Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar günaydın.
sabah kalktığımda çamaşırımda çok açık kahve leke vardı.
peçeteye sildikçe hala geliyo gibi..
korkmaya başladım.
dün gece eşim çok sinirlendirdi beni çok ağladım..
ondan mı oldu acaba

Oflum yat hic kipirdama ayaklarini yuksege kaldir yarin gidicen zaten dra tlf et bakalim ne dicek halvet falan yapma sakin bak yeni yerlesti bebek sinirdende olur Uzme canini

Oflum yat hic kipirdama ayaklarini yuksege kaldir yarin gidicen zaten dra tlf et bakalim ne dicek halvet falan yapma sakin bak yeni yerlesti bebek sinirdende olur Uzme canini

bugün randevum var gazem 11de biraz bekliyim dedim hem yatıyorum şuan öyle ama çok korkuyorum

ne bilyim bişey olcak diye korkuyorum.
vajinal yapmaz zaten karından bakar.
çoook açık kahve rengi normal mi anlamadım ki

canim belki enfeksiyon falan olmutur o geliyodur korkma zaten 1 saat kalmis dra gitmene olmaz bisey sen saglam dur

canim belki enfeksiyon falan olmutur o geliyodur korkma zaten 1 saat kalmis dra gitmene olmaz bisey sen saglam dur

yatıyorum şuan işte.
dün eşime çok kızdım.
gece 1 de geldi eve saatlerce aradım açmadı.
eve geldi bağırdım çağırdım
bana dedi dua et hamilesin.
el kaldırdı resmen.
bende nefret ediyorum senden dedim
ALLAHIN cezası.
banyoya girdim ağladım
moralim çok bozuldu
nasıl bi insan bu anlamadım

günaydın herkeslere
bölük pörçük bir uykunun ardından sabah erkenden uyandık yine

oflu korkma hemen panikleme
doktora da gidecekmişsin zaten

Hosgeldin bitanemmmmm nasilsin arada bakiyosun yazmadan kaciyosun

hoşbulduk tatlım evet sizleri kontrol ediorum gelişmelerinizi izliorummm.açıkçası bu sıralar yoğunum o yüzden pek kalamıorum netteee kaçak giriorum yani aramızda kalsın:))))

oflunun yazdıklarını okuyordum.oflucum cnm sıkma kendini eminim kötü bişi yoktur gamzemin dediii gibi yerleşme kanamsıdır büyük ihtimalll.gamzecim bende adet tarihimi yazdım yaniii döndüm tekrar aranızaaa inşallah en kısa zmnda hayırlı haberlerimide veririm tatlımmm

erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor
takma kafana sen

Canim bak erkekler anlamiyo bu sureci sen suan bi annesin hamile kalman anne olmana yeter ama kocanin dogurup kucagina vermeden baba olmasini bekleme hic tinlama bile bazi seyleri tamam bunu ben soyleyince komik olur belki ama yapma drun progestan falan baslar bebegine bisey olmaz allhin izniyle sen bi rahatla

hoşgeldin canım.
inşaLLAH öyledir canım sağol
ALLAH RAZI OLSUN.
en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

Oyyyyy isallaaahhhh ugurlu gelir sana valla hayirli haberleri hep birden bekliyoruz seninkini de en kisa zamanda aliriz isallaahhh

erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor
takma kafana sen

maem gelmeyeceksin geç geleceksin telefonu açsana
işte düşüncesiz saatlerce aradım.
kalkmış bide el kadırıyo.
nefret ediyorum senden dedim ona

gamzem el kadırmasını da anlamamasızlık geliyim.
her şeyden önce ben bi kadınım ya karısıyım.
o hareketinden sonra aradaki tüm bağlar koptu sanki.

hoşgeldin canım.
inşaLLAH öyledir canım sağol
ALLAH RAZI OLSUN.
en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

aminnnnn tatlım hamilelerin duasını topluyorum bak bi yandan daaaa.içini ferah tut neyi düşünürsek emin ol onunla karşılaşıoruzzz iii düşün ki iii olsun.kendine dikkatet hayırlı haberlerini beklioruz.

Oyyyyy isallaaahhhh ugurlu gelir sana valla hayirli haberleri hep birden bekliyoruz seninkini de en kisa zamanda aliriz isallaahhh

valla daha önce uğurlu geldi çok.inşallah en kısa zmnda veririm tatlım haberlerimi.öpüyorum çokkk

inşallah canım sağolasın. 1 saat kaldı zaten randevuya bekliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…