Canim 3.45ten 6 ya kadar oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye git dediler ben istemedim oynar diye saat 9da kocam elini karnima koydu cocuk tas gibi duruyo sol tarafindan cikmis resmen kocam dedi olmus bu cocuk kalktik oyle diyince gittik odaya girdim kalbini duydum disari ciktim ilk dedigim sey ben acim oldu kalbinin sesini duyunca ac oldugum aklima geldi
Ben neyemek yapayım? Sadece çorbam var çok acıktım. Bu arada cuma bebişi ayrıntılı görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım.Biraz da stres var tabi malum iğne falan kullanıyorum offffff.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben kaçıyorum kızlar, eve gidip ufak tefek işlerim var onları yapıyım
Allah korusun uyumuş işte annesi.Maşallah yakında da doğacak hem o abi oldu artık. 3,45 ten 6 ya kadar uzun sürem mi oynamamsı için? Benimki bazı günler hiç oynamıyor :44:
pilav yap yaninada bi salata yeter yada makarna olabilir stres yapma ne guzel cuma gunu oglusunu gorecen hic bisey olmucak bisey olucak gordugun icin cok mutlu olucaksin :)
Gamze kız senin çizelgede bak ne yazıyor, idrar kaçırma falan diyor.Acaba senin su sandığın idrar olabilir mi?
Yok canim dikkat ettim idrar olsa ic camasirimda sarilik ve koku olur benimki kokusuz ve bildigin su gibi renksiz
Dün bir arkadaşımla konuştuk o anlattı.Ama onun ilk aylardı 4.5. ay falanmış, böyle su gibi foş diye akıyormuş doktora gitmiş suyuna falan bakmışlar bişey yok. Doktor demiş ki annelik akıntısı bu normaldir demiş. Artık annelik akıntısı neyse bilmiyorum.
Dün bir arkadaşımla konuştuk o anlattı.Ama onun ilk aylardı 4.5. ay falanmış, böyle su gibi foş diye akıyormuş doktora gitmiş suyuna falan bakmışlar bişey yok. Doktor demiş ki annelik akıntısı bu normaldir demiş. Artık annelik akıntısı neyse bilmiyorum.
Ben hic duymamistim annelik akintisi belki benimde oyledir gecen yataga oturdum yataga gecti o derece cok bebegin suyu ultrasonda normal cikiyo
bizim bebeğin suyu beyaz renkliymiş zaten canım
hani bebek doğduğundan vücudu beyaz bişeyle kaplıya
o renkmiş
rakı gibi işte
renksizse hiç korkma zaten bişey yoktur
bende de oluyor arada su gibi aktığını hissediyorum
Ben hic duymamistim annelik akintisi belki benimde oyledir gecen yataga oturdum yataga gecti o derece cok bebegin suyu ultrasonda normal cikiyo
elis senin şu barbi bebede doğuramadı gitti kız
Geldim pilavimi koydum ocaga salatami yaptim camasirlarimi topladim burdayim :))
kizlar bebenin suyu beyazmiymis bu drlar felaket tellali ebe bana sordu beyaz mi akintin ben dedim su gibi renksiz ona ragmen suyun geliyo olabilir ultrasonda normal gorunsede dediler iyiki takmamisim :))
evetcanım öyleymiş
arkadaşın ablası yeni doğum yaptı da ona sordum
amniyosentez de yaptırmıştı görmüş o
rakı gibi birengi var dedi işte
ben bu sabah haricinde kızçemin oynadığını hissetmedim gibi bugun
bagırsaklarımda da bi hareketlenme var anlayamıyorum:26::26:
ahhh ahh o hareketleri bi de ben hissetmeye baslasam
tatli yiyip dinlenmeyi denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?