ay ben bunla ilgili hiç saka yapmadımki tamam delüyum falan amma bu konuda yalan sölemem inanmıyonuzmu simdi töbeeeeeeeeeeeeeee. resim yükleme nerden oluyo koyyumda görün anlatsana ben hiç yüklemedim. kanı haftanın basında verdiydim negatifti
ben geldim sonuç negatif çıktı bebiş yok şimdilik olsun sağlık olsun hayırlısını dilemiştim demekki bu ay hayırlı değilmiş bekleyeceğim bebişimin geleceği günü bütün umudumla doktor muayene etti yumurtalık oluşmaya başlamış çarşambaya kadar tamamlar kendini çarşamba bir daha gel dedi bakalım ne olacak bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla gelir.....
bu birinci resim bana inanmayanlar içindi yani eminem hariç topunuza gelsin bu
melisa tebrik ederim rüyam sana mı çıktı dersin kız çocuğu gördüm rüyamda....
bu birinci resim bana inanmayanlar içindi yani eminem hariç topunuza gelsin bu
hayırlısı buymu demekki prensesim sağlık olsun inşallah gelecek ay veririsin bize müjdeyi
ayrıca üzülmemenede sevindim
senin eben güzelmi melisamm:76::76::76::76::76:
ben geldim sonuç negatif çıktı bebiş yok şimdilik olsun sağlık olsun hayırlısını dilemiştim demekki bu ay hayırlı değilmiş bekleyeceğim bebişimin geleceği günü bütün umudumla doktor muayene etti yumurtalık oluşmaya başlamış çarşambaya kadar tamamlar kendini çarşamba bir daha gel dedi bakalım ne olacak bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla gelir.....
hayırlısı tatlım vakti gelince bebeğinde gelir inşallahhhhh. rabbim gönlüne göre versin.
melisa tebrik ederim rüyam sana mı çıktı dersin kız çocuğu gördüm rüyamda....
selamlar herkeslere
umarım keyifleriniz yerindedir
kayınbabamı bekliyorum ben de
selamlar herkeslere
umarım keyifleriniz yerindedir
kayınbabamı bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?