israrla sorsan soyler belki :)
yok canım kendimi hiç odadan attıramam, gerek yok. Çünkü her yerde kırk defa yazılı kesinlikle cinsiyet sormayın yazıyor, gerek yok
günaydınnnn kızlarrr. benim elllerimde bi uyuşukluk var karıncalanıyolar normal mi bu sizce.
yok canım kendimi hiç odadan attıramam, gerek yok. Çünkü her yerde kırk defa yazılı kesinlikle cinsiyet sormayın yazıyor, gerek yok
günaydınnnn kızlarrr. benim elllerimde bi uyuşukluk var karıncalanıyolar normal mi bu sizce.
aaaa devlete surekli giden rasgele mi doguruyi yani ne bicim yermis orasi be
bence gayet normal hatta istanbulun en iyi kadın doğum hastanelerinden birisi canım.
Herhangi bir testteyken cinsiyet söylenmiyor, normal muayeneye gitmen lazım. Ben sadece tarama testlerine gidiyorum canım
biz geldiiiikk
napıyonuz kızçeler
amanın açın yolu kız anası geldi
açılın valla farketmeden bişileri devirecek hale geldim
günaydınnnn
eminemmmmmm canimmm nasilsinnn
didemmmmmmm devircek hale geldim demisin cok mu cikti gobek :)
syncmaster oglunu doyurmadan mi geldinnnnn cik cik cik pipisi buyumucek bisi degil cocugun
gerikalan altta ismi yazili olan ama bisiy yazmayan ahali hosdeldinis
eminemmmmmm canimmm nasilsinnn
didemmmmmmm devircek hale geldim demisin cok mu cikti gobek :)
syncmaster oglunu doyurmadan mi geldinnnnn cik cik cik pipisi buyumucek bisi degil cocugun
gerikalan altta ismi yazili olan ama bisiy yazmayan ahali hosdeldinis
ben geldimmmmm patates salatasi hazirladim :)) yesillikleri bi yere patatesleri bi yere dogradim torbaya koydum kocam gelince hadi kacir beni demeye hazirim :))
Kocana yollluk yapıp beni kaçır diyceğine, bohça yap sen önce.
yahu bende dönem dönem patates krizi tutuyor sonra geçiyor. sürekli yemek tipim değişiyor. Değişmeyen şey ise 2 gündür miğde ağrım:26:
Günaydın didemimgünaydın canımm
noldu niye ağlıyosun
bende yakında öyle olucam sanırım
günaydın kuzum nasılsın daha iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?