Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

biz kafayı taktığımız için olmuyor bebişimiz tamamen psikolojik yani ilk oğlumdan sonra düşük yaptım doktor 3 ay korun dedi sonrasında 2 ayda bekledim hemen olmadı çok üzülmüştüm düşüğün peşine hemen olmasını istemiştim bi daha doktora gittim sorun yok dedi 2 3 ay içinde olur dedi ben kendimi 2 3 aya odakladım ve o ay hamile kalmıştım ama şimda o düşünceye kapılamıyorum silip atmak lazım olmuyor düşüncesini....

ulen bi selam caktım kapı caldı komsu. bi cenebaz beynime etti gitti helesükür hehe geldim essahtan geldim bu sefer.

oglum eminem sen gebesin daha konusmanın bi alemi rahat ol güloooo.

azram kacak azram gezdin geldin ha .iyi olmus canikom kocacıgınlla gezmelerede gidermiş güzel gebemiz.

hilalim gercekten hamile kalınca inanmıcaksın bana demi. ama o saka sırf siz konusmayanları kousturmak için yapıldı. bi ara sadece eminosla ben yazıstım asagıda bisürü isim yok kimse yazmıyo. eliffe laf attım ses yok. len dedim bi gebeyim diye yazıyım herkes patır patır dökülür o zaman dedim. sonra inanmadıgınız için bende uzattım. test resimleri sahaneydi demi amma.

heee evet çok şahaneydi ama inanmıycaz sana sen gebeyim diycen testini koycan ben hiiiiç oralı olmıycam:44:

heee evet çok şahaneydi ama inanmıycaz sana sen gebeyim diycen testini koycan ben hiiiiç oralı olmıycam:44:

lan oglum ben gebe oluyumda sen ilk basta inanma ben seni eninde sonunda ikna ederim. bi gebe olsam ohhhhhhhhhhhhhh.
ben hala adet olamadım kıslar garip gari sancılar giriyo.bi olsamda rahatlasam ya.

:))) öyle oldu cnmm havalarda sansimiza süperdi adamin tepesine bindim gezdircen illa diye

bugün hiç halim yok benim

okadar yorma dedim kendini ama dinleyen kiimm sen kal iş yapp
kız pfidik senin için sakal bırakıcam heeee
canim degistir bence de simdi ne ciksa o teste inanmiycaksin
insallah hayirlisi olsun cnmm
değiştiriyim değilmi :44:
evet canım sters yapıyoruz işte adetim bile belki stres yaptığım için gecikti yine yine bir muallaktayım malesef
gebeyimm dimiii

lan oglum ben gebe oluyumda sen ilk basta inanma ben seni eninde sonunda ikna ederim. bi gebe olsam ohhhhhhhhhhhhhh.
ben hala adet olamadım kıslar garip gari sancılar giriyo.bi olsamda rahatlasam ya.
EVET SEN GEBE OLDA SAĞLILA KİMSE İNANMASIN BOŞVERRRRR

Dun gordum hamis haberimi ve tebriklerimi canim ilk bebegin haberi o ama daha onceside var onun :))) oglumunkinide bulsana kiz 14 eylulde haber vermisimdir buyuk ihtimal 13te test yapmistim cunku :)

degistir cnm icin rahat eder en azindan

kızlar ben artık göbek resmimide çekmiyorum tartılmıyorum da, çünkü tartılınca korkuyorum göbekde görünce şok olucağınız kadar büyüyünce çekicem artık

Anam mayıs ayı listesi de çıkmaya başlamış
lovelycim peşinden gelirim merak etmee az kaldı....

ee diger kızlardan gene ses yokkk hamiş olsalardı kesin haberimiz olurdu heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…