Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnnn kızlarrr. benim elllerimde bi uyuşukluk var karıncalanıyolar normal mi bu sizce.

yok canım kendimi hiç odadan attıramam, gerek yok. Çünkü her yerde kırk defa yazılı kesinlikle cinsiyet sormayın yazıyor, gerek yok

aaaa devlete surekli giden rasgele mi doguruyi yani ne bicim yermis orasi be

günaydınnnn kızlarrr. benim elllerimde bi uyuşukluk var karıncalanıyolar normal mi bu sizce.

bence normal ilk hamileligimde ben geceleri aglardim elim kolum uyusurdu uyuyamazdim

yok canım kendimi hiç odadan attıramam, gerek yok. Çünkü her yerde kırk defa yazılı kesinlikle cinsiyet sormayın yazıyor, gerek yok

bence normal ilk hamileligimde ben geceleri aglardim elim kolum uyusurdu uyuyamazdim...

bence gayet normal hatta istanbulun en iyi kadın doğum hastanelerinden birisi canım.

Herhangi bir testteyken cinsiyet söylenmiyor, normal muayeneye gitmen lazım. Ben sadece tarama testlerine gidiyorum canım

bence gayet normal hatta istanbulun en iyi kadın doğum hastanelerinden birisi canım.

Herhangi bir testteyken cinsiyet söylenmiyor, normal muayeneye gitmen lazım. Ben sadece tarama testlerine gidiyorum canım

Himmmm anladim aman sende alis pipiliye canim madem heryerde demiyolar :))

ben geldimmmmm patates salatasi hazirladim :)) yesillikleri bi yere patatesleri bi yere dogradim torbaya koydum kocam gelince hadi kacir beni demeye hazirim :))

eminemmmmmm canimmm nasilsinnn

didemmmmmmm devircek hale geldim demisin cok mu cikti gobek :)

syncmaster oglunu doyurmadan mi geldinnnnn cik cik cik pipisi buyumucek bisi degil cocugun

gerikalan altta ismi yazili olan ama bisiy yazmayan ahali hosdeldinis

son 10 günde bi büyüdü genişledi bişiler oldu çözemedim

Hoşbulduk cnm, biz de çok acıktık yemek öğle saati yaklaştı bir an önce çıkalım karnımızı doyuralım dşiyoruz bebişimle
sen patates salatasını nasıl yapıyorsun?

ben geldimmmmm patates salatasi hazirladim :)) yesillikleri bi yere patatesleri bi yere dogradim torbaya koydum kocam gelince hadi kacir beni demeye hazirim :))

Kocana yollluk yapıp beni kaçır diyceğine, bohça yap sen önce.
yahu bende dönem dönem patates krizi tutuyor sonra geçiyor. sürekli yemek tipim değişiyor. Değişmeyen şey ise 2 gündür miğde ağrım:26:

ya bende de mide yanmasi bitmedi ara ara tutuyo oyle olunca cnm tatli istiyo

günaydın canımm
noldu niye ağlıyosun
Günaydın didemim
canım çokk sıkkın dünkü olaya az öncede tartıştım
diğer eleman dedi abla açık aramaya çalışıyolar dikkat et diye
bende patrona söyledim elamanlarınla konuş diye çok moralim bozuk inan
haddini bilmez insanlarla muhattap olduğum için çok üzgünü
hem suçlu hem güçlü konumunda görüyolar kendilerini bir özür dilemesi gerekirlen dahada şahlanıyolar moralim altüst oldu

bende yakında öyle olucam sanırım

günaydın kuzum nasılsın daha iyimisin?

iyi değilim valla pufim inanılmaz derecede kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…