nası yani 12. haftada bıtıyor dedın hala kusuyorsun nasıl oluyorkorkutma beni bende 61 le kaldım 58 im umrumda deıl kılo almak şu bulantılar olmasa herşeyi yiyebilsem keşke yoğurt ve haslanmış patates yemekten helak oldum
Canim normalde 12-13. haftalarda bulantilar bitiyo ama benim hala devam ediyo kisiden kisiye degisiyo hic bulantisi olmayanda var mesela benim annemde 9 ay cikarmis aileden geliyo yani bizim :)
sağlık ocağı aradı, haftaya salı aşıya kesin gelin dedi :18::18::18::18::18:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
git git kacari yok yiyecen o igneyi benden sana tavsiye sol koluna vurdur tabi solak degilsen :)
hala çıkarıyorsun ve bu kadar kılo aldın çok enteresan. peki herşeyi yiyebiliyormusun?
Slmmmm kızlarrrrr
gamzem nasılsın şekerimmmm
Gunde 2 kere falan cikartiyorum artik azaldi drum cok iyi beslendigim icin kilo aldigimi soyluyo ama abur cuburda yiyiyorum herseyi yiyiyorum et tavuk ve balik yiyemiyorum balik oncede yemezdim zaten ama tavuk ve kirmizi eti tamamen kestim onlari yedigimde sabaha kadar cikariyorum ebe kokusundan diyo ama ben sebebini bilmiyorum :)...
mecbur ben zaten herşeyi soldan yaptırıyorum, yoksa hemen ağrıyor kolum kıpırdatamıyorum bile :26:
Bende oyleyim ondan didim sola vurdur diye allahtan ben 1 doz uruldum :)
ayyy maşallah canım çok az kaldı hayırlısıyla inş alırsın kucağına bebişini. allah bizede nasip etsin inşşş son zamanlara sağlıkla gelmeyi ve hayırlı doğumları.
Amin canimm amin bulanti hissini en cok mentos seker cigneyerek geciriyodum dene istersen sende cok naneli seker denedim ama en uzun sure mentos engelliyo :)
bana geçen gün hastanede hemşire toplam 5 doz vurulucaksın dedi. 2 si gebelikde 3 tanesi gebelikden sonra dedi. 10 yıl koruculuğu olucak dedi, ben tırsıyorum. Çünkü ne zaman aşı olsam hep ateşlenir, 3-4 gün yatarım
günaydın arkadaslar
hoşgeldin canım, bizler iyiyiz sen nasılsın
git git kacari yok yiyecen o igneyi benden sana tavsiye sol koluna vurdur tabi solak degilsen :)
hosgeldin canimmm iyiyiz biz sen nasilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?