canım ülseratif kolit rahatsızlığım var aralıkta yapıldı en son kolonoskopi hiç bişey yoktu hastalık adına ama işte düşükten sonra moral bozulunca gene ortaya çıktı kanlı dışkı yapıyorum ve çok sık kramp fln,ne güzel köy havası benimde kimsem yok yanımda bi başımayım ailem ist.te annem bugün diyoki senin için yapabilceğim bişey varmı ne yapcaksa taaa ordan geliyim mi diyo ama ordada annanem ve dedmler var onlara bakıyo
cnm doktor izin veriyosa yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin bel ağrısına iyi geliyo
kaçıncı gün bugün ?
geçmiş olsunnn kolitt zordur ya.. karanfil kürü var ama bilemiyorum. sabah yemekten önce 6 7 karanfil yutuyorsun. öğlen yine aynı şekilde. 7 gün devam. ama ilaçlar var tabi.. yürümek iyi geliyor da sonra yorgunluk fena :)
evt işte ama almasamda olcak gibi değil ağrım çok fena mecburen alıyorum ama doktor mecbursak alıcaz dedi 9 ayda kullananlar var dedi bende öyle diyorum kısmetse olsun yoksa olmasın.cuma yaparım bi ovu daha heralde sen?
maşallah cnm ya inş.benimde hemn olur şu rahatsızlık bi geçsinde.sen dişini yaptırdın mı kanal fln gerekti sanırım?
tereddüt yok :) karamsarlık yok :) sabır hep sabır :)..
evt işte ama almasamda olcak gibi değil ağrım çok fena mecburen alıyorum ama doktor mecbursak alıcaz dedi 9 ayda kullananlar var dedi bende öyle diyorum kısmetse olsun yoksa olmasın.cuma yaparım bi ovu daha heralde sen?
maşallah cnm ya inş.benimde hemn olur şu rahatsızlık bi geçsinde.sen dişini yaptırdın mı kanal fln gerekti sanırım?
ayy sorma görümcemin dandik bi beşiği vardı vermiş kaynanama
ver geline kullansın diye.
hiçte güzel değil.
neyseki kayınpederim aldı götürdü başkasına.
kaynanam da şey diye sordu bizim torun olunca onu napıcaz dedi.
benim torunum buna mı kaldı diye cevap verdi kayınpederim
canım beşiği belis den aldık, dolap praktikerden, o beşik hem büyüyor hem altından bir kişilik yatak daha çıkıyor, o yüzden tercih ettim bende. Benim oğluma ait odam olduğu için aldım, bu yatağı 0-15 yaş arası kullanabiliyor. Sende o zamanki şartların neye izin veriyorsa o şekilde yaparsın sıkma canını.
Ben çok sade biriyimdir, o yüzden evimde böyle sade renkler de, e erkek adamada sade renkler yakışır dedim
amin canım, o yatağın içinde büyümesini izliycem
Canim bizim besikte bi tanidigin torununa almis ama 1 kere yatmis icinde cocuk bizim oglana kismet oldu bebek olursa icine sinerse alirsin birinin besigini durumun duzelince daha iyisini alirsin :)
kuzen diş hastesinde çalışıyor. onaa sordurdum. doktor bişey yapamam gelsin ilaç yazayım demiş. eşim ne gideceksin ya parol ya minesot verecek boşuna yorulma dedi. parol içtim onu da korkarak. buradaki doktora sordum. her tedaviyi yapabilirsiniz dedi. eşim gidelim madem diyor ama ben korkuyorum. doktorum izinde. hoş o da tedbirlidir. izin vermez. önden bir dolgum düştü mübarek boşluk kaldı. azı dişim oyuk.. savaş alanı gibi :)
tahmin edebiliyorum çok zor annelik. bir anne evladı için doğurduktan sonra kılını kıpırdatmasa bile bu 9 ay karnında taşıması dünyaya bedel. ne güzel senin az kalmış allah hayırlı doğumlar ve ikinizede bol sağlık nasip etsin gamzecim
6 nisan adet tarihim bugün 13. gün oluyor
