Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

işteee tammm görmek istediğim göbekkk
tabiri yerindeyse bezelye yutmuş solcann bende böyle olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::103:

ben kendimi cok sisman hissediyorum ya
daha cok sisicek eminem bakalim nasil olcak
rabbim sana da nasip etsin insallah yeniden
ama tabirine bayildim

kizlar ya ben günde 5,6 cay bardagi falan siyah cay iciyorum bugunlerde resmen caya aseriyorum ya bir zarari olur mu ki:26:
önceden hic icmiyordum ama simdi de sicak sicak cnm cekiyor

Kizlar benim oglan oynamadi hala kocamda simdi diyo ki gece yuzustu yatmisim bisey olur mu yemek yedim sol tarafima yattim simdi ama korktum da

canım çikolata ye hemen oynar bebişin....

Ay ne bilim korkuyorum cikolata falan farketmiyo artik benimkine rutin oynuyo ama bugun oynamadi iyi yemedim ondaandir dedim kocam simdi dedi gece yuzustu yatiyodun bisey olmasin sakin diye bende kizdim niye uyandirip cevirmedin diye offfff valla bana bugun hastane yolu gozukti yine

canım çikolata ye hemen oynar bebişin....

Ay ne bilim korkuyorum cikolata falan farketmiyo artik benimkine rutin oynuyo ama bugun oynamadi iyi yemedim ondaandir dedim kocam simdi dedi gece yuzustu yatiyodun bisey olmasin sakin diye bende kizdim niye uyandirip cevirmedin diye offfff valla bana bugun hastane yolu gozukti yine ,,,

Kizlar benim oglan oynamadi hala kocamda simdi diyo ki gece yuzustu yatmisim bisey olur mu yemek yedim sol tarafima yattim simdi ama korktum da

cnmm ne desem simdi senin yerinde olsam bende telas ederdim annelik sonucta birde ilk bebek ama az daha bekle istersen ya da git bilmiyorum valla

Son düzenleme:
cnmm ne desem simdi senin yerinde olsam bende telas ederdim annelik sonucta birde ilk bebek ama az daha bekle istersen ya da git bilmiyorum valla

Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam ...

sıvı bişey iç biraz yürü salla biraz bebişi rahatsız et eğer uykudsaysa uyanıp oynar beklemeye rağmen tepki vermezse doktora git canım ama kötü düşünme her şey yolundayken oynamaması rahatı yerinde olduğundandır bende sık sık yaşadım bunu çünkü tabi yinede tedbiri elden bırakma ....

Karnimi yeni doyurdum bekliyorum simdilik oglumun sevdigi dondurmayida yiyiyorum ama beni telaslandiran gece karnimin ustune yatmis olmam ...

hemen telaşlanma canım eminim oynar. kızların dedikleri gibi mutlaka keyfi yerindedir uyuyordur sen yürü rahatsız et oda sana sinyalleri verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…