Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

18:35 itibariyle bebişimiz doğmuş kızlar
ikiside iyiymiş
nası rahatladım anlatamam
maşşalllahhh çokk sevindimm nekadar farklı bir duygu ne kadar kutsal

ben kaçar bacılar hepinizi öptümmmm emine sende sakın hasta olma emi

olursamda tıkarım olma dirimm olarmııı
seni seviyorumm hilalimmm kendine iyi bakkk

cııkkk kimsenin gelceği yokkk alacağınız olsun sizin beni burda yapayalnız bırkıp gittilerr
koca sayfayı ben doldurdum lenn
ahanda bende gidiyommm
birdahada gelmem

moonn canım oglun oluyormus sımdı lısteden gördum
hayırlı olsunn canım
gırersen okursun ınş.

geldim ben naptın anlat bakem

Ay canım geçmişe bakıyordum şimdi gördüm seni, her şey yolunda çok şükür.Genel olarak bir sıkıntı yok ama iğnenin dozunu yetersiz buldu arttırdı.Şimdi ona taktım acaba doz değişimi bir sakınca doğurur mu vs.... diye.Neyse hayırlısı olsun inşallah.Bebiş de maşallah iyiydi büyümüş teyzesi biliyor musun? Elleriyle çok oynuyordu.Burun da aynı babanın burnu.Fotoğraf vermedi ama cd verdi onu da babada unuttuk, işten geç gelicek,yarın yükleyecem teyzeleri baksın.Genel tahlilleri tekrar istedi kan idrar..... Bir de şeker yüklemesi pıhtılaşma zamanı testi yaptıracağım.Bende bunlar var, sen napıyorsun hala iştesin değil mi?

Son düzenleme:

iyi iyi çok sevindim herseyin güzel olmasına
bizde bugun kuzen doguracak dıye stres yaptık
oğluşu doğdu
çalışıyorum işte bende hala

iyi iyi çok sevindim herseyin güzel olmasına
bizde bugun kuzen doguracak dıye stres yaptık
oğluşu doğdu
çalışıyorum işte bende hala

ne güzel haber, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli tosuncuk olsun inşallah.Darısı tüm bekleyenlerin,isteyenlerin başına olsun inşallah.

Biyokimyasal gebelik geçiren var mı acaba? ben 2 kez geçirdim çok mutsuzum Allahım bidaha göstermesin

Benim niye kimsem yok dogursam bile yalniz olucam hastanede kocamla agla agla bi hal oldum kocamda uzuldu bısiy degil yazik adama

Meg,kizlar beni hatirladnizi mi? Uzun sure oldu gerci,..dun test aldim,cift cizgi cikti,hala inanamiyorum bgn 10bucukta randevum vr,sans dileyin bana ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…