olsun dimi yaaa askım benm baktım topikte herkes dünür oluyo bende katılıyım dedim bu kervana
insallah tatlım bie hayıırlısıyla persembede gelseydi deyme artık keyfime
bende ona yürekten inanıyorum canım eşimde öyle düşünüyo eee iki taraftada var yani ikiz olabliir
tamam canım bugün itibariyle tekrar başladım foliğe
oy kıyamam ben sana balım sen hakediyosun bunlarınyaşamayı inan artık anne oluyosun birtanem herşey çok güzel olucak benim içime ikiz doğuyu ama hayırlısı rabbimden bitanem bak zamanı varmış geldi o kadar yırtınmalar çıktı demeler işte boş zamanı geldi ve sen yaşıyosun rabbim bozmasın hiç mutluluğunu canımıniçi eşinide senide bebeğinide hiç ayırmasın hep mutlu olun inş gülüm AMİNNNNNNNNNN
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm huu huu
pufy123 1o dakkaya takıldım yavruşum cok teşekkürler canım iyi dileklerin için cok saol
güzel dileklerin için cok saol amin ins gülüm benm rabbimin alnımıza yazdıgını yaşıyoruz er olsada gec olsada olacak o
allahıma şükürler olsunki şu testlerden kurtardı beni onlara cok kafayı takıyodum buda gecti kendiliğinden oldu
bi sorunum olmadıgına sevindim kafam rahatladı desem yeridir canım sen tasınıyomusun elif ev filan bakmaya gidicez demişsinde
güzel dileklerin için cok saol amin ins gülüm benm rabbimin alnımıza yazdıgını yaşıyoruz er olsada gec olsada olacak o
allahıma şükürler olsunki şu testlerden kurtardı beni onlara cok kafayı takıyodum buda gecti kendiliğinden oldu
bi sorunum olmadıgına sevindim kafam rahatladı desem yeridir canım sen tasınıyomusun elif ev filan bakmaya gidicez demişsinde
anladım balım yaaa peki kan testidr ultrasondur koydumu ne dedi neden oluyomuş neden süreklbeni bu siteden atan sistemede o sistemi olusturan kişiyede bippppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp bibip bip bip bi bip bip bipppppppppppppppppppppppppppp.
canım dün doktora gittim tekrar bi söktürücü yazdı geldim.içiyorum bakalım.
hülyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nabersin ya gizli gibe seni:) hiç belirti falanda yazmamışsın heeeeeee gizliden gizliyeeeeeeeeee kız olursa bebeğin talip olceem hem damlanın kızına hem senin kız olursa ona bakalım oğlum kimi isterse
genişliycek tabiki ne sandın. Benim de iki gündür miğdem değişik bir şekilde ağrıyo, süt içiyorum iyi geliyor sanki. Bide ağzıma bi lokma bişey atıyım hırçırık tutuyor hemen
erkek anneleri dört koldan gelin arıyorlar, yahu kız anneleri de buraya gelmiyor. benim oğlum evde kalıcak galiba
Karnima igne sapliyolar sanki ama boyle her yerine aciyo felaket bu durumda yeni catlaklara merhaba dicem galiba :))) kocam da diyo ki sen kac kat giyindin karnin degisik buyumus :))
Ben ildanin kizina goz koydum kacti kari) gel biz oglanlarin ardindan birer kiz firtlatalim berdel ederiz :))
kız bişey diyimmi bu göbek değişiyo ya, benimde bigün kocaman bi gün küçücük, eşimde akşam diyoki sen kızdınmı bu çocuğa içeri kaçmış
kız olcağını bilsem. 40ı çıkınca çalışmalara başlarım
[video=youtube;BL0Gq35rp4U]http://www.youtube.com/watch?v=BL0Gq35rp4U&feature=player_detailpage[/video]
memleket sevdam kabardıı
erkek anneleri dört koldan gelin arıyorlar, yahu kız anneleri de buraya gelmiyor. benim oğlum evde kalıcak galiba
anladım balım yaaa peki kan testidr ultrasondur koydumu ne dedi neden oluyomuş neden sürekl
i verip verip gömnderiyoki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?