Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olsun tabi cnmm kuzummmm
hee iyi yaptın kuzummm kızın olursa oluveririz dünür
gerçi ben elfimle dünürüm hemencik satmıyım dünürümü
heh iyi yaptın iç foliği bebişe yarasın kuzumm
balık ceviz fındık bunları yemeyede başla kuzum yavaştan

güzel dileklerin için cok saol amin ins gülüm benm rabbimin alnımıza yazdıgını yaşıyoruz er olsada gec olsada olacak o
allahıma şükürler olsunki şu testlerden kurtardı beni onlara cok kafayı takıyodum buda gecti kendiliğinden oldu
bi sorunum olmadıgına sevindim kafam rahatladı desem yeridir canım sen tasınıyomusun elif ev filan bakmaya gidicez demişsinde

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm huu huu

beni bu siteden atan sistemede o sistemi olusturan kişiyede bippppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp bibip bip bip bi bip bip bipppppppppppppppppppppppppppp.
canım dün doktora gittim tekrar bi söktürücü yazdı geldim.içiyorum bakalım.

hülyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nabersin ya gizli gibe seni:) hiç belirti falanda yazmamışsın heeeeeee gizliden gizliye eeeeeeeee kız olursa bebeğin talip olceem hem damlanın kızına hem senin kız olursa ona bakalım oğlum kimi isterse

evet balım çok haklısın ne yazıldıysa o bize düşen sabretmek dua etmek inanmak hayıorlısı olsun demek sonunda rabbim mükafatını veriyo şükürler olsun evet balım yaa taşınıcaz ev sahibi gelicekmiş buraya çıkın dedi 1 aydır harıl haıl ev arıyoruz bulduk olmadı falan derken yinebulmuş işte bakalım nasılmış:26:

anladım balım yaaa peki kan testidr ultrasondur koydumu ne dedi neden oluyomuş neden sürekl
i verip verip gömnderiyoki:44:

erkek anneleri dört koldan gelin arıyorlar, yahu kız anneleri de buraya gelmiyor. benim oğlum evde kalıcak galiba

genişliycek tabiki ne sandın. Benim de iki gündür miğdem değişik bir şekilde ağrıyo, süt içiyorum iyi geliyor sanki. Bide ağzıma bi lokma bişey atıyım hırçırık tutuyor hemen

Karnima igne sapliyolar sanki ama boyle her yerine aciyo felaket bu durumda yeni catlaklara merhaba dicem galiba :))) kocam da diyo ki sen kac kat giyindin karnin degisik buyumus :))

Karnima igne sapliyolar sanki ama boyle her yerine aciyo felaket bu durumda yeni catlaklara merhaba dicem galiba :))) kocam da diyo ki sen kac kat giyindin karnin degisik buyumus :))

kız bişey diyimmi bu göbek değişiyo ya, benimde bigün kocaman bi gün küçücük, eşimde akşam diyoki sen kızdınmı bu çocuğa içeri kaçmış

kız bişey diyimmi bu göbek değişiyo ya, benimde bigün kocaman bi gün küçücük, eşimde akşam diyoki sen kızdınmı bu çocuğa içeri kaçmış

dogru diyo bence ben bagirinca benimki iceri kaciyo benimkide simdi diyoki drun ultrasonu bozuk garanti 6 bebek var senin karninda

kız olcağını bilsem. 40ı çıkınca çalışmalara başlarım

allahhhh seni netmesin tabi garantisi yok :)))

[video=youtube;BL0Gq35rp4U]http://www.youtube.com/watch?v=BL0Gq35rp4U&feature=player_detailpage[/video]

memleket sevdam kabardıı

erkek anneleri dört koldan gelin arıyorlar, yahu kız anneleri de buraya gelmiyor. benim oğlum evde kalıcak galiba

:) acil kızlar bekleniyor ,kız anneleri naz yapıyor ya bin kişi ister bi kişi alır falan:) devir değişti artık kızlar erkeklerin peşinden koşuyorçok naz yapmayın bakem.

son 3 aydır adet düzensizliğim var ve 2 aydır bebek istiyoruz bu ayda gecikti en son 6 mart da regli oldum ama hala belirti yok 2 gun önce test yaptım ama bişey çıkmadı hiç bukadar geçikmemişti en fazla 7 gün gecikmişti..Kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım ctesine kadar bekleyip dr gideceğim bakalım ne olacak??

Aranızda adet düzensizliği yaşayıpda hamile kalanlar varmı varsa ne kadar beklediniz??

anladım balım yaaa peki kan testidr ultrasondur koydumu ne dedi neden oluyomuş neden sürekl
i verip verip gömnderiyoki:44:

canım yemek yedim de kusura bakma gec gördüm. dün emin olmak için tekrar bi kan aldılar gebelik için.ç ardından düşük cıkınmca sonuc takrar bi söktürücü verdi. canım zaten ben pkoluyum yani adet gecikmelerim normal bu kadar gecikmeside psikolojik olarak cok yıprammam egzama cıktı bende. ayrı bi kırmızı noktalar ve adet gecikmesi bunların hepsi psikolojik canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…