Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim normalde 12-13. haftalarda bulantilar bitiyo ama benim hala devam ediyo kisiden kisiye degisiyo hic bulantisi olmayanda var mesela benim annemde 9 ay cikarmis aileden geliyo yani bizim :)

Canim normalde 12-13. haftalarda bulantilar bitiyo ama benim hala devam ediyo kisiden kisiye degisiyo hic bulantisi olmayanda var mesela benim annemde 9 ay cikarmis aileden geliyo yani bizim :)

hala çıkarıyorsun ve bu kadar kılo aldın çok enteresan. peki herşeyi yiyebiliyormusun?

hala çıkarıyorsun ve bu kadar kılo aldın çok enteresan. peki herşeyi yiyebiliyormusun?

Gunde 2 kere falan cikartiyorum artik azaldi drum cok iyi beslendigim icin kilo aldigimi soyluyo ama abur cuburda yiyiyorum herseyi yiyiyorum et tavuk ve balik yiyemiyorum balik oncede yemezdim zaten ama tavuk ve kirmizi eti tamamen kestim onlari yedigimde sabaha kadar cikariyorum ebe kokusundan diyo ama ben sebebini bilmiyorum :)...

ayyy maşallah canım çok az kaldı hayırlısıyla inş alırsın kucağına bebişini. allah bizede nasip etsin inşşş son zamanlara sağlıkla gelmeyi ve hayırlı doğumları.

Bende oyleyim ondan didim sola vurdur diye allahtan ben 1 doz uruldum :)

bana geçen gün hastanede hemşire toplam 5 doz vurulucaksın dedi. 2 si gebelikde 3 tanesi gebelikden sonra dedi. 10 yıl koruculuğu olucak dedi, ben tırsıyorum. Çünkü ne zaman aşı olsam hep ateşlenir, 3-4 gün yatarım

ayyy maşallah canım çok az kaldı hayırlısıyla inş alırsın kucağına bebişini. allah bizede nasip etsin inşşş son zamanlara sağlıkla gelmeyi ve hayırlı doğumları.

Amin canimm amin bulanti hissini en cok mentos seker cigneyerek geciriyodum dene istersen sende cok naneli seker denedim ama en uzun sure mentos engelliyo :)

mecbur degilsin ki vurdurmaya bende dogumdan sonra vurdurucam koruyucu diye ben sakarim orama burama devamli bisiy olur garanti her seferinde vurulmaktansa 5 doz bitsin daha iyi :))

günaydın arkadaslar

gunaydinnnn lemmmmmm

hoşgeldin canım, bizler iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk canım ben iyiyim ama çevremdeki herkes hasta :)) kendimi mikroplardan korumam lazım kocişimde çok hasta boğazları şişti ateşi var yatıyo evde (

git git kacari yok yiyecen o igneyi benden sana tavsiye sol koluna vurdur tabi solak degilsen :)

hosgeldin canimmm iyiyiz biz sen nasilsin :)

hoşbulduk bitanem iyiyim saol. sen nasılsın

Senden sonraaaaa arasamda oncesini
alistim depik yiyerek almayaaa nefesimi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…