Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunayyydiin bizde geldik
hava cok guzel yine sankim bugun oglumu hissettim gibi geldi ama o mu bilemedim bi tarafimda pit diye bisey vurdu
bi kerelik biseydi ama olsun beni fazlasiyla mutlu etmeye yetti

gunayyydiin bizde geldik
hava cok guzel yine sankim bugun oglumu hissettim gibi geldi ama o mu bilemedim bi tarafimda pit diye bisey vurdu
bi kerelik biseydi ama olsun beni fazlasiyla mutlu etmeye yetti

günaydın cnm ohhh maşallah size ben hissedildiğine inanıyorum çünkü ben daha gebe olduğumu öğrenmeden bile eşime diyodumki sol tarafımda bi şey var gibi
burda hava kapalı yağmur yağıyooo

günaydın cnm ohhh maşallah size ben hissedildiğine inanıyorum çünkü ben daha gebe olduğumu öğrenmeden bile eşime diyodumki sol tarafımda bi şey var gibi
burda hava kapalı yağmur yağıyooo

kac gundur burda kapaliydi da simdi cok guzel gunes acmis bu arada ben ist daym

huzurruummmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah yarın yapıcam tabi bugün adet olmazsam :18:
zaten test pozitif çıkarsa emin ol endimi burada bulurum ama negatifse bende arazi olurum

inşallah rüyayla kalmaz hilalim gerçek pozitifi görürüsün
bat nezaman :2:
Ay koptummm ben buna

sorma ben bir kahkaha attımki burdaki çocuk ne oluyo abla diyo

azrrammmm
canım nerelerdesin sen yaaa çok merak ettim valla

aaaa azra bayadır karşılaşamadık nasılsın

gamze ben seyrediyorum ama sonra yemek yiyorum

Nerdesin kuzum sen ya meraktan catladik noldu bu kiza diye

aaaa azram da gelmis hosgeldin kiz nerdesin sen

hosbuldukk kizlarr saolunn
kizlar bir ara burda 4 gün tatildi heryer kapaliydi yedik icdik gezdik falan kocamla gecirdik o sira ondan gelemedim
bir ara ugradim forumda kimse yokdu son gelisim oldu zaten
internetimiz kapandi ondan sonra da ama simdi sükür acildi artik burdayim
nasilsiniz bakalim ben iyiyim allaha sükür ama cok yorgun oluyorum nedense normalinde yorgunluklar gecmesi gerekmez mi:26:

geldim tatlimm
simdi okudumda gecmisi kirmizilar yokmus insallah bebis gelir cnmm testi de bekletme yap gitsin yarin

aman oyle olsun kizin nasil iyi mi bu arada benim de oglum olacak azram ona gore

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar
anağğğmmm benimm çatlakk melisamda gelmişşş
geldim tatlimm
simdi okudumda gecmisi kirmizilar yokmus insallah bebis gelir cnmm testi de bekletme yap gitsin yarin

hoşgeldin azramm
iyi olmana sevindimmm
evet kırmızılanmadım henüz eğer yarında o testnegatif çıkarsa varyaaaaaaaaaaaa

aman oyle olsun kizin nasil iyi mi bu arada benim de oglum olacak azram ona gore

ooo pipili geliyor masallahh
canim gecen doktora gittik benim doktor tasiniyor baska yere ondan ona gidemedim
o yeni gittigim doktorda bakmadi bile ebe ilgilendi benimle kalp sesini dinletmeye calisdi bir aletle onda da dinlettirmedi kuzum
ultrasonla bakalim icin rahat etsin dedi onda bebisi göstermedi bile sinir oldum kadina ya
özledim yavrumu,insallah 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var ona gidicem orda görücem
ama iyi teyzesi yaramazlik yapiyor isde cadi

azram ohhh ne güzel tatil olmuş valla yoruluyosan dinlenceksin demekki vücudun ihtiyacı var

emine benim bata daha çooooooooooooooook var

anağğğmmm benimm çatlakk melisamda gelmişşş

hoşgeldin azramm
iyi olmana sevindimmm
evet kırmızılanmadım henüz eğer yarında o testnegatif çıkarsa varyaaaaaaaaaaaa

hosbulduk canimm
saol tatlim
eger negatif cikarsa o test ayaklarindan tavana asalim o testi

azram ohhh ne güzel tatil olmuş valla yoruluyosan dinlenceksin demekki vücudun ihtiyacı var

emine benim bata daha çooooooooooooooook var

evet cnmm cok iyi geldi uzun süredir esimle güzel vakit gecirememistik birbirimizle didismekten
hantal gibiyim cnmm yaa uykum yok sadece uzanmak istiyorum gecen ev isi yaptim zannedersin ki tas tasidim öyle agir geldi

oh masallah yapsin kiz artik hissediyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…