Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ay bu isim konusu yakindir bizdede cikacak gibime geliyo biz derin koyucaz ya gecen kocamin arkadasi kaynanalara gitmis derin demek aklina gelmemis cocugun adini dolu koycaklarmis demis :) benim kaynana tutusmus bi suru laf etmis 15 gune kadar gelir buralara garanti isim konusunda laf carpar benimki son torun niye digerleri koymadi bana mi guvendiniz deyip vericem agizlarinin payini :))

canım senide alıntıladığımı sandımdı nasılsın kedicik

olsun bebem iyiyim senin cnn sıkılmış , sıkma canını ya salla gitsin.

amanın ismi çok kötü ya töbe yarebbim günah yazma ismi müslüm:) bizim istediğimiz isim fatih yani fatih olcak..

ooho mis gibi yaparsın valla ağzına sağlık hangi devirde yaşıyoz ya istedğimiz ismi veririrz manyak bunlar ya

amanın ismi çok kötü ya töbe yarebbim günah yazma ismi müslüm:) bizim istediğimiz isim fatih yani fatih olcak..

allahım ya valla bnm babamda bişiler söylüyo ama koyamam ne istiyosma onu koyucam da bi karara verebilsem .buarada ismiyle yasar inşallah ...

ooho mis gibi yaparsın valla ağzına sağlık hangi devirde yaşıyoz ya istedğimiz ismi veririrz manyak bunlar ya

Valla diyemez cunku benimkinden haric 3 oglu 1 kizi var herkesin istedigi isim konulmus onlarin adlari yok bana mi guvenmisler ona bakarsan benimde babam var hic ogluda yok koysam babamin adini koyarim ama cok laf etmis garanti bisiyler yumurtliucak isim meselesi ilk halamdan cikti kayinbabanin adini koy dedi bende senin cocuklarin senin yada babasinin ismini mi koydu sen karisma dedim bitti :)

jaleda sağolasın kuzum
darısı senin yeni ufaklığın başına
kızzz ALLAH mı söyletti senii yeni ufaklık varmı yokmu yarın öğrenicem bakalımm :1

allahım ya valla bnm babamda bişiler söylüyo ama koyamam ne istiyosma onu koyucam da bi karara verebilsem .buarada ismiyle yasar inşallah ...

ya o ismi vermem kuzum asla:) bide hiç babasının hayırnı görmedik evlenirken falanda iyikide görememşizvarırsın daha tatlım benim eşim evlenmeden önceden beri istediği isim fatih. o yüzden koyulcak. sağol cnm sağlıkla gelsinler ,güzel isim önemli ya, çocuk ömür boyu taşıcak onu.

Bencede isim onemli omru boyunca ismi onunla olucak ya bu insanlar hic dusunmuyo mu cocugumuza kizsak onlarin ismi bi laf etsek guclerine gitmez mi benim babam anasinin ismini koymamis o yuzden bana :))

Bencede isim onemli omru boyunca ismi onunla olucak ya bu insanlar hic dusunmuyo mu cocugumuza kizsak onlarin ismi bi laf etsek guclerine gitmez mi benim babam anasinin ismini koymamis o yuzden bana :))

ya aslında hiç söylememeleri lazım benim ismimi ver falan diye bana yüzsüzlük gibi geliyor zaten vermek isteniyorsa verilir. benim abimin kızı oldu anneme dediler anne senin adını verelimmi güzel ismin var annem yok dedi gelinim hangi ismi isterse onu verin gelinin istedği isim verildi öyle olmalı zaten ki biz bunlara sormuyoz bile, sanki isim verme hakları varda çocuk bizim çocuk onlara ne.

benim kocam da tutturdu neymis dedesi bunun hep ismail olsun istemis
koymamislar oglunun adi bari ismail olsun mus hic te sevmem o ismi

aynen ya ne yuzsuzluk sinir oluyormmmm yaknda bizimkilerde baslar benim adim olsun demeye

yok canim bizim olur mu cocuk biz kimiz ki sadece anne bu isi niye genellikler kocalarin anasi babasi yapar bilmem valla benim kocamda isim konusunda cok net ta en bastan demisti anne babalarin ismıni koymayalim diye sukur

heh buyur burdan yak ya senin kocanin begendigi isim yokmuymus dedesi istemis tobe yarabbim ya

ayy hic sorma ya teeee adam olmus gitmis hala isim derdinde benim koca ama cok bekler koymam ki

bencede ikna et ve verme ,benim eşim istemiyor allahtan ya
aynen ya ne yuzsuzluk sinir oluyormmmm yaknda bizimkilerde baslar benim adim olsun demeye
bende aceyip kızıyıyorum .evet söylerler tatlım.

aynen cnm benimkide net yoksa gırtlaklardım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…