Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsunnn kolitt zordur ya.. karanfil kürü var ama bilemiyorum. sabah yemekten önce 6 7 karanfil yutuyorsun. öğlen yine aynı şekilde. 7 gün devam. ama ilaçlar var tabi.. yürümek iyi geliyor da sonra yorgunluk fena :)

evt cnm yaa karanfili hiç duymamıştım omega 3 alıyorum bide keçi boynuzu pekmezi bunlarda iyi geliyomuş ya zaten bu hastalık bazen 6-7 sene hiç bişey yok sonra hortluyo sonra gene iyisin fln tamamen geçmiyo yani.

kuzen diş hastanesinde teknisyen ona sordurduk diş doktoru hiç bir şey yapamam demiş. gelsin ilaç yazayım demiş. eşi,m ne gidelim. ya parol ya minesot yazacak dedi. parol içtim. diken üstündeyim. burada sordum doktor gidebilirsin tedavi edebilirsin yazdı. eşime söyledim. gidelim o zaman dedi. ama ben çekindim. doktorum izinde ama oda tedbirli biridir izin vermez. şimdilik iyi... bi dolgum düştü boşluk oluştu. bi azı dişim oyuk. savaş alanı gibi :))

kuzen diş hastesinde çalışıyor. onaa sordurdum. doktor bişey yapamam gelsin ilaç yazayım demiş. eşim ne gideceksin ya parol ya minesot verecek boşuna yorulma dedi. parol içtim onu da korkarak. buradaki doktora sordum. her tedaviyi yapabilirsiniz dedi. eşim gidelim madem diyor ama ben korkuyorum. doktorum izinde. hoş o da tedbirlidir. izin vermez. önden bir dolgum düştü mübarek boşluk kaldı. azı dişim oyuk.. savaş alanı gibi :)

anladım canım rabbime emanet bak sana şunu söyliyim benim annemde ben hamileyken bana sürüsüne içmiş yemmemiş ameliyat oomuş narkoz almış kalp ameliytaı bende sorun yok biraz çatlaklık dışında rabbim neyi yazmışşsa nasişp etmiişe öyle oluyo güzelim sen sıkma canına bunlar hep boş bekleyip görüzez diğerinde dikkat ettin bak ömrü nasibi yokmuş dünyada fıstığım sen bol bol dua et sabret bekle belkide bu ay yok diğer aylara kalıcak bende daha yapmam balım bekliycem asıl günüm salı günü benim ama erken olma ihtimali var yumurtlamadna dolayı pazartesi sabah yaparım eğerki adet olmazsam ama olucam bak eminim iyi değilödurumum aşkım yaa buovucan ilk idrarlamı yapılıyodu :18:

ahahaa çok güldüm ohhhh yaşasın kayınpederlerr benimki de Allah ı var Adam yok gibi bişey :)))))
süper olmuş ahahah ay gülmekten alamadım kendimiiii

aa o zaman daha süpermiş vallaaaa
benimde bi fazla odam var yapıcam cocuk odası tabii olursaaa
evet gözüme kestirdiğimi alırım artık napiyimm

Canim bizim besikte bi tanidigin torununa almis ama 1 kere yatmis icinde cocuk bizim oglana kismet oldu bebek olursa icine sinerse alirsin birinin besigini durumun duzelince daha iyisini alirsin :)

oh iyi ki yatmamışşşş seninki gerine gerine yatar
yemiyenin malını yerleeerrr

bende az kullanılmış bulurum inşalllahhhh

cnm bende tv de bi diş doktorundan yapılabiliir diye duymuştum ilk 3 ay ve son 3 ay dışında diye sen bakarsın artık duruma göre karar verirsin benim eşimin 4 dişi eksik geçen sene dolguları fln yapıldı bu senede bunları yaptıralım diyo yooook diyo servet istiyolar aslında korkuyoda

