Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm benim rabbim birdaha yaşatmasın bu seferki meleğini kucağına almayı nasip etsin, hamile pantolunu rahat oluyor ,tez elden dolsun göbüşünde çek görelim fotoları tatlım.

cnm benim rabbim birdaha yaşatmasın bu seferki meleğini kucağına almayı nasip etsin, hamile pantolunu rahat oluyor ,tez elden dolsun göbüşünde çek görelim fotoları tatlım.

saol canim
saolun kizlar iyi dilekleriniz icin
umarim yeniden cok beklemeden hamile kalirim..
ilki 6 ay dolduktan sonra geldigi icin, simdi de cabucak olacagini dusunmuyorum hic nedense
o yuzden biraz daha akisina birakip rahat takiliyorum
en azindan bu ay oyle yapiyorum

selam kızlar..
uykudan bayılıyorum :)
korkuyorum yazı yazarken uyuyakalıcam..
bide bel ağrım çok oluyo benim..:26:

kocam tras oluyo bende bakim dedim yatmadan optum hepinizi sabahtan burdayim her zamanki gibi

oflu bilgisayarı kapat ve yat bence bebişimiz yorulmuştur belki yorma onu annesi.... sen ne kadar dinlenirsen o da okadar rahat oluyor içeride...

haklısın canım bugün ayaktaydım hep.
yatayım ben.. sağol teyzesi.
öpüyoruz seni..
yarın görüşürüz inşallah..
kendinize iyi bakın.

Hosgeldinnnnnn kuzum nasilsinn bitanem :)

O gerizekali dr olmusta insan olamamis verseydin agzinin payini uyuzun terbiyesiz ne bicim laf konusuyo 1 ay dinlenme iyi gelir belki o dra inat kendiliginden gelir bebi isalllaaaahhhhhhhhhhh aminnnnnn

Kızlar tam kk ya girdim eşim tutturdu hadi dışarı çıkalım diye.Pc leri bile kapatmadan çıktık yeni geldik eve.Kusura bakmayın şimdi gördüm yazdıklarınızı.İyiyim çok şükür bu ay dinlenme iyi gelecek bana ara vermeye ihtiyacım vardı.Gamzem sorma yaa gıcık dr. sinir etti beni.

Ben çıkıyorum kızlar, eşim gelir şimdi.Gidip uyuyayım da yarın size güzel haberler getireyim inşallah.İyi geceler

meganm ben de seni mrk etmiştm elbet gelck bizim nazlılar Allah çok Büyük herşeyin hayırlısı inşşş ben hepmze çook inanıorm oyle ya da boyle gelck bu bebişler bu ay kendine ödül ver bol bol gez toz canın ne istıorsa onu yap tmm mı tatlm ben mesela spora gdyrm gezıorm edıorm kafamı dagtıorm tmm yne aklmn bi köşesnde ama en azından moralim ii ...umuda dvm Allah çokk Büyükkkk....

Gunaydinnnnnn

ben cok mutluyum kizlar oglum dun beni korudu yataga girdik kocam sirnasti halvet yok ama sirnasiyo tam dogrulup opmeye kalkiyo oglum karnimdan firlicak gibi yaslaniyo 5-6 kere denedik annesi opmiyim mi diyo yaslanmayi birakiyo :))) ama azcik dogrulup yeltendimi yaslaniyo cok guzeldiiii

günaydın canım güzel bi sahne olmuşş

gunaydiiinn
ya benim bu karin agrim hala gecmedi bu gece sagdan sola donerken cok agridi ins. oglum iyidir
dr a gittim sezeryana girmis gec cikar dediler hic bekleyecek halim yoktu sira da coktu zaten pazartesiye kadar beklemem gerekecek

gunaydiiinn
ya benim bu karin agrim hala gecmedi bu gece sagdan sola donerken cok agridi ins. oglum iyidir
dr a gittim sezeryana girmis gec cikar dediler hic bekleyecek halim yoktu sira da coktu zaten pazartesiye kadar beklemem gerekecek

günaydın canım güzel bi sahne olmuşş

sorma canim ya kocam inanamadi ne anliyo ki diyo dedim sen dogum sonrasi aklindan gecirdigin halvetleri de unut :))

gunaydiiinn

korkma canim bisey yoktur karin agrisi baglardan olabilir bagirsaklardan olabilir gaz olabilir bebiste bisey yoktur ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…