teyzeleri akşam beşiğimiz geldi.Buda odasına kurulmuş haliEki Görüntüle 392364 Eki Görüntüle 392365 Eki Görüntüle 392366
Çok tesekkr ederim Puffi hala saka gibi)
oyy çok güzellll :)))))
Çok tesekkr ederim Puffi hala saka gibi)
oyy çok güzellll :)))))
teyzeleri akşam beşiğimiz geldi.Buda odasına kurulmuş haliEki Görüntüle 392364 Eki Görüntüle 392365 Eki Görüntüle 392366
ikea dan mı canım?
herkes beyaz seçiyor nedense :)))
bu arada bana daha 1 sene önce herkes diyodu sankın beşik alma benimki var diye en az 3-4 kişi söylediii:18: bizim durumumuz yok diye şimdi mecburen kullanılmış beşik mi alcam yaaa...
yani olursa tabiiiii bebekkk....
:44: ne kadar kötüüü
ikea dan mı canım?
herkes beyaz seçiyor nedense :)))
bu arada bana daha 1 sene önce herkes diyodu sankın beşik alma benimki var diye en az 3-4 kişi söylediii:18: bizim durumumuz yok diye şimdi mecburen kullanılmış beşik mi alcam yaaa...
yani olursa tabiiiii bebekkk....
:44: ne kadar kötüüü
Cok begendimmmmm agiz tadiyla eskitin :)
Alla alla nasıl olur ki bi pozitif bi negatif...
en iyisi kana gitmek .. günün geçti mi peki?
ben sürekli acıkıyorum ama bu hafta hiç canım normal yemek istemedi, hep abur cubur şeyler yedim
Ye abur cuburu sonra benim gibi sisko hamile ol(
Ye abur cuburu sonra benim gibi sisko hamile ol(
ben abur cuburla kilo veriyorum kuzum, kilo almıyorumki. Oğlum beslenemiycek diye üzülüyorum, yoksa kilo kesinlikle değil
selam canım kaç kilo ile hamile kalmıştın ve şimdi kaç kilosun
valla ben 40im cikti mi basliyorum diyete
85-86 ile kaldim 78e kadar dustum 12. haftada 80 oldum dr 12. haftayi baz aldi bulantilar bitiyo diye suan 98im yani 18 kg aldim ustelik hala kusuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?