Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zamanı gelmiş bebişin cnm. yani belirtiler arasında bunlar var ama daha erken, en güzeli bat beklicen rabbim gönlüne göre versin.mesala bende gögüs ağrısı hiç olmadı ,sadece sağ kasıkta ara ara batmalar olmuştu onun haricinde ne kusma ne bişi oldu.

Bende evde kurutucam ama hava sicak olsa kapiyi pencereyi ac kurusun ben ptesi baslarim diyodum ama crs kadar yagmur varmis

canim daha 11 gun var erken gibi ama belli olmaz tabi [/QUOTE]

nie olabilir bu durumlar acepp.adet olsamm 5gün falan önce böle oluoodumm.. net çıkıcanı bilsem test alııcammm

Bende evde kurutucam ama hava sicak olsa kapiyi pencereyi ac kurusun ben ptesi baslarim diyodum ama crs kadar yagmur varmis

neyse canım çarşamba başlarsın nolacak
ben de arka odaya asıyorum işte
büyük çamaşıları çamaşırlığa, küçükleri de koltukların üstüne attım
2 günde kurur heralde acelem yok nasılsa
bu arada dalan kulandım ben şimdi ilk yıkamaya
iyi tortu falan bırakmadı, eritmeden koymuştum

aman benimkilerde anlamaz ama ben bilgisayara elimi attim mi anlar gibi yorum yaparlar iyyyyykkk (

canim daha 11 gun var erken gibi ama belli olmaz tabi

evet orasıda doğru anlamadıkları içinde bire bin katarlar en güzeli uzak dursunlar.
yerim olsa hiç düşünmez alırdım zaten ben de
şimdi bizimkiler yaz bebeği olacak
hemen yıkar kuruturum diye düşünüyorum ama bakalım artık
idare edicez napalım mecburen

evet o yönden şanslısın cnm kurur hemen. bizimki eylüle gelcek , sonbahar kış bebesi kurumaz.

etfaımda sorabiliceğim cok fazla kişi de yokk. dedimm en iyisi sizlerden yardım alayım. bakalım ya heycanlandım valla ne bilim gecmiio günlerdee..idrar testi sonuç vermez hemen dimii

evet orasıda doğru anlamadıkları içinde bire bin katarlar en güzeli uzak dursunlar.

evet o yönden şanslısın cnm kurur hemen. bizimki eylüle gelcek , sonbahar kış bebesi kurumaz.

o zaman da çok üst değişmezsiniz canım
kusarsa falan ancak
yaz bebeği olunca da sürekli terler heralde

bu arada oğlu olacak arkadaşlar
limango kidste babyshez marka var indirimde
orda çok güzel battaniye var çok ucuza
ben kremini almıştım önceden çok beğendim
kalın ve fermuarlı bir model
şimdi sadece mavi rengi kalmış
almayı düşünen varsa kaçırmasın bence 22 tlye

teşekkür ederim canım allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun kız istioduk erkek dedi doktor pipiyi gördük isim aramak hamile kalmaktanda zormuş

nie olabilir bu durumlar acepp.adet olsamm 5gün falan önce böle oluoodumm.. net çıkıcanı bilsem test alııcammm[/QUOTE]

etfaımda sorabiliceğim cok fazla kişi de yokk. dedimm en iyisi sizlerden yardım alayım. bakalım ya heycanlandım valla ne bilim gecmiio günlerdee..idrar testi sonuç vermez hemen dimii

tatlım bazen insan gebe kalmak istediği zaman psikolojik olarak belirtiler nedir diye okuyor ve belli süre sonra harbiden gögsün ağrıyor, miden bulanıyor falan, pskolojikte yapabiliyoruz. tabi bizde burda öğrendik herşeyi .yok hemen batı bekle hatta 1-2 gün geçir sonra test al yap inşallah çift çizgiyi gör göremezsen de erken daha ben 3.ayımda hamile kaldım. senide meleğin fazla bekletmez inşallah. yumurtalam günü takibi için ovulasyon testi alıp kullanabilirsin.

teşekkürler teyzesi pipilin allah iyiliğini vere

Bende ilk once hacisakiri deniyeyim diyodum dalan iyi diyosun yani bende kurutmaliga atarim koltuklara sererim hic olmadi yakarim ufoyu kuruturum ama hala boyamiz yapilmadi ev sahibini bogazliycam artik hastane cikisini falan bavula koydun mu benim bavul hazir oglumun ki kaldi suan icin ha kurutma makinasi ben alicam sezon ortasi kocam azcik para kazaninca kesin kararliyim kisa cocuk 6 aylik olacak tam eli ayagi hareketlenecegi zaman e ek gidayada baslari alalim bence :))

teşekkür ederim canım allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun kız istioduk erkek dedi doktor pipiyi gördük isim aramak hamile kalmaktanda zormuş

amin cnm rabbim hayırlısını verir senin için hayırlısı buymuş ikinciye kız inşallah ,bende dün öğrendim benimde oğlum olacak rabbim nasip ederse:) valla biz isim buldukta kayınpeder de kendi ismini vermek istiyor bizde hayır diyoruz harbiden zor işler , yani rabbim kolaylık vresin.

Bende ilk once hacisakiri deniyeyim diyodum dalan iyi diyosun yani bende kurutmaliga atarim koltuklara sererim hic olmadi yakarim ufoyu kuruturum ama hala boyamiz yapilmadi ev sahibini bogazliycam artik hastane cikisini falan bavula koydun mu benim bavul hazir oglumun ki kaldi suan icin ha kurutma makinasi ben alicam sezon ortasi kocam azcik para kazaninca kesin kararliyim kisa cocuk 6 aylik olacak tam eli ayagi hareketlenecegi zaman e ek gidayada baslari alalim bence :))...

amin cnm rabbim hayırlısını verir senin için hayırlısı buymuş ikinciye kız inşallah ,bende dün öğrendim benimde oğlum olacak rabbim nasip ederse:) valla biz isim buldukta kayınpeder de kendi ismini vermek istiyor bizde hayır diyoruz harbiden zor işler , yani rabbim kolaylık vresin.

dalanda sıkıntı yaşamadım
koku falan kalmıyor ama zaten doğal olanı da o

benim ne kendi bavulum ne de oğlumunki hazır
zaten hastane çıkışını falan yeni yıkadım daha
ütüledikten sonra falan yerleştiririm artık

burdada felaket yagmur var ama kocam islanmama izin vermiyo

ayyy allahtan bizimki uzakta cekemezdim valla yanimda olsa

yolarim o patronu cik cik cik :)...
yol valla bende sana yardım ederim

ferdam canım oğluşun sağlıla giysin inşallah
kirletsin kussun kaka yapsın
ayrıca kayınpederde pek bir nazikmiş be

canım daha adete çok car bu belirtiler yumurtlama belirtiside olabilir yani bana oyle geldi :26:

Son düzenleme:

kayın pederinin ismine buldugunuz isim ne canım rabbim dünyanın tüm güzelliklerini bebişlerimizimin kaderine yazsın inşallah bnmde aklımda bi kaçç isim var ata, doruk,görkem gibi kızım olsaydı doğa koyacaktım ama hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…