Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam ...

Canım belki uyuyordur bebiş.
Yüzüstü yatıp bekle biraz istersen,ü geçen bir arkadaş 1 saat civarı yatmıştı oynasın diye, neticede oynadı...

yok cnm korkma ondan birsey olcagini sanmiyorum icini ferah tut

hemen telaşlanma canım eminim oynar. kızların dedikleri gibi mutlaka keyfi yerindedir uyuyordur sen yürü rahatsız et oda sana sinyalleri verir.

Kafasi yukarda sanirim simdi sag kaburgam 3 kere tik tik etti hickirik tuttu oglumu ayyyy oynadi demek ki dondurma istiyomus sipam ama odum koptu ya hele gece ustune yattin dedi ya kocamm dedim garanti ezildi cocuk hickiriyo simdi ))

Babası oğluşuma gs lisanslı tulum aldı akşam, gerçi ben fbliyim ama yinede çok hoşuma gitti yaa :))
Bide yatağın başına astı, görmemişin bi oğlu olmuş :))

Kafasi yukarda sanirim simdi sag kaburgam 3 kere tik tik etti hickirik tuttu oglumu ayyyy oynadi demek ki dondurma istiyomus sipam ama odum koptu ya hele gece ustune yattin dedi ya kocamm dedim garanti ezildi cocuk hickiriyo simdi ))

yani bebiş azıcık keyf yapacaktı desene rahatsız ettin onu neyse dondurma iyi gelmiştir ....

kızlar bu bulantılar ne zaman geçer 1 haftada canımdan bezdim dün 3 şişe serum yedım banamısın demedi hala çok bulantılarım ne zaman azalmaya başlar sizlerde nasıl olmuştu?

kızlar bu bulantılar ne zaman geçer 1 haftada canımdan bezdim dün 3 şişe serum yedım banamısın demedi hala çok bulantılarım ne zaman azalmaya başlar sizlerde nasıl olmuştu?

cnm benim bulantim olmadi
ama olanlarinda 12,13,14 haftalarda falan son buldu
insallah sag salim atlatirsin cnm

canım herkeste farklı oluyor bende 3 aya kadar olmuştu inşallah tez zamanda kurtulursun hemileliğin en zor yanlarından biri bulantı Allah yardımcın olsun....

cnm benim bulantim olmadi
ama olanlarinda 12,13,14 haftalarda falan son buldu
insallah sag salim atlatirsin cnm

allahım yaa ne mutlu sana geceleri bile bulantı ıle uyanıyorum çok değişik bişey. daha öncekilere hiç benzemiyor hiç bir çaresinin olmaması insanı mahvedıyor. yemek kelimesini bile duymaya tahammülüm kalmadı allahım hepimize sıkıntılarından dolayı sabır versin sağlıkla bitirip şu dönemi alalım inş kucağımızıa bebişlerimizi

en cok korktugum seylerden biride bulantiydi ama sükürler olsun olmadi cnm
ama migdem hassas mesela esim cok deli araba sürer ondan migdem bulanmazdi hamile degilken
simdi migdem bulaniyor ve cikariyorum arabaya binmedigim sürece sorun yok elbet en azindan benimkinin caresi var
ama insallah atlaticaksin saabret cnmm amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…