bende poğaça yapcam birazdano yüzden kahvaltıyı hafif yaptım kızlar oflu kaçta gelcek bilen varmı?
şunun şurasında 8 gün kalmış kızz
hadi inşallah gelmiştir meleğinnn
efett carrtt diyee
inşallah azram ya valla sitres yaptım kendime yine ya hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
birde aldığım marka nimo diye bir marka yani ocak ayında beni yanıltan marka değiştirsemmiki :26:
adresi versenee bana sennn
hoşgeldin canım yok bana rabbim 1 tane daha verirse yeter fazlasında gözüm yok rabbim olmayanlara nasip etsin
puffyim sende benim gibi yorgun mu hissediyorsun kendini
Niye ki kuzucum yorgunmusun hastamisin moralin mi bozuk niye halin yok
ulen bi selam caktım kapı caldı komsu. bi cenebaz beynime etti gitti helesükür hehe geldim essahtan geldim bu sefer.
oglum eminem sen gebesin daha konusmanın bi alemi rahat ol güloooo.
azram kacak azram gezdin geldin ha .iyi olmus canikom kocacıgınlla gezmelerede gidermiş güzel gebemiz.
hilalim gercekten hamile kalınca inanmıcaksın bana demi. ama o saka sırf siz konusmayanları kousturmak için yapıldı. bi ara sadece eminosla ben yazıstım asagıda bisürü isim yok kimse yazmıyo. eliffe laf attım ses yok. len dedim bi gebeyim diye yazıyım herkes patır patır dökülür o zaman dedim. sonra inanmadıgınız için bende uzattım. test resimleri sahaneydi demi amma.
heee evet çok şahaneydi ama inanmıycaz sana sen gebeyim diycen testini koycan ben hiiiiç oralı olmıycam:44:
ulen bi selam caktım kapı caldı komsu. bi cenebaz beynime etti gitti helesükür hehe geldim essahtan geldim bu sefer.
azram kacak azram gezdin geldin ha .iyi olmus canikom kocacıgınlla gezmelerede gidermiş güzel gebemiz.
hilalim gercekten hamile kalınca inanmıcaksın bana demi. ama o saka sırf siz konusmayanları kousturmak için yapıldı. bi ara sadece eminosla ben yazıstım asagıda bisürü isim yok kimse yazmıyo. eliffe laf attım ses yok. len dedim bi gebeyim diye yazıyım herkes patır patır dökülür o zaman dedim. sonra inanmadıgınız için bende uzattım. test resimleri sahaneydi demi amma.
keyfimde iyi aslında ama böyle değişik bir yorgunluk var üzerimde :26:
bugün hiç halim yok benim
değiştiriyim değilmi :44:canim degistir bence de simdi ne ciksa o teste inanmiycaksin
insallah hayirlisi olsun cnmm
evet canım sters yapıyoruz işte adetim bile belki stres yaptığım için gecikti yine yine bir muallaktayım malesefbiz kafayı taktığımız için olmuyor bebişimiz tamamen psikolojik yani ilk oğlumdan sonra düşük yaptım doktor 3 ay korun dedi sonrasında 2 ayda bekledim hemen olmadı çok üzülmüştüm düşüğün peşine hemen olmasını istemiştim bi daha doktora gittim sorun yok dedi 2 3 ay içinde olur dedi ben kendimi 2 3 aya odakladım ve o ay hamile kalmıştım ama şimda o düşünceye kapılamıyorum silip atmak lazım olmuyor düşüncesini....
gebeyimm dimiiiulen bi selam caktım kapı caldı komsu. bi cenebaz beynime etti gitti helesükür hehe geldim essahtan geldim bu sefer.
EVET SEN GEBE OLDA SAĞLILA KİMSE İNANMASIN BOŞVERRRRRlan oglum ben gebe oluyumda sen ilk basta inanma ben seni eninde sonunda ikna ederim. bi gebe olsam ohhhhhhhhhhhhhh.
ben hala adet olamadım kıslar garip gari sancılar giriyo.bi olsamda rahatlasam ya.
okadar yorma dedim kendini ama dinleyen kiimm sen kal iş yapp
kız pfidik senin için sakal bırakıcam heeee
değiştiriyim değilmi :44:
evet canım sters yapıyoruz işte adetim bile belki stres yaptığım için gecikti yine yine bir muallaktayım malesef
gebeyimm dimiii
EVET SEN GEBE OLDA SAĞLILA KİMSE İNANMASIN BOŞVERRRRR
kizlar size göbüsümün resimlerini koyuyorum bir kac gün önce cektim
Eki Görüntüle 390335 Eki Görüntüle 390336 Eki Görüntüle 390339 Eki Görüntüle 390338
NİSAN AYI LİSTESİ
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
jaleda -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
hilal19 ------------22 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
yagmurdamlasi26 ----------25 nisan
gulum2011----------28 nisan
esraik---------29 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???
MAYIS AYI LİSTESİ
lovely17 ----------14 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?