Gayet normal tatlim herkes uyuyacak diye bisey yok hepimiz farkli yasiyoruz hamileligimizi korkma icini ferah tut :)
çok sağol ya inş öyledir. bu arada her konuda pozitif düşüncelerinle harikasın
ben mehtap senin isim nedir?
nagihannn seni görünce çıkmadım nasılsın nasıl gidiyor hayat?
ben çıkıyorum hiiiç keyfim yokkk
teşekkür ederimm.. sanırım rahatsızsın biraz. bağırsaklarım diyorsun geçmiş olsun.. benim durum çok şükür iyi..
hilalim neyin var neden keyfin yok :26:
ben çıkıyorum hiiiç keyfim yokkk
teşekkür ederimm.. sanırım rahatsızsın biraz. bağırsaklarım diyorsun geçmiş olsun.. benim durum çok şükür iyi..
hilalcimm.. doktora soru kısmında gördüm sanırım sensin. Şubatta düşük durumu diye yazmışsın.. Geçmiş olsunnn. Şimdi üzerinden biraz zaman geçmiş ama yeni gördüm.. bilirim o durumu.. ama güçlü olmak lazım.. düşükten sonra ilk adet görmenin ardından gelen 2 3 ay daha sıkı denemek lazım.. incir kürü , dua ve devammm.. Allah kolaylık versin..
sabahtan beri yatıyorum inş.geçer gammzemmBiraz dinlen canim belki iyi gelir
hilalcimm.. doktora soru kısmında gördüm sanırım sensin. Şubatta düşük durumu diye yazmışsın.. Geçmiş olsunnn. Şimdi üzerinden biraz zaman geçmiş ama yeni gördüm.. bilirim o durumu.. ama güçlü olmak lazım.. düşükten sonra ilk adet görmenin ardından gelen 2 3 ay daha sıkı denemek lazım.. incir kürü , dua ve devammm.. Allah kolaylık versin..
sagol cnm herşey yolundaymış çok şükür özlüyorm ama seniii
ya kuzum 1 aydır bağırsaklarımda rahatsızlığım hortladı söylemiştim ya doktor biton ilaç verdi diye kolonoskopi tekrarlanması lazım ama önce gebelik varmı yokmu onun sonuçlanması lazım iyiye gideceğime kötüleştim
sagol cnm herşey yolundaymış çok şükür özlüyorm ama seniii
ya kuzum 1 aydır bağırsaklarımda rahatsızlığım hortladı söylemiştim ya doktor biton ilaç verdi diye kolonoskopi tekrarlanması lazım ama önce gebelik varmı yokmu onun sonuçlanması lazım iyiye gideceğime kötüleştim
sabahtan beri yatıyorum inş.geçer gammzemm
evt cnm şubatta düşük yaptım bu ay doktor korunmayı bırakabilirsiniz dedi sadece 1 adet oldum düşükten sonra bana erken gibi geldi ama herkes daha iyi dedi bide işte benim üzüldüğüm zmn bağırsaklarımdan rahatsızlığım var o hortlar gene hortladı ilaç içiyorum nasıl olcak böyle bilmiyorum
çok geçmiş olsun.. ne var bağırsaklarda ? çok şükür her şey yolunda. bu ara uykusuzluk ve çok fena bel ağrısı dışında.. bende sizleri özledim.. baya bir süre annemde kaldım o da rahatsızdı. kalktık köye gittik. iyi geldi temiz hava..
Hay agzina saglik hep tereddut etmisti bu kiz sende soyle belki aklina iyice yatar :))
slm kızlar ben geldim doktora gittim bugün yine yumurta takibindeydik ya bugün için gel dedi gittim yumurta çok güzel çatlamış bundan sonrası beklemek dedi ilişki için gün vermiyormuydu yapmam gereken bişey varmı dedim yok dedi hiç bişey anlamadım yumurta çatladı tuttumu tutmadımı şimdiden sonra belli olcak galiba
sıkma canını be gülüm yaa ilaçları almak iyi değil aslında her nekadar ilk zamanlarda sorun olmuyo deselerde insanın içinde kalıyo rahat edemiyo ama sen sıkma canını bitanem rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum yoksa etmesin böyle düşün emi daha ovucan yaptınmı peki fıstığım
erkeeenn değill .. malum 15 eylülde düşük yaptım. 19 ekim adet oldum.. kasım sonu hamileydim. doktor serbest dedi o zaman. o vakit bağırsak rahatsızlığını düzelt ilkj adette operasyona devam :) olacak inşallah.. kaç gündür dişimden başımı kaldıramıyordum. şimdi biraz iyi..
Sagol tatlim estafurullah ne harikaligi sadece bildigim icin rahatlatmak icin cvp veriyorum benim adim gamze sen daha dur gobegin buyuyunce koyacak yer bulupta uyuyamicaksin asil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?