İnşallah tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah Hatta olmaması hayırlısıysada olmasın napalım ama bize elimizden geleni yapıp dua edip beklemek düşer
Ben burdayım yitmezmi bebikimmm
Sende neden heves yok anlat bakiiiim
canım testler gebelik testi gibi değil ki incecik elimle yoklayınca farkettim ip gibi ve eğiliyo nasıl bişise öyle tamamen değil nasıl bişi diye yoklarken oldu..bişi olmuş mudur??
bi de şey diye ilk idrarla yapmayın mutlaka yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini 4 saat önce tuvalete çıkmayı kesin...ve saat vermiş ya 11 ya 15 ya da 17 ya 22 gibi yapın diye..
şimdiiii ben sabah 8 buçukta kalkıyorum.12 gibi dışarı çıkıyorum 5 buçuk gibi eve geliyorum 7 gibi yemek yiyoruz ben ne zaman yapcam bu testi yaaa
canım testler gebelik testi gibi değil ki incecik elimle yoklayınca farkettim ip gibi ve eğiliyo nasıl bişise öyle tamamen değil nasıl bişi diye yoklarken oldu..bişi olmuş mudur??
bi de şey diye ilk idrarla yapmayın mutlaka yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini 4 saat önce tuvalete çıkmayı kesin...ve saat vermiş ya 11 ya 15 ya da 17 ya 22 gibi yapın diye..
şimdiiii ben sabah 8 buçukta kalkıyorum.12 gibi dışarı çıkıyorum 5 buçuk gibi eve geliyorum 7 gibi yemek yiyoruz ben ne zaman yapcam bu testi yaaa
valla belli bi sebep yok cnm ama yastık işini fln kaldırcam bu ay...bugün sabah azcık 1 damla geldi devamı gelmedi başlasak mı ne halvete
asla yapmayın ilk idrarla diyor cnm sabah lh değeri yüksek olurmuş her zaman..Sen yataktan kalkar kalkmaz ilk idarınla yap saati boşver
sanırım 22de yapman makul.. dimi :26:
en son 20.00dan itibaren su içmiyosun..
ve 18.00dan itibaren de çiş yok..
böyle olucak sanırım 22.00de yapıcak olursan..
Kızlar en geç 10 dk sonra geliyorum babama bakıım ne diyor kaçmayın biryere tamammı
Hayyyyy kizcelerrrr nasilsinizzz ...yeni hamis haberi far miiii kiz migimiggg
bak bugünkü gibe arkadaş da adet biter bitmez 3 gün üstüste halvet yapmışlar sadece.. ve gebe..(eşi şehir dışındaymış çünkü)
erken mi yumurtlar olduk anlamadım..
derin 6. gün
esens 8. gün gibe kalmışlar..
asla yapmayın ilk idrarla diyor cnm sabah lh değeri yüksek olurmuş her zaman..
evet cnm öyle oluyor ben de ya 12 de ya 6 da yapiim diom ama değişir mi bilmem..kimi yerde de 8den sonra yapmayın diyo ay ne gıck ya..en iyi sonuç 15 17 olan diyolar
iyi de 17de eve geliyorum demedin mi..
ay bilmiyorum bu ne ya genel yetenek testi gibi mübarekkk
bak bugünkü gibe arkadaş da adet biter bitmez 3 gün üstüste halvet yapmışlar sadece.. ve gebe..(eşi şehir dışındaymış çünkü)
erken mi yumurtlar olduk anlamadım..
derin 6. gün
esens 8. gün gibe kalmışlar..
[/QUOTE]***************************************************
HAMİLELERİMİZ
1nurdansalim/ 9 haziran hoşgeldin bebek
2bilginkız/ 13 haziran hoşgeldin bebek
3ata35/ 21 haziran hoşgeldin bebek
4filorinda/ 21 haziran hoşgeldin bebek
5Kardelen/ 21 haziran hoşgeldin bebek
6gunesIM84/ 22 haziran hoşgeldin bebek
7esens/ 24 haziran hoşgeldin bebek
8DERin83/ 30 haziran hoşgeldin bebek
9/imporatogrly/ 5 temmuz hoşgeldin bebek
Canımcım spermler içerde 72 saate kadar yaşıyo ya orda bekliyolar bazen döllenmek içinonun için takvim usulüyle korunmak çok tehlikeli bu hataya düşmüştüm ben
Kuzenim nasılsın bu arada
ayyy listemiz çok hoş olmuş hoşgeldin bebekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?