Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bugun 2 kere cikardim ay sirf bu kusma icin hemen dogurayim diyorum ya

Bugun 2 kere cikardim ay sirf bu kusma icin hemen dogurayim diyorum ya ...

Gecmedi canim ya annemde dogurana kadar cikarmis herseyde ona cekmisim malesef simdi daha agir geliyo kocaman gobekle egil kalk offf berbat bi durum yani

allah kolaylık versin cnm zor benimde yeni yeni geçti kusmalar gene arada oluyor.rabbim hayırlısıyla gününde doğurmanı nasip etsinde az kalmış bebişin gelmesine

şşşşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttt nerdesinz beee şu topikimizin haline bak yine kimsecikler yok

Eminemmmm ben ne pis garuymusum megerrrrrr gordun mu diger konuyu :))

Ben didiyorum yatmaya hihhhhhh kustum iste banane banane cik cik cik ((

merhabalar herkese,
ben yeni üyeyim. burası özel bir sayfa mı yoksa?
neyse en çok bu sayfada yazılmış o yüzden bir sorum var sizlere sevgili arkadaşlar.forum da bir iki yere yazdım ama bir de size sorayım.
ben hamile olduğumu bilmeden doktor kontrolünde tarlusal adlı adet söktürücüyü kullandım ve adet de olmayınca hamile olduğumu öğrendim. çok istediğim bir hamilelik ama çok endişeliyim. hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu? çok teşekkürler

merhaba hanımlar...
ne zamandır görüşemiyorduk sizinle özledim valla sizi
bendeki havadislerden hemen başlayım anlatmaya:18::18::18:
salı günü 3lü tarama için dr gittim kan verdim ultrasona girdim bebek döndü yine arkasını göremedik tabi o arada hastanede hamile eğitimi veriliyormuş bende kayıt oldum perşembe günü sabah 10.00-12.00 arası gelin dediler perşembe oldu gittim eğitime girdim eğitim 12.30 da bitti bende bekleyim 3lü taramanın sonucunu gösterip öyle giderim dedim bekledim neyse (teyzem hast olduğu için onunla vakit geçirdik 1 saat) 13.30 oldu aldım sonucu ama oradan teyzemin yanına gidene kadar zaten içim bi tuhaf oldu down sendromu için pozitif diyor sonuçta teyzeme gösterdim o riskli gebelikte ki benim dr onun yanında zaten bu sonuç için karnından su alırlar dedi tabi moralim bozuldu gözlerim doldu hemen eşimi aradım buraya gel diye geldi dr yanına beraber girdik oda aynı şeyi söyledi zaten riske atamam bu sonucu dedi sana bir şey olmaz diyemem dedi eşimde doğuma kadar aklımızda soru işareti olacağına yaptıralım testi dedi ve hemen işlemleri yapıp teyzem ve eşimle amniosentez için gittik ama içim içimi yiyor çok korkuyorum
hazırlık bitti beni yatırdılar masaya dr ölçümleri yaptı vs vs bu arada teyzemde yanımda birden bire aaaa kızzz buuuu dedi dr onayladı evet kız diye ama benim umurumda bile değil o an sadece sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum dedim teyzeme ama ağladım ağlayacağım zor tutuyorum kendimi hemşire geldi başıma karnıma bir şeyler sürdü dr iğneyi batırınca biraz canın acıyacak ama sakin ol dedi kocamaannnn bir iğne soktular karnıma ki şuan size anlatırken aynı korkuları yaşıyorum zaten dr bir yandan bebeği kontrol ediyor sürekli ultrasonla hemşire kocammmaaaannn bir şırıngaya su çekti bitti dediler sonra bebeğimi gösterdi bana bak annesi gayet iyi durumu endişelenme dedi kalbini gösterdi sesini dinletti ama o an ben bende değildim zaten çok fazla net değil bende gördüklerim çıktım odadan başka bir dr geldi anket yapıldı vs vs eşime söyledim kız olduğunu ama o an oda çok önemsemedi tek düşündüğümüz bebeğimizin sağlıklı olmasıydı ki hala öyle çünkü sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış kalktık asansöre bindik ama eşim tutmasa yığılıp kalacaktım asansörün içine iner inmez bekleme sandalyesine çöktüm eşim yatırdı beni oraya kendime gelemedim 10 dk felan elim ayağım titriyordu tansiyonum düşmüş 5 e kadar meyve suyu felan içtim ancak öyle kendime geldim anlayacağınız geçmek bilmeyen bir 20 gün var önümüzde ne olur sizde dua edin sağlıklı sıhhatli he şeyi yerli yerinde hayırlısı ile çocuğumu kucağıma alayım Allah herkesin gönlüne göre versin temiz çıksın sonuçlar Allah heresin yavrusunu sağlıklı sıhhatli bağışlasın olmayanlara en kısa zamnda nasip etsin hayırlısı ile yemin ederim perşembeden beri uyuyamıyorum yiyemiyorum hiçbir şey eşim yokken ağlıyorum durmadan kızıyor bana içini ferah tut bir şey olmayacak kızıma diye inş diyorum ama annelik işte elimde değil sizde eksik etmeyin dualarınızı kızım ve benden :18::18::18::18:

canimmmm inan okurken icim bi tuhaf oldu ama icini ferah tut down testi pozitif cikip saglikla dunyaya gelen bi suru bebek var seninkide eli ayagi duzgun olarak dogacak inaniyorum ben buna kizimiz hayirli evlat olsun sana dualarimiz senin ve minik prensesimiz icin olacak uzme kendini bitanem sonuclar temiz cikacak rahat ol lutfen

bende geçen hafta yaptırdım üçlü testi. korkumdan gidip sonucu alamadım. eşim alacak yarın. Allah yardımcın olsun.. Temiz çıkacaktır. hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…