Herkese merhaba
2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum karnım çok ağrıyor
Üçüncü aşılama için rapor çıkartmaya gittim bugün hastaneye ama bu ay laboratuar bölümü çalışmıyormuş.O yüzden aşılama mayısa ertelendi.Bu ay boş geçecek.
Dr da çok moralimi bozdu.AAA senmi geldin herkes hamile kaldın sen neden hamile kalmıyorsun dedi.Sanki bende zevk için hamile kalmıyorum bayılıyorum hastaneye gitmeye.Gıcık kadın nolcek Neyse bir ay dinlenmek bana iyi gelicek.Çünkü iki aşılama üst üste olunca çok yıprattı beni.
Bu arada ferdammm yeni batım 14 mayıs
O gerizekali dr olmusta insan olamamis verseydin agzinin payini uyuzun terbiyesiz ne bicim laf konusuyo 1 ay dinlenme iyi gelir belki o dra inat kendiliginden gelir bebi isalllaaaahhhhhhhhhhh aminnnnnn
Herkese merhaba
2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum karnım çok ağrıyor
Üçüncü aşılama için rapor çıkartmaya gittim bugün hastaneye ama bu ay laboratuar bölümü çalışmıyormuş.O yüzden aşılama mayısa ertelendi.Bu ay boş geçecek.
Dr da çok moralimi bozdu.AAA senmi geldin herkes hamile kaldın sen neden hamile kalmıyorsun dedi.Sanki bende zevk için hamile kalmıyorum bayılıyorum hastaneye gitmeye.Gıcık kadın nolcek Neyse bir ay dinlenmek bana iyi gelicek.Çünkü iki aşılama üst üste olunca çok yıprattı beni.
Bu arada ferdammm yeni batım 14 mayıs
slm ben geldim nasılsınız canlar.....
ben giderken sen geldin hoşş geldin
hayırlısı bu demekki belki bu ay kendiliğnden gelir meleğin aşılamaya gerek kalmaz kim bilir
boş ver sen o patavatsız doktoru
sen kendini iyi hisset kendini mutlu edecek şeylerle uğraş sitres yapma kendine
hadi bu defa kaçtım öpüldün Eki Görüntüle 389076
slm ben geldim nasılsınız canlar.....
utopya06+, prencessss, lovely17, buba, periprenses
ben gideceğim zaman siz geldiniz cık cıkc ıcıkk
Kizlarrrr bu kordon kani saklama merkezleri nasil bisiy ki ay ben buna takmis durumdayim ucretliymis cuzi bi rakam mi cok mu ucuktur ucreti bilgisi olan var mi :)
Kizlarrrr bu kordon kani saklama merkezleri nasil bisiy ki ay ben buna takmis durumdayim ucretliymis cuzi bi rakam mi cok mu ucuktur ucreti bilgisi olan var mi :)
vallahi her hangi bişey bilmiyorum ama sen bana bu ay kolay hamile kalmam için bildiğin veya uyguladığın bişey varsa sölermisin 5 ay oldu olmuyo nolursun yaa valla eşim azgeçicek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?