Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm zorlama kendini o bulantı hali gün içindede oluyor zaten birkaç ay böyle devam eder ,bence artar.
hoşgeldin canım kuzum meleğim fıstığım nasılsın

iyiyim balım sen nasılsınnnnnnnnnnnnn

cnm zorlama kendini o bulantı hali gün içindede oluyor zaten birkaç ay böyle devam eder ,bence artar.

iyiyim balım sen nasılsınnnnnnnnnnnnn

iyiyim kuzum başım ağrıyodu geçti acıktım birşeyler atıştırıyorum işte meleğim

mrb bende geldim pek kimse kalmamis ama
bugun primadan ilk hediyem geldi cok erken getirdiler daha yeni basvurmustum halbuki

Kizlarrrrr ben geldimmmmmm kocamin arabasinin camini kirdim ya ceza olaraktan beni yemege goturdu sonra gezmedik yer birakmadik hatta arabanin kapisini bile acti buyur karicim dedi soforumuzde arkadasi sebastiyandi )) arabayida kullanmadi yani arkada elimi tuttu sarildi arkadasina soyle asik oldum boyle asik oldum anlatti :)) bende dedim hayirdir ne bu ilgi imdi seni yoruyom yarin aksama kadar uyursun bende izmire gider gelirim dedi dedim gece tekerlegini patlatacam haberin olsun iyiydi bayagi guzel bi ceza oldu bana

mutlu son olmasına sevindim ama sende azıcık sakin bir kadın ol lütfen

4 tane bez ,dvd , kataloglar numune sampuan deterjan gibi seyler cok da onemli bisey yok yani
hımm anladım canım güle güle kullansın meleğin gönderdikleri bezin içine etsinn

yinede sabırlıymış kız kocan
valla ben arabanın samını kırıcam benim kocada beni gezmey götürecekk hiç sanmam
mutlu son olmasına sevindim

kesin kesin öyle yani

valla emosum bende anlamadim hosuna gitti galiba arada kirayim camini bari ne yapayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…