yalniz lcwden aldigim pantolonum var hamile oldugumu ogrenir ogrenmez almistim ve giymeye baslamistim :) dusuk yaptim ama yine de giydim ve 4 aydir giyiyorum ama o pantolona o kadar alismisim ki ve icinde istedigin kadar kilo alma sansi oldugu icin kendimi hamile sanip bir de dunya kadar kilo almisim :) eski pantolonlarimin hcbiri olmuyor ve de disaridan goren bana hamile misin diye soruyor :))
cnm benim rabbim birdaha yaşatmasın bu seferki meleğini kucağına almayı nasip etsin, hamile pantolunu rahat oluyor ,tez elden dolsun göbüşünde çek görelim fotoları tatlım.
selam kızlar..
uykudan bayılıyorum :)
korkuyorum yazı yazarken uyuyakalıcam..
bide bel ağrım çok oluyo benim..:26:
oflu bilgisayarı kapat ve yat bence bebişimiz yorulmuştur belki yorma onu annesi.... sen ne kadar dinlenirsen o da okadar rahat oluyor içeride...
kocam tras oluyo bende bakim dedim yatmadan optum hepinizi sabahtan burdayim her zamanki gibi
noldu canım sana
Hosgeldinnnnnn kuzum nasilsinn bitanem :)
ben giderken sen geldin hoşş geldin
hayırlısı bu demekki belki bu ay kendiliğnden gelir meleğin aşılamaya gerek kalmaz kim bilir
boş ver sen o patavatsız doktoru
sen kendini iyi hisset kendini mutlu edecek şeylerle uğraş sitres yapma kendine
hadi bu defa kaçtım öpüldün Eki Görüntüle 389076
O gerizekali dr olmusta insan olamamis verseydin agzinin payini uyuzun terbiyesiz ne bicim laf konusuyo 1 ay dinlenme iyi gelir belki o dra inat kendiliginden gelir bebi isalllaaaahhhhhhhhhhh aminnnnnn
Kızlar tam kk ya girdim eşim tutturdu hadi dışarı çıkalım diye.Pc leri bile kapatmadan çıktık yeni geldik eve.Kusura bakmayın şimdi gördüm yazdıklarınızı.İyiyim çok şükür bu ay dinlenme iyi gelecek bana ara vermeye ihtiyacım vardı.Gamzem sorma yaa gıcık dr. sinir etti beni.
Gunaydinnnnnn
ben cok mutluyum kizlar oglum dun beni korudu yataga girdik kocam sirnasti halvet yok ama sirnasiyo tam dogrulup opmeye kalkiyo oglum karnimdan firlicak gibi yaslaniyo 5-6 kere denedik annesi opmiyim mi diyo yaslanmayi birakiyo :))) ama azcik dogrulup yeltendimi yaslaniyo cok guzeldiiii
günaydın canım güzel bi sahne olmuşş
gunaydiiinn
ya benim bu karin agrim hala gecmedi bu gece sagdan sola donerken cok agridi ins. oglum iyidir
dr a gittim sezeryana girmis gec cikar dediler hic bekleyecek halim yoktu sira da coktu zatenpazartesiye kadar beklemem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?