nihayet hoşgeldin canımm
hoşbuldum teşekkür ederim
aslında forumda geziniyodum günlerdir burası dikkatimi çekti kalabalık olması geç saatlerde yazışmanız o yüzden hep buraya takılıyordum ben 10 senelik evliyim ve sizler gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum
siz her ne kadar renklerimle dalga geçsenizde ben yazmayı çok istiyodum ama bi türlü cvp yazamadım size
aslında forumda geziniyodum günlerdir burası dikkatimi çekti kalabalık olması geç saatlerde yazışmanız o yüzden hep buraya takılıyordum ben 10 senelik evliyim ve sizler gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum
korkuttun bizi birde onuda es geçmeyelim bir mesajı 10 kere beğenince tırstık ayrıca
bir soruda benden neler yaptın bebek için geçen 10 senede
bende 6 senelik evliyim benimde cocugum olmuyor cok mutsuzum allah isteyen herkese hayirli olanindan nasip etsin insallah bekletiyorsa rabbim bir bildigi vardir elbet
diyorum ya acemilik işte nasıl yaptığımı bende bilmiyorum onu açıkcası
önce ilaç tedavisiyle başladım daha sonra rahim filmi çektim sağ tüpümün kapalı olduğunu ögrendim sonra aşılama yaptık 3 kez en sonda 1 tüp bebek denedik hepsi olumsuz sonuçlandı şimdi bir tedavi görmüyorum oluruna bıraktım şimdilik
ben 30 yaşındayım ya sizler kızlar
o sitenin arızası falan olmuştur yoksa mümkün değil. ama hatırlarsan o gecede sabaha karşı falandı bizde pek hayra alamet konuşmuyoduk heralde valla tırsmıştık :)))
neyse canım hoşgeldin tekrar
nerdensin yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?