tecrube ettim gostermiyolar bile ebeyle dr kendi arasinda konustuda anladim bacak boyu mesela 30+3 kg falan bisiy demediler bide diyolar ki ozele gidiyolar islerine gelince bize geliyolar dedim ilk bebekte size geldim catala soka soka dusurdunuz cocugumu yenidogan yogun bakimimiz yok ona gore diyo dedim begenmedigin ozelde var gerizekalilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?