Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bugün doktor knt rolüne gittim doktor progestan 100 mg yumuşak kapsül verdi bu ağız yoluylamı yoksa alttanmı alınacak doktor bişey demedi

ben reale gittiğimde reyondaki tüm kaşarlara baktım nerdeyse
o kadar azdı ki 27 ve üstü olan
hatta hayretler içinde kalmıştım
çok iyi bildiğim markalar 20lerde kalmış

bu kadar fazla marka olunca sorun dahada büyük oluyor, 1-2 tane düzgün marka olsa ne güzel olur. Hem boşa kalabalıkda olmaz

tarhana çorbasını nasıl yapıyosun peki?

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah elifim cümlemize nasip etsin inşallah
yok canım bir belirti yok klasik adet belirtiler :26:
kız işlerim vardı çıkmak zorunda kaldım
iyim çok şükür sana soru sordum cevap gelmedi kan vermiştin ne oldu dedimm :26:
eminemmmmmmmmmmmmmmmmm

neee furuyosunn beeeeeeeeeeeeee

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ölüyorum mide bulantısından birde bu halle çalışıyorum tam işkence

çok zor oluyor canım, benimde zor geçmişti ama şükür bitiyo zaten. Önümüzdeki 1 ay da biraz bulantın olur, sonra düzelir canım, beyaz leblebi, patates haşlaması ve çubuk kraker bol bol tüket. Bide sakın aç kalma sürekli bişeyler atıştır, yoksa bulantın çok olur

amin cümlemizenasip olsun inş rabbim gönlüne göre versin meleğim yaa inş hayırlı habelerle gelirsin

ah canım benim birde yiyebılsem en sevdıgım seylerden bıle ıgrenıyorum hiç bişey yiyemıyorum sadece çubuk ve leblebi

herkese selamlar
bulantılardan bahsedilimş benim 7 .haftada başladı ilk ay hiç bulantım olmadı daha yeni kesildi sayılır.

herkese selamlar
bulantılardan bahsedilimş benim 7 .haftada başladı ilk ay hiç bulantım olmadı daha yeni kesildi sayılır.

ya benım başlayalı 3 gün oldu sabah başlıyor aksama kadar bulantım var ama çıkaramıyorum. dün gece zorladım kendımı çıkardım bu seferde midem çok ağırdı zorladığım için sanırım. ya bu bulantılar giderek artarmı acaba ?

slm kizlar
acaba adetten once akinti nasil oluyodu yada akinti oluyomuydu belki yrn adet olabilirm tabi ins olmam da iste olucm meraktan

tarhana çorbasını nasıl yapıyosun peki?

valla bi özelliği yok işte
yağ nane az salça biraz kavuruyorum
tarhanayı atıyorum
her bir kaşık tarhana için 1 bardak su ekleyip karıştırarak pişiriyorum işte
bazen de önceden eritiyorum tarhanayı
o zaman karıştırmam gerekmiyor pişirirken
ama nedense ona daha çok üşeniyorum

geç kalktım ama bana yine uyku bastı
yatayım ben 1-2 saat
sonra bu günlerimi özlerim neden uyumadım diye
görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…