oh oh hadi rastgele sebocumm
hoşgeldin canımm.sezonun hayırlı olsunn
Hoşgeldin canımmmmHadi inşallah ay sonunda emeklerinin karşılığını alacaksın çalış
şebnem hşg canım sende hadiş bakalım sezon finalini bu ay yaparsın inşallahh
Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm hepinizi.Benim kociş henüz uyumadıda uyuyalım artık diyor
:80::80::80::80::80:
canım mesala gonal f çok pahallı bir ilaçtır..1-2 milyar küsur yani...bunu vermeye gönüllü ecza deposu bulursan daha ucuza alabilirsin..ya da o hastanin anlaştığı eczane varsa indirimli alabillirsin...
tutmadı fakültenin başarısı düşük
alya bu cevap sana ben şimdilik fakültede tedavi görmeyi düşünmüyorum biraz daha özellere para harcayımda olmaz ise son çare fakülte hastanesi ben daha önce tüp bebek yaptırdım bundanda bahsetmek istemiyorum sıkılıyorum anla lütfen
ya benim bi huyum var ben iğne vurulurken bakamam kan alırken,nebileyim cımbızla kıl tüy yolarken bakamam
sen dedin ya bu şimdi sürekli sanki banada oluyo gibi geliyo içim çekiliyo vallaaa
slm iyi geceler kızlar....
iyi gecelerrrrrrrr
Aminn inşallah....rabbim meleklerini vermiş sana.
allah bağışlasın...
inşallah bizlerinde çektikleri bu sıkıntılar bebeklerimizin gelmesiyle yok olur giderr...
yani fakültede bi kere 200 bayılıyosun bidaha para ödemiyosun öylemi?
yellowum ii geceler canımmm
Aynen bende bakamam smear alınırkende kafamı geriye yasladım gözlerimi kapadım görsen sanki ruhumu teslim ediyorum.
Birde hormon tahlili için kan vericem.
Birde hormon tahlili için bayağı çok kan alıyorlar.
Büyük tüpe alıyorlar kanı.
Neyse ben oturdum hemşire kan alıcak
ben kafamı çevirdim besmele çekiyorum içimden
Kanı görmiyim diyede bakmıyorum neyse hemşire iğneyi çıkardı oh şükür bitti dedim içimden
ben güya kanı görmeyecektim ya hesapta kafama çevirdim
Hemşire aldığı kanı tüpüyle elime vermezmial bunu 3. kata teslim et dedi kendi kanım elimde sıcacık bayılacaktım neredeyse üçüncü kata varmadan.....
yellow gidiyu mu gitmiyu mu anlamadım ama ben gidiim en iyisi zira benim şarküller kaymış durumda
herkese iyi geceler arkadaşlarımm,yarın görüşürüz :79:
kızlar siz hala buradamısınız....
görümcem sancılanmış doğuma götürüyorlar bende bebike bakmak için gidiyorum bir oğlu daha var..dua edinde kolay doğum olsun öptüm bebiklerim..
hee bu arada biz halvetlendikkk yineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?