Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy sorma görümcemin dandik bi beşiği vardı vermiş kaynanama
ver geline kullansın diye.
hiçte güzel değil.
neyseki kayınpederim aldı götürdü başkasına.
kaynanam da şey diye sordu bizim torun olunca onu napıcaz dedi.
benim torunum buna mı kaldı diye cevap verdi kayınpederim

canım beşiği belis den aldık, dolap praktikerden, o beşik hem büyüyor hem altından bir kişilik yatak daha çıkıyor, o yüzden tercih ettim bende. Benim oğluma ait odam olduğu için aldım, bu yatağı 0-15 yaş arası kullanabiliyor. Sende o zamanki şartların neye izin veriyorsa o şekilde yaparsın sıkma canını.
Ben çok sade biriyimdir, o yüzden evimde böyle sade renkler de, e erkek adamada sade renkler yakışır dedim

Cok begendimmmmm agiz tadiyla eskitin :)

amin canım, o yatağın içinde büyümesini izliycem

ben abur cuburla kilo veriyorum kuzum, kilo almıyorumki. Oğlum beslenemiycek diye üzülüyorum, yoksa kilo kesinlikle değil

valla ben 40im cikti mi basliyorum diyete

selam canım kaç kilo ile hamile kalmıştın ve şimdi kaç kilosun

85-86 ile kaldim 78e kadar dustum 12. haftada 80 oldum dr 12. haftayi baz aldi bulantilar bitiyo diye suan 98im yani 18 kg aldim ustelik hala kusuyorum :))

Canim bizim besikte bi tanidigin torununa almis ama 1 kere yatmis icinde cocuk bizim oglana kismet oldu bebek olursa icine sinerse alirsin birinin besigini durumun duzelince daha iyisini alirsin :)

valla ben 40im cikti mi basliyorum diyete

85-86 ile kaldim 78e kadar dustum 12. haftada 80 oldum dr 12. haftayi baz aldi bulantilar bitiyo diye suan 98im yani 18 kg aldim ustelik hala kusuyorum :))

nası yani 12. haftada bıtıyor dedın hala kusuyorsun nasıl oluyor korkutma beni bende 61 le kaldım 58 im umrumda deıl kılo almak şu bulantılar olmasa herşeyi yiyebilsem keşke yoğurt ve haslanmış patates yemekten helak oldum

Tikat tikatttttttt oglumu firtlatmama 56 gun kalmis :))

ve benim oglum suan ters duruyo kafasi tepede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…