bana artık kazaklarım olmuyo
olmasın mümkünse gebesin kızım sen keşke bende gebe olsamda banada gelmese
hem zaten yaz geldi sayılır kazağa çok ihtiyacın olmayacak:115::124:
bencede hoşuna gitmiş baksana adam sana bir günde balayını yaşatmış daha ne olsun
birdahaki seferede öncamı hedef all
ben geldim tatlı hatunlar
ev alışverişine gittim geldim kendimede ödül aldım su böreği..şimdik çayımı aldım geldim .sabah trt de çok güzel program vardı izleyen varmı?
canım benim bile olmuyor
kaç haftadır hep spor atlet hırka giyiyodum, farketmedim. bugün kazak giydim epey kısa oldu ve dar oldu :26:
yaz geldi yazlık kıyafetler daha rahat olucak, az kaldı kuzum hırkalar ile idare et
öyle atlet hırka filan giyemiyorum ki ben
hemen uyarırlar
illa bluzlar kumaş pantolonlar gömlekler filan olcak
Hosgeldin canim ben izlemedim sabah kocamin arabasini bardakliyodum :)))
bence bir görüş çünkü bizimde öyle ben görüştüm kıyafet sıkıntısı yaşıyorum. olmuyor giyinemiyorum dedim. sadece bana özel değişiklik yapıldı
hoşbulduk tatlım okudum deminya bence nette tekrarı varsa izleyin önce bi prof.vardı çocuklara bebeklere gereksiz ilaç verilmesinden fln bahsetti sonra uykusuz anneler kulubü kurucuları vardı onlarda hep bebkleriyle yaşadıkları sorunları çözümleri nfln paylaştılar
hoşbulduk tatlım okudum deminya bence nette tekrarı varsa izleyin önce bi prof.vardı çocuklara bebeklere gereksiz ilaç verilmesinden fln bahsetti sonra uykusuz anneler kulubü kurucuları vardı onlarda hep bebkleriyle yaşadıkları sorunları çözümleri nfln paylaştılar
Uykusuz anneler kulubunu duymustum geceleri twitterda bulusuyolarmis sonra kulup yapmislar bayagi iyi bilgiler paylasiyolarmis aslinda takip etmek lazim :)
hadi kazakları geçtim olmasın
başka üstüme olabilecek işe giderken giyebileceğim hiç bişeyim yok
bu hamile tişörtlerini filan da giyemiyorum kıyafet yönetmeliği var
lcw nin gömleklerinde beden sorunu yaşıyorum
hamile mağazalarında en az 70 den başlıyo bi kıytırık gömlek
canım sıkıldı valla
ben izledim cnm ama su an benim onumdeki tek soru isareti nasil doguracam
daha cok dogumla ilgli bilgiler dikkatimi cekiyo
Bankada felanmı çalışıyosun şeker sen şu kıyafet sınırlamasıda sinir bozucu birşey
evt cnm haklısın ama şöyle düşün ne ilk sen doğurcaksın nede son milyonlarca kadın yapıyosa biz neden yapamayalım ben eskiden çok korkardım doğumdan hatta eşimde ben sana kıyamam öyle acı fln çekme olmaz diyodu,hatta ben kadın doğum muaynesinden bile kaçardım mecbursam giderdim ama hamiş kalınca zart diye açıyosun hiç cnm acıycakmı diye düşünmiyosun.
allah gerçekten gücünü kuvvetini veriyor merak etme
selam hanimlar bi ugrayayim dedim sizlere. gecmisi okudum birazcik. bir arkadasimiz adet soktucu iciyordu ama dun testte yaptircakti. o is ne oldu. bulamadim sayfalarda. sonucu merak ettim cok
evt ya melissam test yaptırmıştı noldu ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?