Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam...
sıvı bişey iç biraz yürü salla biraz bebişi rahatsız et eğer uykudsaysa uyanıp oynar beklemeye rağmen tepki vermezse doktora git canım ama kötü düşünme her şey yolundayken oynamaması rahatı yerinde olduğundandır bende sık sık yaşadım bunu çünkü tabi yinede tedbiri elden bırakma ....
yok cnm korkma ondan birsey olcagini sanmiyorum icini ferah tut
hemen telaşlanma canım eminim oynar. kızların dedikleri gibi mutlaka keyfi yerindedir uyuyordur sen yürü rahatsız et oda sana sinyalleri verir.
Kafasi yukarda sanirim simdi sag kaburgam 3 kere tik tik etti hickirik tuttu oglumu ayyyy oynadi demek ki dondurma istiyomus sipam ama odum koptu ya hele gece ustune yattin dedi ya kocamm dedim garanti ezildi cocuk hickiriyo simdi))
Kafasi yukarda sanirim simdi sag kaburgam 3 kere tik tik etti hickirik tuttu oglumu ayyyy oynadi demek ki dondurma istiyomus sipam ama odum koptu ya hele gece ustune yattin dedi ya kocamm dedim garanti ezildi cocuk hickiriyo simdi))
battaniyem nasil olmus kizlar ortasindaki ipi yanlis almisim o yüzden biraz sekilsiz oldu ama bir tane daha örmeyi düsünüyorum
http://b1204.hizliresim.com/w/g/4fk95.jpg
http://b1204.hizliresim.com/w/g/4fkbz.jpg
ya niye kimse benim battaniyeme bakmiyorrr:84: :84:
çok güzel olmuş azra trabzonsporlumusun sen...
çok hoş olmuş canım ipini çözemedim yaa hangi ipten yaptın....
yok cnm o zaman cinsiyet belli degildi basladigimda bende sari renk secmistim
bordo mavi yapmışsın süslerini çok güzel olmuş ama...
kızlar bu bulantılar ne zaman geçer 1 haftada canımdan bezdim dün 3 şişe serum yedım banamısın demedi hala çok bulantılarım ne zaman azalmaya başlar sizlerde nasıl olmuştu?
kızlar bu bulantılar ne zaman geçer 1 haftada canımdan bezdim dün 3 şişe serum yedım banamısın demedi hala çok bulantılarım ne zaman azalmaya başlar sizlerde nasıl olmuştu?
cnm benim bulantim olmadi
ama olanlarinda 12,13,14 haftalarda falan son buldu
insallah sag salim atlatirsin cnm
canım herkeste farklı oluyor bende 3 aya kadar olmuştu inşallah tez zamanda kurtulursun hemileliğin en zor yanlarından biri bulantı Allah yardımcın olsun....
allahım yaa ne mutlu sana geceleri bile bulantı ıle uyanıyorum çok değişik bişey. daha öncekilere hiç benzemiyor hiç bir çaresinin olmaması insanı mahvedıyor. yemek kelimesini bile duymaya tahammülüm kalmadı allahım hepimize sıkıntılarından dolayı sabır versin sağlıkla bitirip şu dönemi alalım inş kucağımızıa bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?