kızlar merhabaa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğneyi olalı 8. gün oluyor. duramadım ihtimal bile vermeden idrar testi yaptım merakım gitsin diye ve testte 2. çizgi çook açık pembe çıktı .ok heyecan yaptım acaba diyorum iğneden mi öyle oldu. midem de de 2-3 gündür hafif hafif bulanmalar var acaba hamile olma ihtimali olabilir mi kızlarr???
canım çatlatma iğnesinde hcg hormonu da olduğu için böyle çıkabiliyo ama inşallah hamişsindir biraz daha bekle öyle kan testi yaptır direk bence imkanın varsa
bugün 9.gün çatlatma iğnesinden sonra. sabah idrar testini tekrar yaptım yine silik çıktı kaç gün sürüyor ki bu iğnenin etkisi tam olarak biliyormusun canım ?
Kızlar görümcem sabaha karşı doğurdu çok şükür..bi bebikimşz daha oldu..erkek..
Allah herkese nasib etsin..ben oraya gidicem birazdan bugün yokum..hepinizi öpüyorum..
Rabbim tez zamanda bizede bu mutluluğu yaşatsın inşallah......
günaydın kızlarrrrr
ben bugün ve yarın yokumm...
öğlen 12 de yolculuğum varr...
yarın da yorgun oldugumdan büyük ihtimalle giremem..
2 gün sonra görüşürüz inş..
kendinize çok iyi bakınn...
öpüyorum hepinizi
bol halvetli günlerrr
Kızlar görümcem sabaha karşı doğurdu çok şükür..bi bebikimiz daha oldu..erkek..
Allah herkese nasib etsin..ben oraya gidicem birazdan bugün yokum..hepinizi öpüyorum..
iyi yolculuklar canım dikkat et kendine
Hayırlısı olsun. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Kızlar görümcem sabaha karşı doğurdu çok şükür..bi bebikimiz daha oldu..erkek..
arkadaşlar bişi sormak istiyorum. Ben şimdi afedersiniz tuvalete girdim ve yumurta akı gibi bişi aktı uzadı yani o bölgeden. ben yumurtladım diye düşünüyorum :) bu akşam halvet olması gerek dimi.
bide bişeyi merak ediyorum hamile bi insan yumurtlarmı geçen aklıma takıldı.
sanmıyorum canım çünkü döllenme olduğu zaman kendini kapatıryormuymuş yani hamile kaldığı zaman canım yumurtlama olsada hani bebeğin gelişim sağlıklı olsun diye vajina bi şey üretiyr sanırım tekrar spermlerin geçmemesi için diye okumuştum tam olarak anlatamadım ama yumurtluyor olabilir ama spermin geçmesine izin yok bebişi korumak için her türlü mikrop bakteri vs tabi spermde ölüyorduray kafam karıştı bende 3 gündür yumurtlama testi yapıyordum silikti ikinci çizgi dün biraz koyulaşmıştı fakat tam koyu deil diğer çizgi gibi zaten diğer çizgi gibi yada daha koyu olması gerekiyormuş o yüzden daha zamanım gelmedi galiba bugünde yapıcam bakalım nasıl olacak adetin 11.günü bugün erken yumurtlamış olabilir miyim acep:44:
canım bende yapıyorum 4 gündür test ama bendede 2.çizgi silik çıkıyor 2 çizgininde hemen hemen aynı olması gerekli yada diğerinin daha koyu olması lazım ama ben bugün yumurtladım.bakalım bu akşamki testte sonuç ne çıkıcak.
evet canım öyleymiş ama dün akıntım geldi yoksa yapmıycaktım birkaç daha bekleyeyim diye biraz koyulaşmıştı önceki günlere göre ama daha tam koyu deil bugünde sabah sağ alt kısım çok ağrıdı o yüzden eve gidince tekrar yaparım teste nede olsa var testim daha rahat rahat yapıyorum persembeye de doktora gidicem inşallah güzel gelişmiştir yumuşlarımbu arada batın ne zaman canım kaçıncı gün buğün
senin kaçıncı gün canım bugün
canım o zaman seninki artık yumurtuyorsundur büyük bi ihtimal daha benimkine var aslında 11.gün daha bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?