Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alttan bakıcekk tabe kızz zaten doktora gıttım mı ılla altan bakıoo anlar dıosun heee ben sorayım mı var mı bı kıpırtıı doktorcumm dıyımm

pisimmm gidiyosun sandım beeee bana bişeyler oluyu sanırım..:86:

yellow gidiyu mu gitmiyu mu anlamadım ama ben gidiim en iyisi zira benim şarküller kaymış durumda
herkese iyi geceler arkadaşlarımm,yarın görüşürüz :79:
gidiyordum son anda bir mesajı gördüm cvap yazıp öyle çıkayım demiştim senin kafanı karıştırdım heee özür bebişim
Evet bende çok fena olmuştum sıcak sıcak kendi kanımOhh ne güsel dr. un anlayışlı ve çok iyiymiş sana hissetirmeden çıkarmış aradan smearı:81::81::81:Benim smearımı yapan salak asistan işte o kıskaç gibi şey dediğin alete etimi kıstırmıştıNeyseki bitti kurtuldum
Komik ama çokta rezil bir durum .Şahsen ben dr un öyle birşey sormayacağını tahmin eder ikinci hatta üçüncü kez sorardım kesin yanlış duymuşumdur diye
iyi geceler hepinize nihayet yazabiliyorum artık
Aramıza hoş geldin
Allah hayırlısıyla inşallah doğal yoldan verir okadar tedavi yöntemleri deneyip sonra oluruna bırakıp doğal yoldan hamile kalan çok kişi var kk. dan tanıdığım...
evet ama benim bugünlerde uykum pek yok anaanem vefat etti 5 gün önce uyumak istemiyorum açıkcası gözlerimi kapatınca onu görüyorum hep sanki
Başın sağolsun.Anneanneciğinin mekanı cennet olsun.......
Sende kendine iyi bak muhtemelen bu mesajı okuyamayacaksın ama yinede Allah aemanet ol hayırlı yolculuklar.

Son düzenleme:
Geçmişi okudum ancak bitirdim ama kimsecikler yok artık sonra gelirim

Bu arada ben regl oldum maaaaalesef
Yeni BAT ım 5 ağustos megim bilgine tatlışım

pisicimmm hayırlısıyla gelsin bebek,öyle dua edelim..

akıl ve beden sağlığı yerinde ve her bakımdan sağlıklı olsunlar,hayırlı evlat ve insan olsunlar inşallahhh...
zaman çok çok önemli değil değil mi bebeğim..

5 ağustosta görmiceksin kırmızı falan inşallahh pisimm

İyiyiz canım sen nasılsın

Bende yiyim normalde regl günüm 3 tammuzdu ben 5 temmuzda oldum ama bir yandanda seviniyorumBizim komşunun gelinide benim gittiğim hastaneye gidiyor ve ben 3 ünde regl olsam 4 ünde hastaneye gitmem gerekiyordu yani komşunun geliniyle pişti olacaktık neyseki geç oldu şimdi o gitti geldi hastaneye ben yarın rahat rahat gidebilicem

miyaba kızlar

ama yazıp kaçıyosunuz sanırım,nerdesiniz :26:

İnşallah tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah Hatta olmaması hayırlısıysada olmasın napalım ama bize elimizden geleni yapıp dua edip beklemek düşer
miyaba kızlar

ama yazıp kaçıyosunuz sanırım,nerdesiniz :26:

Ben burdayım yitmezmi bebikimmm

neettin kız testlere,eğdim büktüm mü demişsin ne allah iyiliğini versin

canım testler gebelik testi gibi değil ki incecik elimle yoklayınca farkettim ip gibi ve eğiliyo nasıl bişise öyle tamamen değil nasıl bişi diye yoklarken oldu..bişi olmuş mudur??

bi de şey diye ilk idrarla yapmayın mutlaka yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini 4 saat önce tuvalete çıkmayı kesin...ve saat vermiş ya 11 ya 15 ya da 17 ya 22 gibi yapın diye..

şimdiiii ben sabah 8 buçukta kalkıyorum.12 gibi dışarı çıkıyorum 5 buçuk gibi eve geliyorum 7 gibi yemek yiyoruz ben ne zaman yapcam bu testi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…