Amin canim sagol hepimize saglikli dogumlar nasip eder isallah aslinda bebekler karnimizdayken bosa endisemizin cogu cunku suan dunyada olabilecekleri en guvenli yerdeler asil telas dogunca basliycak bunlar iyi gunlerimiz :)

6 nisan adet tarihim bugün 13. gün oluyor

yumurtalar olmuş :) doktor niye ilişki dememiş ki. siz şu 3 gün bi çalışma yapın derim. 21.günde doktora gidecekmisin . gel dedi mi ? 21 günde progestron hormonuna bakacak. sonuç iyiyse hamilelik ihtimali olacak ve gerekiyorsa progesteron hapı verecek. hadi inşallaaaahhhh ...

evt cnm buna bende çok inanırım annemde bana spiral taktırdığında hamiş kalmış biraz geç fark etmiş doktor dengesizlik olabilir fln demiş çünkü neyse sonra sarılık olmuş hastaneye yatırmışlar orda fark edilmiş baya tedavi görmüş dokotr demişki kendinizi hazırlayın bu çocuk aptal olcak fln demiş çok şükür zehirrrrrrrrrrrrrr gibiyimmmmmm

yok cnm idrarını tutucaksın ama eğer gece wc ye kalkıyorsan sabahta yapılır

son 3 ay işte.. temmuz sonu gibi gelecek. ama erken gelecek diye korkuyorum.ç babasına çekerse yaşadık erken gelir. o yüzden diş doktorundan uzak duruyorum mümkünse. eşim çektirmekten temizletmekten falan korkmuyoda hiç dolgu yaptırmamış ondan korkuyo :) allahtan kadın falan değil..

Netten baktim simdi ibrahim sarac oglunun karanfil kuru varmis senin rahatsizlik icin

sabah oda sicakliginda suyla kahvaltidan 15-20 dk once 6-7 karanfil yutulacak oglen yemeginden 2-3 saat sonra 6-7 karanfil bi iki yudum suyla yutulacak 7 gun devam hastaligin derecesine gore ayda 1 hafta olucakmis karanfilleri ikiye bolup yutmak daha iyiymis ama ezmek ogutmek olmazmis dene bitkiden olur sifan belki canim

:) eşime yanlış kolit teşhisi konulunca 2005'te bu karanfilleri bi kaç gün yutmuştu. şimdi karanfili sevmiyor.. doktor iki antidepresan bi bağırsak düzenleyici bi ağrı kesici vermişti o zaman. bu çok biliyo ya hepsni bi saat arayla içmiş kafa bi dünyaa geziyordu :)) hilal karanfil kürünü dene inşallah şifa olur.. rahatlarsın belki

aaa ülseratif kolit için mi çünkü sadece kolit te var o farklı ben saraçoğlunun sitesine baktım çayı vardı ü.k için 100 tl ye
evde de var karanfil hemde bedavaya

:)))) benim anamda ilac icmis sakat olucak cocuk kurtaj demisler babam ilk cocugum diye sanirim 1 kolu 1 bacagi eksik olsun aldirmam demis drlara kalsak simdi ben yoktum :)

nette hep böyle okuyorum ama doktor hiçbirşey demedi özellikle sordum yapmam gereken bişey varmı ilaç kullanmam gerekiyormu yok dedi rahim kalınlığı çok güzel yumurta beklediğimden erken çatlamış çok güzel çalışıyor sadece adet gününü beklemek kaldı günün geçerse gel dedi adet olursan 1 2 ay sonra gel ilaç başlayacağız dedibenim korunmadığım tam 1 sene olmadı o yüzdenmiş şu an hamile kalmam için hiç bir neden yokmuş

valla cok guldum kafa bi dunya ha bu erkekler cocuk gibiler ya hasta olmaya gorsunler :))

aaa ülseratif kolit için mi çünkü sadece kolit te var o farklı ben saraçoğlunun sitesine baktım çayı vardı ü.k için 100 tl ye
evde de var karanfil hemde bedavaya

ulseratif kolit yaziyodu canim valla belki sifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…