Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.s kuzummm ben iyiym çok şükür
bugun baya bi uyumusum daha yeni kalktım
sen nasılsın balımcımm

ohh ohhh yarasın uyu gülüm gittikçe daha çok uykuya düşüceksin balım benim bende işlerimi yaptım sil süpür derken acıktım çorba yaptım kendime oturdum pc başına

ohh ohhh yarasın uyu gülüm gittikçe daha çok uykuya düşüceksin balım benim bende işlerimi yaptım sil süpür derken acıktım çorba yaptım kendime oturdum pc başına

afiyet bal şeker olsun kuzumm iyi yapmıssın mis gibii
öbür tarafa geçeyrum şimdi kuzum
görüşürük ordan balımcım

Anam 2 gundur noliy bu topice eskiden 5 dk ciksam 10 sayfa ilerlerdi simdi ayni sayfada duruyo (

selam herkese
ben hasta olmuşum yaa grip mi nezle mi nedir bilemedim
okulda da duramadım 3 ders sonra çıktım geldim
rapor da alsaydım keşke, yarına da geçmez bu
kafamı zor taşıyorum
yattım uyuyamadım, gözümden de uyku akıyor halbuki
gece de hiç uyuyamadım zaten

bu arada listede hamile sayısı 99 oldu
sıradaki gebe 100. gebemiz olacak

Dikkat et canim kendine uyumaya calis ay ben hamile listesine hic bakmamistim masallahhhh 41 kere topicimize :))

şansa bakın bendeki
akşama kayınbabam geliyor yemeğe
kafamı kaldıracak halim yok yaa
adamı da senede bir görüyoruz
normalde hep bodrumda

şansa bakın bendeki
akşama kayınbabam geliyor yemeğe
kafamı kaldıracak halim yok yaa
adamı da senede bir görüyoruz
normalde hep bodrumda

Hastasin ya denk gelir mutlaka en olmucak zamani bulur bazi seyler ne diyeyim canim allah kuvvet versin sana yemekleri guvendigin bi lokanta varsa disardan mi soylesen ki )

kızlar hakkaten noluyo yaa 1 de girdim dışarı gittim geldim saat 3 1 sayfa ilerlemiş...şaşırdımmmmmm

Duy sesimi sirada ki gebe 100. gebemiz olcakmis hadi bak kizinda kardes var gobuste diyo tez zamanda mujden gelsin isalllaaaahhhh

gecmis olsun ferda
acil sifalar dilerim sana

oh masallah hamisler daha da artsin insallah

mr.who ve puffy su an oldugu gibi siz hep burdasiniz
ve herkese yardim ediyorsunuz
ben ne zaman soru sorsam hemen cevap veriyorsunuz cok saolun
ben sIk sIk okumaya calisiyorum ama cok soluyor herseyi takip edemiyorum banze soru sorup cikiyormusum gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…