Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oh oh hadi rastgele sebocumm

hoşgeldin canımm.sezonun hayırlı olsunn

Hoşgeldin canımmmm Hadi inşallah ay sonunda emeklerinin karşılığını alacaksın çalış

şebnem hşg canım sende hadiş bakalım sezon finalini bu ay yaparsın inşallahh

hoşbuldum canlarım aminnn inşallah temmuz sonunda hepimizi hamiş istiyorum çok çalışmamız lazım ler gelsin bu ay inşallahhhhh

sizler nasılsınız ? valla geçmişi okuyamadım varmı önemli birşey ?

canım mesala gonal f çok pahallı bir ilaçtır..1-2 milyar küsur yani...bunu vermeye gönüllü ecza deposu bulursan daha ucuza alabilirsin..ya da o hastanin anlaştığı eczane varsa indirimli alabillirsin...

heyet raporuyla 150 liraya almıştım ben.
gonal-f ve ovitrelleyi...

alminacinar valla bilmiyorum yaptıranla görüşmedim kayın validesi öyle söyledi net bilgim yok ben fakültede hiç yaptırmadım

anlamıcak bişey yok tabiki anlarımmm

ya benim bi huyum var ben iğne vurulurken bakamam kan alırken,nebileyim cımbızla kıl tüy yolarken bakamam
sen dedin ya bu şimdi sürekli sanki banada oluyo gibi geliyo içim çekiliyo vallaaa

Aynen bende bakamam smear alınırkende kafamı geriye yasladım gözlerimi kapadım görsen sanki ruhumu teslim ediyorum.

Birde hormon tahlili için kan vericem.
Birde hormon tahlili için bayağı çok kan alıyorlar.
Büyük tüpe alıyorlar kanı.
Neyse ben oturdum hemşire kan alıcak
ben kafamı çevirdim besmele çekiyorum içimden
Kanı görmiyim diyede bakmıyorum neyse hemşire iğneyi çıkardı oh şükür bitti dedim içimden
ben güya kanı görmeyecektim ya hesapta kafama çevirdim
Hemşire aldığı kanı tüpüyle elime vermezmi al bunu 3. kata teslim et dedi kendi kanım elimde sıcacık bayılacaktım neredeyse üçüncü kata varmadan.....

Son düzenleme:
rabbim meleklerini vermiş sana.
allah bağışlasın...
inşallah bizlerinde çektikleri bu sıkıntılar bebeklerimizin gelmesiyle yok olur giderr...
Aminn inşallah....
yani fakültede bi kere 200 bayılıyosun bidaha para ödemiyosun öylemi?

Şöyle canım..eğer hastanede yatmayacaksan her gittiğinde 150-200 artık dr kendine ne kadar fiyat biçtiyse ödeme yapıyorsun...kontrole çağırırsa tekrar ödeme oluyor mu emin dğeilim..ama her gittiğinde ödeme yapıyosun..muayne sonucunda hastanede yatacak hasta olursan artık ödeme yapmıyorsun...tabi dr daha sonra seni asistanlarına sevk ediyor..kendisi de sabah ve akşam vizitinden vizitine ziyaretine geliyor..o da her zaman değil..arada bir...

üniversite hastanelerindeki proflar ameliyatlara girmiyorlar..doçentler,yardımcı doçentler ve uzman dr .lar anca..çoğunlukla asistanlara yaptırıyorlar ameliyatları..ama başlarında muhakkak bir hoca duruyordur sanırım...

yellowum ii geceler canımmm

yellow gidiyu mu gitmiyu mu anlamadım ama ben gidiim en iyisi zira benim şarküller kaymış durumda

herkese iyi geceler arkadaşlarımm,yarın görüşürüz :79:

inşallah inşallah inşallah rabbim muhtaç etmezdee..
ben valla bunları duydumya gitmem inşallah devlete falan yaaa.
ben gideyim yine acıbademimee.
en azından orda insan muamelesi görüyorumm.
deger veriyolar hiç olmazsa...
bir gülüş bile benim moralimi düzeltir.
orda çok daha fazlası var enazından...

ay sıcak sıcak öylee bak yine fena oldummm

bende tısrtığım için smear veremiyodum geçiştiriyodum. bu ara gittiğim dr.lardan biri sordu yine henüz vermedim vericem bi ara dedim. sonra elince uzunca bi alet gördüm ucu kıskaç gibi sonra almış bana söylemedi bile muayane bitti tüpü verdi elime bunuda lab. ver diye. ay allah razı olsun ddim yaaa çıktı aradan :))) ben ecel terleri döküyorum o çatalda sürekli bana korkma tamam geçti rahat bırak kendini diye telkin verirler zatenn bide dr.umun bitanesi baya içli dışlıydı canımlı konuşuyodu tamam canım kasma canım bak bu yumurtan bla bla blaaa oda bi tuhaftı ya

kızlar siz hala buradamısınız....
görümcem sancılanmış doğuma götürüyorlar bende bebike bakmak için gidiyorum bir oğlu daha var..dua edinde kolay doğum olsun öptüm bebiklerim..

hee bu arada biz halvetlendikkk yineeeee

cnm hayırlısıya doğursun inşallah

hadi kızlar bende çıkayım yarın görüşürüz öpüyorum sizlerrriii:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…