eminemmmmmm canimmm nasilsinnn
didemmmmmmm devircek hale geldim demisin cok mu cikti gobek :)
syncmaster oglunu doyurmadan mi geldinnnnn cik cik cik pipisi buyumucek bisi degil cocugun
gerikalan altta ismi yazili olan ama bisiy yazmayan ahali hosdeldinis
oda bisey mi sekerim benim ki bi gecede 2 katina cikti :))son 10 günde bi büyüdü genişledi bişiler oldu çözemedim
Hoşbulduk cnm, biz de çok acıktık yemek öğle saati yaklaştı bir an önce çıkalım karnımızı doyuralım dşiyoruz bebişimle
sen patates salatasını nasıl yapıyorsun?
Kocana yollluk yapıp beni kaçır diyceğine, bohça yap sen önce.
yahu bende dönem dönem patates krizi tutuyor sonra geçiyor. sürekli yemek tipim değişiyor. Değişmeyen şey ise 2 gündür miğde ağrım:26:
dün okudumda bişey yazamadımGünaydın didemim
canım çokk sıkkın dünkü olaya az öncede tartıştım
diğer eleman dedi abla açık aramaya çalışıyolar dikkat et diye
bende patrona söyledim elamanlarınla konuş diye çok moralim bozuk inan
haddini bilmez insanlarla muhattap olduğum için çok üzgünü
hem suçlu hem güçlü konumunda görüyolar kendilerini bir özür dilemesi gerekirlen dahada şahlanıyolar moralim altüst oldu
Günaydın didemim
canım çokk sıkkın dünkü olaya az öncede tartıştım
diğer eleman dedi abla açık aramaya çalışıyolar dikkat et diye
bende patrona söyledim elamanlarınla konuş diye çok moralim bozuk inan
haddini bilmez insanlarla muhattap olduğum için çok üzgünü
hem suçlu hem güçlü konumunda görüyolar kendilerini bir özür dilemesi gerekirlen dahada şahlanıyolar moralim altüst oldu
iyi değilim valla pufim inanılmaz derecede kafam karışık
gamzemm:
canım iyi değilim yaa bana bir akıl verin gerizekalı insanlar yüzünden çok kötüyüm
iyi değilim valla pufim inanılmaz derecede kafam karışık
canım patron sadece benden dinledi aslında söylemeyecektim bugun bu konunun bahsini bilie açmayacaktım ama gelmiş patronun yanında emine abla bu fişi kapatmamış diyo açık arıyo diğer elemanda abla dikkat et dedi açık arıyolar dedi konuşurken patron geldi ne oldu bir durummu var diye sorunca bende açık bir şekilde olmasada terbiyesizce konuştuklarını söyledimdün okudumda bişey yazamadım
patron ne diyo peki :26:
canımı başka birşeye sıkkın değil dediğim gibi bugün açmıcaktım bile konuyu ama durmuyolar amaçları bellikafan niye karisik cnm anlamadim bisey mi yapmak istiyosun bence senin bu olaya bu kadar tepki vermen caninin baska biseye skkin olmasindan
kaynaklaniyo gibi geldi banasen haklisin ama bugun kapanmis olmasi lazim elinden geleni yapmissin tepkini de ortaya koydun tmmdir
gamzem neden bu şekilde oluyo anlamadım ben uzak durup kaçmaya çalıştıkça insanllar birşeyler buluyo neden ben bukadar temkinli davranıyorum ağzımdan çıkacak olan sözü kaç defa düşünerek söylüyorum benim karşımdakide bukadar temkinli olsa problem olmucak çok yoruldumCanim patrona demissin zaten sen tavrini degistirme patronunada sert cik cok mu vazgecilmez bir eleman o densiz 2010da calistim bende bi yerde boyle kendini bilmez biri yuzunden ciktim isten ama senin ki gibi kucuk cahil degildi uni mezunu evli barkli kocaman kadindi adim cikmadan zor kurtardim pacayi ;( takma sen yuzyuze gelirsende sert yap isindende olma cocugun var senin onun rizkini densiz yuzunden kaybetme
bence bu terbiyesizi yöneticinize bildirsen daha iyi olur, o eşşeğede söyle senin yarın kadar çocuğum var de.
