ben reale gittiğimde reyondaki tüm kaşarlara baktım nerdeyse
o kadar azdı ki 27 ve üstü olan
hatta hayretler içinde kalmıştım
çok iyi bildiğim markalar 20lerde kalmış
kızlar bugün doktor knt rolüne gittim doktor progestan 100 mg yumuşak kapsül verdi bu ağız yoluylamı yoksa alttanmı alınacak doktor bişey demedi
kızlar bugün doktor knt rolüne gittim doktor progestan 100 mg yumuşak kapsül verdi bu ağız yoluylamı yoksa alttanmı alınacak doktor bişey demedi
kutunun üzerinde yazıyormu tok karnına falan diye, herkese farklı verilebiliyor. ben fitil olarak kullanıyorum
tarhana çorbasını ben de çok severim
kaynanam her sene yapar sağolsun
bir yıl yeriz işte
ben de pilavı tereyağlı yaparım
normalde ağır geliyor tereyağ bana ama sütaşınki çok hafif ve lezzetli
kendimi sütaş markasına tanıtım yapıyo gibi hissettim bir an
tok yazıyor cnm aynı ilaçmı seninkide tek ilaç 2 şekildemi kullanılıyo
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah elifim cümlemize nasip etsin inşallahinş canım benim inş sağlıklı gebelik olur sağsalim alırsın kucağına inş AMİN hayırlı sağlıklı evlat olsun tebrik ediyorum kuzum benim testin duruyosa resmini çek buraya koy bir bakalım ne kadarbelli diye canım tabi eğer istersen tatlım
hadi bakalım eminem inş senden güzel müjdeli haberler alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fıstığım inş varmı belirtilerin kasıkların dışında:18:
kız işlerim vardı çıkmak zorunda kaldımelifim sen ovucanlara devammı acıklastımı cizgin. bende bugün sipariş verdim bakalım kac günde gelcek.adettin kacıncı günü basladın test yapmaya.
eminemmmmmmmmmmmmmmmm niye sesin cıkmıyo kıs nasılsın minnosummmmmmmmmmmmkırbaclı kadın sei.
eminemmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ölüyorum mide bulantısından birde bu halle çalışıyorum tam işkence
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ölüyorum mide bulantısından birde bu halle çalışıyorum tam işkence
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah elifim cümlemize nasip etsin inşallah
yok canım bir belirti yok klasik adet belirtiler :26:
kız işlerim vardı çıkmak zorunda kaldım
iyim çok şükür sana soru sordum cevap gelmedi kan vermiştin ne oldu dedimm :26:
neee furuyosunn beeeeeeeeeeeeee
çok zor oluyor canım, benimde zor geçmişti ama şükür bitiyo zaten. Önümüzdeki 1 ay da biraz bulantın olur, sonra düzelir canım, beyaz leblebi, patates haşlaması ve çubuk kraker bol bol tüket. Bide sakın aç kalma sürekli bişeyler atıştır, yoksa bulantın çok olur
aramızda 5 gün var
benim mide bulantım yok
herkese selamlar
bulantılardan bahsedilimş benim 7 .haftada başladı ilk ay hiç bulantım olmadı daha yeni kesildi sayılır.
herkese selamlar
bulantılardan bahsedilimş benim 7 .haftada başladı ilk ay hiç bulantım olmadı daha yeni kesildi sayılır.
tarhana çorbasını nasıl yapıyosun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?