kızlar bir fırtına çıktı burda, herşey havalarda uçuyor :26:
hilalim ben ovucan yaptım bak fırt çıktı kuzucum günüme var daha bir de 1 saatlik birikimle oldu ekliyorum Eki Görüntüle 393323 Eki Görüntüle 393324 Eki Görüntüle 393325 Eki Görüntüle 393326
ilk iş eşimi aradım, ödüm patladı o şimdi armut gibi dikilir bişeymi olucak diye ortalığa bakar. Çıkma dükkandan dedim :)
kedimizide almış içeri dükkanda oturuyormuş şimdiacayip korkuyorum ben böyle doğal olaylardan :26::26:
çok güzel çıkmış bende pazrtesi yaptım bundan daha silikti senden çok umutluyum bu ay
baya rüzgar var , gebişler özellikle dışarı çıkmasın rüzgar fena üzerimize bişey falan ucar allah korusun.bende tsunami den falan çok korkuyom allahtan okyanus civarında yaşamıyoruz bana çok ürkütücü geliyor
yok be balım silik tam olması gerkmi yaa üstelik günüme var daha 24 ama ne zaman olucam bilmiyorum feci adet sancım var o derce yani bugün olucakmışım gibi belim kopuyo işte mideme vuruyo ama ben iliyorum bitanem kesin adet olucak bak görürsün senin neyin var aşkım hasyamısın:26:
öyle hem ürkütücü hem mucize gibi allahın hikmetleriallahın hikmetleri tabiki ama ben gök gürültüsü, fırtına, dolu falan hepsinden korkarım bide o anları ağlaya ağlaya izlerim
benim çıkmam lazım ama ya
terziden eşimin pantolonlarını almam lazım :26::26:
canım benim hamile kaldığım ay böyle gene yumurtlama gibi günden güne kızarmıştı tam kızarık hala 31.gün gelmişti seninki gayet iyi durumda benim bağırsak rahatsızlığım çok fena sabahtan beri yatıyorum
geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Benim bat 27 nisan benide eklermisiniz
canım benim hamile kaldığım ay böyle gene yumurtlama gibi günden güne kızarmıştı tam kızarık hala 31.gün gelmişti seninki gayet iyi durumda benim bağırsak rahatsızlığım çok fena sabahtan beri yatıyorum
Canim utopya06 arkadasimiz ekliyo gelince gozden kacmaz ben yazdiririm sen olmasan bile :)
selam kızlar ilk aylarda uyku problemi yaşadığınız oldumu? zaten yorucu bir işte çalışıyorum ama geceleri 50 kere uyanıyorum uyuyamıyorum vs. sabahta tüm yorgunluğum üzerimde hiç dinlenememiş vaziyette geri kalkıyorum. aslında tem tersı normalden daha çok uykum olması gerek herkes öyle ama ben değil buda beni tedirgin ediyor. olumsuz birşey olma gibi bir durum olabilirmi
aman balım yaa hayırlısı aslında çok adet sancım var eli kulağında kendimi biliyorum yani yarına en geç bekler beklemez biliyorum anlıyorum durumumdan hayılısı Allahtan sneinkide pazar günü dimi günün bakalım ne olucak sendede çok geçmiş oldun fıstığım rabbim şifanı versin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?