Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzemm :
canım iyi değilim yaa bana bir akıl verin gerizekalı insanlar yüzünden çok kötüyüm

son 10 günde bi büyüdü genişledi bişiler oldu çözemedim
oda bisey mi sekerim benim ki bi gecede 2 katina cikti :))

Hoşbulduk cnm, biz de çok acıktık yemek öğle saati yaklaştı bir an önce çıkalım karnımızı doyuralım dşiyoruz bebişimle
sen patates salatasını nasıl yapıyorsun?

hasliyorum patatesleri yesillik namina ne varsa herseyi salatalik biber domateste ekliyorum limon yag bittti :)

he bohcaya ne koycam dogum cantasindakileri mi bu saatten sonra benimde kriz nedenim patates ve patlican hergun yesem tik demek :)

dün okudumda bişey yazamadım
patron ne diyo peki :26:

kafan niye karisik cnm anlamadim bisey mi yapmak istiyosun bence senin bu olaya bu kadar tepki vermen caninin baska biseye skkin olmasindan
kaynaklaniyo gibi geldi bana sen haklisin ama bugun kapanmis olmasi lazim elinden geleni yapmissin tepkini de ortaya koydun tmmdir

gamzemm :
canım iyi değilim yaa bana bir akıl verin gerizekalı insanlar yüzünden çok kötüyüm

Canim patrona demissin zaten sen tavrini degistirme patronunada sert cik cok mu vazgecilmez bir eleman o densiz 2010da calistim bende bi yerde boyle kendini bilmez biri yuzunden ciktim isten ama senin ki gibi kucuk cahil degildi uni mezunu evli barkli kocaman kadindi adim cikmadan zor kurtardim pacayi ;( takma sen yuzyuze gelirsende sert yap isindende olma cocugun var senin onun rizkini densiz yuzunden kaybetme

dün okudumda bişey yazamadım
patron ne diyo peki :26:
canım patron sadece benden dinledi aslında söylemeyecektim bugun bu konunun bahsini bilie açmayacaktım ama gelmiş patronun yanında emine abla bu fişi kapatmamış diyo açık arıyo diğer elemanda abla dikkat et dedi açık arıyolar dedi konuşurken patron geldi ne oldu bir durummu var diye sorunca bende açık bir şekilde olmasada terbiyesizce konuştuklarını söyledim
canımı başka birşeye sıkkın değil dediğim gibi bugün açmıcaktım bile konuyu ama durmuyolar amaçları belli
detayı yukarda yazdığım gibi
gamzem neden bu şekilde oluyo anlamadım ben uzak durup kaçmaya çalıştıkça insanllar birşeyler buluyo neden ben bukadar temkinli davranıyorum ağzımdan çıkacak olan sözü kaç defa düşünerek söylüyorum benim karşımdakide bukadar temkinli olsa problem olmucak çok yoruldum
bence bu terbiyesizi yöneticinize bildirsen daha iyi olur, o eşşeğede söyle senin yarın kadar çocuğum var de.

söyledim canım şimdi atölyede kapıları kapattılar kendilerince plan yapıyolar herhalde ALLAH a havale ediyorum haklıyı haksızı o biliyo

canım sen ne iş yapıyosun

Emine acik ariyolarsa ya sen git yerine onlardan biri gelsin diye yapiyolardir yada bi sekilde yukseliceksindir onu engellemeye calisiyolardir sen takma hic bildigini oku gec git kuzum ya

canım sen ne iş yapıyosun
canım önbüroda çalışıyorum sekretelik
Emine acik ariyolarsa ya sen git yerine onlardan biri gelsin diye yapiyolardir yada bi sekilde yukseliceksindir onu engellemeye calisiyolardir sen takma hic bildigini oku gec git kuzum ya

yükselicem felan yokta densiz densizliğini yappıyo işte rabbim bildiği gibi yapsın bana bunu yaşşattıkları için

buarada evimide satıyorum zaten satılınca kısmetse ayrılıcam işten antalya merkeze gidicem

canım önbüroda çalışıyorum sekretelik

yükselicem felan yokta densiz densizliğini yappıyo işte rabbim bildiği gibi yapsın bana bunu yaşşattıkları için

allah allah ne densizmiş o ya takma kafana böyle insanlar malesef çok cahiller işte ne yaparsın kuzum sen takma kafana sen o yokmuş gibi davran moralini bozmalarına izin verme

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar benim hiç keyfim yok sabahtan beri çok kötüyüm ilaçlarımıda içtim ama karnım felaket aslında bu ay bebiş olmasa daha iyi olur diyorum çünkü hep çok ilaç içtim hemde durumum kötü bağırsaklarım çok fena kramplar giriyo,eşim aradı geliyim dokotra gidelim dedi ateşim yok çıkarsa gidicez havada çok fena rüzgardan cam açıldı perdeler sallanıyo fln

Insanlar susanı korkak,görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar,,,,,,,,, oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar,göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Hz mevlana

on numara bir sözdür !!!!!

kızlar bir fırtına çıktı burda, herşey havalarda uçuyor :26:

EVET BAYA BİR FIRTINA VAR rabbim afatsız versin.

hilalim ben ovucan yaptım bak fırt çıktı kuzucum günüme var daha bir de 1 saatlik birikimle oldu ekliyorum Eki Görüntüle 393323 Eki Görüntüle 393324 Eki Görüntüle 393325 Eki Görüntüle 393326

EVET BAYA BİR FIRTINA VAR rabbim afatsız versin.

ilk iş eşimi aradım, ödüm patladı o şimdi armut gibi dikilir bişeymi olucak diye ortalığa bakar. Çıkma dükkandan dedim :)
kedimizide almış içeri dükkanda oturuyormuş şimdi acayip korkuyorum ben böyle doğal olaylardan :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…