anladım canım rabbime emanet bak sana şunu söyliyim benim annemde ben hamileyken bana sürüsüne içmiş yemmemiş ameliyat oomuş narkoz almış kalp ameliytaı bende sorun yok biraz çatlaklık dışında rabbim neyi yazmışşsa nasişp etmiişe öyle oluyo güzelim sen sıkma canına bunlar hep boş bekleyip görüzez diğerinde dikkat ettin bak ömrü nasibi yokmuş dünyada fıstığım sen bol bol dua et sabret bekle belkide bu ay yok diğer aylara kalıcak bende daha yapmam balım bekliycem asıl günüm salı günü benim ama erken olma ihtimali var yumurtlamadna dolayı pazartesi sabah yaparım eğerki adet olmazsam ama olucam bak eminim iyi değilödurumum aşkım yaa buovucan ilk idrarlamı yapılıyodu :18:
cnm bende tv de bi diş doktorundan yapılabiliir diye duymuştum ilk 3 ay ve son 3 ay dışında diye sen bakarsın artık duruma göre karar verirsin benim eşimin 4 dişi eksik geçen sene dolguları fln yapıldı bu senede bunları yaptıralım diyo yooook diyo servet istiyolar aslında korkuyoda
Netten baktim simdi ibrahim sarac oglunun karanfil kuru varmis senin rahatsizlik icin
sabah oda sicakliginda suyla kahvaltidan 15-20 dk once 6-7 karanfil yutulacak oglen yemeginden 2-3 saat sonra 6-7 karanfil bi iki yudum suyla yutulacak 7 gun devam hastaligin derecesine gore ayda 1 hafta olucakmis karanfilleri ikiye bolup yutmak daha iyiymis ama ezmek ogutmek olmazmis dene bitkiden olur sifan belki canim
Netten baktim simdi ibrahim sarac oglunun karanfil kuru varmis senin rahatsizlik icin
sabah oda sicakliginda suyla kahvaltidan 15-20 dk once 6-7 karanfil yutulacak oglen yemeginden 2-3 saat sonra 6-7 karanfil bi iki yudum suyla yutulacak 7 gun devam hastaligin derecesine gore ayda 1 hafta olucakmis karanfilleri ikiye bolup yutmak daha iyiymis ama ezmek ogutmek olmazmis dene bitkiden olur sifan belki canim
evt cnm buna bende çok inanırım annemde bana spiral taktırdığında hamiş kalmış biraz geç fark etmiş doktor dengesizlik olabilir fln demiş çünkü neyse sonra sarılık olmuş hastaneye yatırmışlar orda fark edilmiş baya tedavi görmüş dokotr demişki kendinizi hazırlayın bu çocuk aptal olcak fln demiş çok şükür zehirrrrrrrrrrrrrr gibiyimmmmmm
yok cnm idrarını tutucaksın ama eğer gece wc ye kalkıyorsan sabahta yapılır
aaa ülseratif kolit için mi çünkü sadece kolit te var o farklı ben saraçoğlunun sitesine baktım çayı vardı ü.k için 100 tl ye
evde de var karanfil hemde bedavaya
yumurtalar olmuş :) doktor niye ilişki dememiş ki. siz şu 3 gün bi çalışma yapın derim. 21.günde doktora gidecekmisin . gel dedi mi ? 21 günde progestron hormonuna bakacak. sonuç iyiyse hamilelik ihtimali olacak ve gerekiyorsa progesteron hapı verecek. hadi inşallaaaahhhh ...
:) eşime yanlış kolit teşhisi konulunca 2005'te bu karanfilleri bi kaç gün yutmuştu. şimdi karanfili sevmiyor.. doktor iki antidepresan bi bağırsak düzenleyici bi ağrı kesici vermişti o zaman. bu çok biliyo ya hepsni bi saat arayla içmiş kafa bi dünyaa geziyordu :)) hilal karanfil kürünü dene inşallah şifa olur.. rahatlarsın belki
aaa ülseratif kolit için mi çünkü sadece kolit te var o farklı ben saraçoğlunun sitesine baktım çayı vardı ü.k için 100 tl ye
evde de var karanfil hemde bedavaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?