işteee tammm görmek istediğim göbekkk
tabiri yerindeyse bezelye yutmuş solcannbende böyle olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::103:
ahmet maranki nin hamile kalmak için bir kürü varmış onu deneyen oldumu civanperçemi,çobançantası ve aslan perçemi kkürü...
[video=youtube_share;D3tBCARlih8]http://youtu.be/D3tBCARlih8[/video]
alın size bir hayko daha
ben denemedim cnm bilgim yok
ya ben bu adamdan cok korkuyorum
kizlar ya ben günde 5,6 cay bardagi falan siyah cay iciyorum bugunlerde resmen caya aseriyorum ya bir zarari olur mu ki:26:
önceden hic icmiyordum ama simdi de sicak sicak cnm cekiyor
Kizlar benim oglan oynamadi hala kocamda simdi diyo ki gece yuzustu yatmisim bisey olur mu yemek yedim sol tarafima yattim simdi ama korktum da
canım çikolata ye hemen oynar bebişin....
canım çikolata ye hemen oynar bebişin....
Kizlar benim oglan oynamadi hala kocamda simdi diyo ki gece yuzustu yatmisim bisey olur mu yemek yedim sol tarafima yattim simdi ama korktum da
çay fazlası iyi değil diyorlar canım ve içtiğinide açık içmelisin.... yine de fazlasından sakın....
cnmm ne desem simdi senin yerinde olsam bende telas ederdim annelik sonucta birde ilk bebek ama az daha bekle istersen ya da git bilmiyorum valla
Ay ne bilim korkuyorum cikolata falan farketmiyo artik benimkine rutin oynuyo ama bugun oynamadi iyi yemedim ondaandir dedim kocam simdi dedi gece yuzustu yatiyodun bisey olmasin sakin diye bende kizdim niye uyandirip cevirmedin diye offfff valla bana bugun hastane yolu gozukti yine,,,
Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam...
Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?