Gunaydin kizlar burasi ucuyo firtina bi yandan yagmur bi yandan allah korusun afet yeri gibi
sanırım burdada öyle olucak kuzum, dikkat et dışarı falan çıkma allah korusun bişey düşer üstüne, sen evinde camını kapını kapat otur balım
Kapali her yer dun camasir astim aksam 9 gibi kocama dedim balkonda oturalim ciktik camasirlar hafif nemli dedim sabaha alirim anammm sabah 7de cise kalktim bi baktim ucusuyo camasirlar :) kocam bosver yat dedi 9 da topladim ama sirilsiklam oldum balkonda :))
bende oğlanın odasında çamaşırlıkta kuruttum. akşam camı balkonu açtım sabaha kadar kurumuş
Dun aksam itibariyle azcik daha catladim karnimdaki catlak miktari azdi ya 3-5 tane daha eklendikocam dedi ki senin karnin bi anda buyudu acaba bizim cocuk ikiz diger bebek arkasinda mi kaldi gozukmuyo mu ve bunu ciddi soyluyo cok komik
kız vallahi, benimde kendim için aklımdan geçiyor. Kesin kız doktor göremedi diyorum, kesin ikiz arkada kalıyor diyorum. Ki bunu ben diyorum, yani eşinin de söylemesi çok normal
günaydın kızlar.
hiç iyi değilim.
hamile odluğumdan beri gece hiç uyuyamıyorum en az 2-3 defa wc ye kalkıyorum.
hep kötü kötü rüyalar görüyorum bebeğime dair.
çok korkuyorum uyumak istemiyorum artık(
ALLAHIM sen tüm bebekleri koru sağlıkla kucağımıza almayı nasip et..
Canim ultrasona hic girmemis olsam bende derim ikiz diye oyle boyle degil kocaman oldu ama 32. haftadayim yani 8 aylik oldum normal gibide az buyuk iste (azzzzz)doplere girince sana erkek dedi mi bitmistir erkek bende ayrintiliya kadar bi ihtimal diyodum ama ondada pipi cikti :)
günaydın kızlar.
hiç iyi değilim.
ayy sorma ya ben gittiğimde 17di bideolunca dediki dozu arttıralım zaten daha önce 100mg kullanıyordum işte 150 başta iyi geldi ama bu arada oflucum senin iğnelerden bende kullanıyorum bide ben jel kullanıyorum progeston oda çok iyi
günaydın kızlar.
hiç iyi değilim.
Canimmm ikili teste girdiniz mi :)
canım doplere devlette giricem ya, cinsiyet söylemiyorlar onlar
canım geçicek bunlar, akşamları yatmadan 1 saat önce sıvı alımını kes daha rahat geçer geceler.
rüyalarsa sanırım doğumdan sonra geçicek, bende ilk günden beri sürekli bişeyler görüyorum. Çok yorgun kalkıyorum:26:
Merhaba kizlarrrrrr
Hastanedeyiz ikili test icin
Ölçümler normal çıktı kan verdim o sonra çıkacak
Yalnız hemşire once yanlış girmiş haftamı
Bir heyecan yasadık
Doktor geride filan dedi sonra
Anladık yanlışlığı tabi ömrümden ömür gitti
Neyse sonra kendi doktoruma gittim
%60-70 erkek dedi ama kimseye söylemeyin
Kız da çıkabiliyor sonra dedi
Öpüyoruz sizi
huzurrrrr
bir pipili daha demekki, çok sevindim canım. allah bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
yoruldum amaCanim meraklanma
Ben de ayniyim
Garip rüyalar görüp duruyorum
Bazen cok etkili oluyor
Ama herkes aynı
Sıkma canını
okuyorum aslında ama 7 kere değildi.Gunaydin canim normal kotu ruyalar gormen vucudunda ve bilincaltinda degisiklikler oluyo korkma dua et ben ayetel kuriyi 7 kere okuyup yatinca gormuyodum kotu ruya dene istersen ...
canım doplere devlette giricem ya, cinsiyet söylemiyorlar onlar
canım geçicek bunlar, akşamları yatmadan 1 saat önce sıvı alımını kes daha rahat geçer geceler.
rüyalarsa sanırım doğumdan sonra geçicek, bende ilk günden beri sürekli bişeyler görüyorum. Çok yorgun kalkıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?