Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hani mesaj yazdığımız yer varya orda bi ekran var üzerine gelince insert image yazar oraya tıkla bilgisayarını gözat eklentiyi seç yükle sonra gönder bize

ben geldim sonuç negatif çıktı bebiş yok şimdilik olsun sağlık olsun hayırlısını dilemiştim demekki bu ay hayırlı değilmiş bekleyeceğim bebişimin geleceği günü bütün umudumla doktor muayene etti yumurtalık oluşmaya başlamış çarşambaya kadar tamamlar kendini çarşamba bir daha gel dedi bakalım ne olacak bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla gelir.....

hayırlısı buymu demekki prensesim sağlık olsun inşallah gelecek ay veririsin bize müjdeyi
ayrıca üzülmemenede sevindim

bu birinci resim bana inanmayanlar içindi yani eminem hariç topunuza gelsin bu

biri beniii durudrrrsssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
leeennn gülmekten karnıma ağrılara girrriiiidddddddddddddddddiiiiiiiiiiii
iyiki kimse yok dükkanda valla halim hal değilll
ohhhhhhhhhhhhhhhh afiyettt olsunnn

hayırlısı buymu demekki prensesim sağlık olsun inşallah gelecek ay veririsin bize müjdeyi
ayrıca üzülmemenede sevindim

saol canım üzülmem için bir sebep yok Allah bana 2 tane evlat vermiş zaten başka vermeyecekse vermez elden birşey gelmez Allah hiç evlat sevgisi yaşamamış bütün annelere çift çift versin inşallah ki onlarda tatsınlar bu duyguyu ....

hayırlısı tatlım vakti gelince bebeğinde gelir inşallahhhhh. rabbim gönlüne göre versin.

ehhh melissam zaten inanmadık ama sen gelirsin gerçekten hamiş olunca bizde sana derizki;

YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…