Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gunydn lar herkese bugn çok güzel bı gün ins
Bu sabah test yaptm
Pozitif ins hamileyim ins kanda da çıkar 13 ayında geldi bebeğimiz ins hayirlisiyla herks bu duyguyu yasar sogrendigimdem beri sizlerede dua ediyorm ins kanda çıksın dahada mutlu olcm herkesede çok ama çok tesekkurlerrr)

Günaydın Rüyalııı, rüyaların gerçek olmuş sonunda ne güzel senin adına çok mutlu oldum...
İnşallah bir an önce doktora git ihmal etme..
biz biraz özürlü insanlarız dicem artık bebek yapma konusunda

Nazar

adete 10 gün kala başlamıştı benim belirtilerim ama siz 10 gün kala kaçırdıysanız bu kadar hızlı belirti olmaması lazım ...
psikoloji çok pis bişey :)))) hakkınızda hayırlısı olsun

1-2 kezmi...
Oyy oy biz hata ediyoruz sanırım, 4 gün yoksa eğer, 4 gün üst üste oluyor.
Yeni evli olduğumuzdan dolayı sanırım yaa, daha 10 aylık evliyiz...

bizde öyleyiz canım yaaa 3 yıllık evliyiz mşallahh bizee Allah Ayırmasın bizi ben 1 gün ayrı kalsam deli gibi özlüyorum kocamı aşığım onaa

günaydın tatlılar

gunaydin canim :)

:))) bende adam bana dokunmasin diye gozune bakiyom resmen :)))

slm bayanlar nasılsınız günaydınlar olsun.ben bu testlere inanmıyorum artıkadet tarihim bugün ama dün akşam test yaptım pozitif bu sabah negatif hayret bişi ya.neyse ki bu ay kendimi bebeğe odaklamamıştım.

İns CNm ins gercek cnku iki çizgide çok net çıktı klomen ve incir kurude yapmıştım bgn giderm ins kana çok teşekkür ettim)

Alla alla nasıl olur ki bi pozitif bi negatif...
en iyisi kana gitmek .. günün geçti mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…