ya ben bişi konusunda tecrübelerine danışmak istiyorum aslında.benim bat 25 nisan.4 yıllık evliyim ama şu aya kadar bebek düşünmüyoduk. bu ay kendimizi aşıp kararı verdikk. aslında cok bilgim yok. topiğinizi okudum birazz.gecenlerde doktora gittim hormaon testi falan yaptırdım ne olur neolmaz die. hiç bi sorun cıkmadı.folik asıd verdi.bua ay hiç korunmadık.kasıklarımda haif bi ağrı göğüslerimde de azcık hasaasiyet varr.acaba bu bi belirti olabilirmi ya da cok mu erken daha..
kuzum zaten ben evde kurutuyorum çamaşırları
ev yol kenarında
dışarı asarsam toz olur gibi geldi ne biliyim içime sinmedi
bu kadar olacağını tahmin etmemiştim ama cidden baya bişey varmış yıkanacak
acelem yok ama, nasılsa haftayadan sonra evdeyim
yıkar ütülerim yavaş yavaş
sen ne zaman yıkıcaksın?
Bende evde kurutucam ama hava sicak olsa kapiyi pencereyi ac kurusun ben ptesi baslarim diyodum ama crs kadar yagmur varmis
aman benimkilerde anlamaz ama ben bilgisayara elimi attim mi anlar gibi yorum yaparlar iyyyyykkk(
canim daha 11 gun var erken gibi ama belli olmaz tabi
yerim olsa hiç düşünmez alırdım zaten ben de
şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak
hemen yıkar kuruturum diye düşünüyorum ama bakalım artık
idare edicez napalım mecburen
zamanı gelmiş bebişin cnm. yani belirtiler arasında bunlar var ama daha erken, en güzeli bat beklicen rabbim gönlüne göre versin.mesala bende gögüs ağrısı hiç olmadı ,sadece sağ kasıkta ara ara batmalar olmuştu onun haricinde ne kusma ne bişi oldu.
evet orasıda doğru anlamadıkları içinde bire bin katarlaren güzeli uzak dursunlar.
evet o yönden şanslısın cnm kurur hemen. bizimki eylüle gelcek , sonbahar kış bebesi kurumaz.
maşallah ya asil bir davranış ne güzel.
dikkat et kuzum kolay atlatamıyoruz hastalanınca malesef
allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
benim ki yakın ama uzak :) mesafeliyiz en güzeli boşveerrrrrrr herşeye karışırlar izin versek bak özlemciğin bilgisayarına bile işgal edilmiş gerçi benimki anlamat netten falan ama olsun.
etfaımda sorabiliceğim cok fazla kişi de yokk. dedimm en iyisi sizlerden yardım alayım. bakalım ya heycanlandım valla ne bilim gecmiio günlerdee..idrar testi sonuç vermez hemen dimii
Ferdamm masallaaahh kiz yika yika bitiremicen nerdeyse bu haftanin ortasina kadar yagmur var burda ben zor yikarim bu gidisle(
kayinbabanda cidden cok kibarmis valla nerde bizde o kayinbaba :)
rumuzyokkk canim pipilin hayirli bi evlat olsun isallaahhh masallah size
neyse canım çarşamba başlarsın nolacak
ben de arka odaya asıyorum işte
büyük çamaşıları çamaşırlığa, küçükleri de koltukların üstüne attım
2 günde kurur heralde acelem yok nasılsa
bu arada dalan kulandım ben şimdi ilk yıkamaya
iyi tortu falan bırakmadı, eritmeden koymuştum
teşekkür ederim canım allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun kız istioduk erkek dedi doktor pipiyi gördük isim aramak hamile kalmaktanda zormuş
neyse canım çarşamba başlarsın nolacak
ben de arka odaya asıyorum işte
büyük çamaşıları çamaşırlığa, küçükleri de koltukların üstüne attım
2 günde kurur heralde acelem yok nasılsa
bu arada dalan kulandım ben şimdi ilk yıkamaya
iyi tortu falan bırakmadı, eritmeden koymuştum
teşekkür ederim canım allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun kız istioduk erkek dedi doktor pipiyi gördük isim aramak hamile kalmaktanda zormuş
Bende ilk once hacisakiri deniyeyim diyodum dalan iyi diyosun yani bende kurutmaliga atarim koltuklara sererim hic olmadi yakarim ufoyu kuruturum ama hala boyamiz yapilmadi ev sahibini bogazliycam artik hastane cikisini falan bavula koydun mu benim bavul hazir oglumun ki kaldi suan icin ha kurutma makinasi ben alicam sezon ortasi kocam azcik para kazaninca kesin kararliyim kisa cocuk 6 aylik olacak tam eli ayagi hareketlenecegi zaman e ek gidayada baslari alalim bence :))
yol valla bende sana yardım ederimburdada felaket yagmur var ama kocam islanmama izin vermiyo
ayyy allahtan bizimki uzakta cekemezdim valla yanimda olsa
yolarim o patronu cik cik cik :)...
ferdam canım oğluşun sağlıla giysin inşallahhayır canım ben düşünmüyordum
yani aslında çok düşünüyorum da yerim yok koyacak
artık büyük bir eve geçersek alırım
şimdilik öyle bir niyetim yok
alışveriş bitti artık evet
yıkama yerleştirme faslına geçtik
32. haftadan sonra çantamızı da hazırlarız artık
doğum yaklaşıyor :18::18:
amin cnm rabbim hayırlısını verir senin için hayırlısı buymuş ikinciye kız inşallah ,bende dün öğrendim benimde oğlum olacak rabbim nasip ederse:)valla biz isim buldukta kayınpeder de kendi ismini vermek istiyor bizde hayır diyoruz harbiden zor işler , yani rabbim kolaylık vresin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?