canım patron sadece benden dinledi aslında söylemeyecektim bugun bu konunun bahsini bilie açmayacaktım ama gelmiş patronun yanında emine abla bu fişi kapatmamış diyo açık arıyo diğer elemanda abla dikkat et dedi açık arıyolar dedi konuşurken patron geldi ne oldu bir durummu var diye sorunca bende açık bir şekilde olmasada terbiyesizce konuştuklarını söyledim
canımı başka birşeye sıkkın değil dediğim gibi bugün açmıcaktım bile konuyu ama durmuyolar amaçları belli
detayı yukarda yazdığım gibi
gamzem neden bu şekilde oluyo anlamadım ben uzak durup kaçmaya çalıştıkça insanllar birşeyler buluyo neden ben bukadar temkinli davranıyorum ağzımdan çıkacak olan sözü kaç defa düşünerek söylüyorum benim karşımdakide bukadar temkinli olsa problem olmucak çok yoruldum
söyledim canım şimdi atölyede kapıları kapattılar kendilerince plan yapıyolar herhalde ALLAH a havale ediyorum haklıyı haksızı o biliyo
canım patron sadece benden dinledi aslında söylemeyecektim bugun bu konunun bahsini bilie açmayacaktım ama gelmiş patronun yanında emine abla bu fişi kapatmamış diyo açık arıyo diğer elemanda abla dikkat et dedi açık arıyolar dedi konuşurken patron geldi ne oldu bir durummu var diye sorunca bende açık bir şekilde olmasada terbiyesizce konuştuklarını söyledim
canımı başka birşeye sıkkın değil dediğim gibi bugün açmıcaktım bile konuyu ama durmuyolar amaçları belli
gamzem neden bu şekilde oluyo anlamadım ben uzak durup kaçmaya çalıştıkça insanllar birşeyler buluyo neden ben bukadar temkinli davranıyorum ağzımdan çıkacak olan sözü kaç defa düşünerek söylüyorum benim karşımdakide bukadar temkinli olsa problem olmucak çok yoruldum
söyledim canım şimdi atölyede kapıları kapattılar kendilerince plan yapıyolar herhalde ALLAH a havale ediyorum haklıyı haksızı o biliyo
canım önbüroda çalışıyorum sekretelikcanım sen ne iş yapıyosun
Emine acik ariyolarsa ya sen git yerine onlardan biri gelsin diye yapiyolardir yada bi sekilde yukseliceksindir onu engellemeye calisiyolardir sen takma hic bildigini oku gec git kuzum ya
canım önbüroda çalışıyorum sekretelik
yükselicem felan yokta densiz densizliğini yappıyo işte rabbim bildiği gibi yapsın bana bunu yaşşattıkları için
canım önbüroda çalışıyorum sekretelik
yükselicem felan yokta densiz densizliğini yappıyo işte rabbim bildiği gibi yapsın bana bunu yaşşattıkları için
kızlar bir fırtına çıktı burda, herşey havalarda uçuyor :26:
kızlar benim hiç keyfim yok sabahtan beri çok kötüyüm ilaçlarımıda içtim ama karnım felaket aslında bu ay bebiş olmasa daha iyi olur diyorum çünkü hep çok ilaç içtim hemde durumum kötü bağırsaklarım çok fena kramplar giriyo,eşim aradı geliyim dokotra gidelim dedi ateşim yok çıkarsa gidicez havada çok fena rüzgardan cam açıldı perdeler sallanıyo fln
kızlar benim hiç keyfim yok sabahtan beri çok kötüyüm ilaçlarımıda içtim ama karnım felaket aslında bu ay bebiş olmasa daha iyi olur diyorum çünkü hep çok ilaç içtim hemde durumum kötü bağırsaklarım çok fena kramplar giriyo,eşim aradı geliyim dokotra gidelim dedi ateşim yok çıkarsa gidicez havada çok fena rüzgardan cam açıldı perdeler sallanıyo fln
EVET BAYA BİR FIRTINA VAR rabbim afatsız versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?