Kizlarrrr bu kordon kani saklama merkezleri nasil bisiy ki ay ben buna takmis durumdayim ucretliymis cuzi bi rakam mi cok mu ucuktur ucreti bilgisi olan var mi :)
herkese iyi akşamlarrrrrrrrr bugün hastaneye gittik dr öksürük için antibiyotik verdi faranjit ve bronşit olmuşum. rabbim tüm hastalara şifa versin.
Valla 2000-5000 arası diye duymuştum doğru hatırlıyorsam.O değil de millet plasentasını yiyormuş doğumdan sonra.Güya doğumda kaybettiği enerjiyi geri kazanıyormuş ııııııiiiiiiiiyyyyy :120:
herkese iyi akşamlarrrrrrrrr bugün hastaneye gittik dr öksürük için antibiyotik verdi faranjit ve bronşit olmuşum. rabbim tüm hastalara şifa versin.
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda Allah şifanı versin inşallah...
sağol tatlım bir haftayı geçti ikidir dr gidiyorum ilaç vermiyordu gebeyim diye iç hastalıkları dr gittim o verdi ,yani antibiyotiksiz geçmez ballı süt iç , ıhlamur kaynat zencefil ye hiçbiri fayda etmedi .
Çok geçmiş olsun muncum, dikkat et artık yeşillik meyve bol tüketmek lazım valla.
Yav zencefil gebelikte sakıncali bitkilerden değil miydi?
öyle tatlım rabbim tüm gebeleri korusun ya böyleyken gerçekten zor öksürük mahvediyor insanı evet yeşillik yemek lazım bol bol meyve yiyorum ama yeşillik pek yemiyorum onuda yemem lazım
Eki Görüntüle 389120
buda benim göbüş sabah itibariyle :)
maşallah çok şirin.1-2 haftaya 2 katına çıkacak, çabuk büyür bu günlerde.
bende ilk 3 ay hiç yoktu zaten 2 haftada böyle olduk doğrudur 2 hafta sonra nasıl olur kim bilir:))) sağlıklı olsunda zaten öksürüklerimden ne yaptı içerde bilmem:)
öyle tatlım rabbim tüm gebeleri korusun ya böyleyken gerçekten zor öksürük mahvediyor insanı evet yeşillik yemek lazım bol bol meyve yiyorum ama yeşillik pek yemiyorum onuda yemem lazım
buda benim göbüş sabah itibariyle :)
Hoplayıp zıplıyordur ne yapsın yavrucuk :122::122::122:
masallah superrrr yaaa
bu badinin aynisi bende de var :)
kocama supriz yaparim diye almistim bekliyor bakalim umarim giymek nasip olur
)))))))))))) aynen
inşallah en kısa zamanda sende giyersin balım. bende lcwden aldım çeşit çeşit var bende 3 renk aldım çok şirin oluyor ama rabbim giymeni nasip etsin tez elden.
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün alacağım inşallah çok şeker görünüyor göbüşün Allah bizide öyle göbüşlendirsin hepimizi....
masallah superrrr yaaa
bu badinin aynisi bende de var :)
kocama supriz yaparim diye almistim bekliyor bakalim umarim giymek nasip olur
)))))))))))) aynen
inşallah en kısa zamanda sende giyersin balım. bende lcwden aldım çeşit çeşit var bende 3 renk aldım çok şirin oluyor ama rabbim giymeni nasip etsin tez elden.
sağol cnm senin kide öyle durcak inşallah.evet hamiş kal hemen alırsın ben gerçi ilk 3 ay kıyafetlerimi giyordum ama aniden büyüyor göbek giyemiyosun eski kıyafetlerini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?