cnm zorlama kendini o bulantı hali gün içindede oluyor zaten birkaç ay böyle devam eder ,bence artar.ya benım başlayalı 3 gün oldu sabah başlıyor aksama kadar bulantım var ama çıkaramıyorum. dün gece zorladım kendımı çıkardım bu seferde midem çok ağırdı zorladığım için sanırım. ya bu bulantılar giderek artarmı acaba ?
hoşgeldin canım kuzum meleğim fıstığım nasılsın
cnm zorlama kendini o bulantı hali gün içindede oluyor zaten birkaç ay böyle devam eder ,bence artar.
iyiyim balım sen nasılsınnnnnnnnnnnnn
mrb bende geldimpek kimse kalmamis ama
bugun primadan ilk hediyem geldi cok erken getirdiler daha yeni basvurmustum halbuki
Hoşgeldin şeker nasılsın bakalım
ne göndermişler peki ilk hediye olarak
Kizlarrrrr ben geldimmmmmm kocamin arabasinin camini kirdim ya ceza olaraktan beni yemege goturdu sonra gezmedik yer birakmadik hatta arabanin kapisini bile acti buyur karicim dedi soforumuzde arkadasi sebastiyandi)) arabayida kullanmadi yani arkada elimi tuttu sarildi arkadasina soyle asik oldum boyle asik oldum anlatti :)) bende dedim hayirdir ne bu ilgi imdi seni yoruyom yarin aksama kadar uyursun bende izmire gider gelirim dedi dedim gece tekerlegini patlatacam haberin olsun iyiydi bayagi guzel bi ceza oldu bana
mutlu son olmasına sevindim ama sende azıcık sakin bir kadın ol lütfen
:))) ben hamileyim ondan yoksa sinir stres bilmem kicok uysalimdir agzim var dilim yok sutten cikmis ak kasik gibiyim hamilelikten boyle oldum :))
hımm anladım canım güle güle kullansın meleğin gönderdikleri bezin içine etsinn4 tane bez ,dvd , kataloglar numune sampuan deterjan gibi seyler cok da onemli bisey yok yani
Kizlarrrrr ben geldimmmmmm kocamin arabasinin camini kirdim ya ceza olaraktan beni yemege goturdu sonra gezmedik yer birakmadik hatta arabanin kapisini bile acti buyur karicim dedi soforumuzde arkadasi sebastiyandi)) arabayida kullanmadi yani arkada elimi tuttu sarildi arkadasina soyle asik oldum boyle asik oldum anlatti :)) bende dedim hayirdir ne bu ilgi imdi seni yoruyom yarin aksama kadar uyursun bende izmire gider gelirim dedi dedim gece tekerlegini patlatacam haberin olsun iyiydi bayagi guzel bi ceza oldu bana
kesin kesin öyle yani
hımm anladım canım güle güle kullansın meleğin gönderdikleri bezin içine etsinn
yinede sabırlıymış kız kocan
valla ben arabanın samını kırıcam benim kocada beni gezmey götürecekkhiç sanmam
mutlu son olmasına sevindim
bana artık kazaklarım olmuyo
valla emosum bende anlamadim hosuna gitti galiba arada kirayim camini bari ne yapayim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?