iyidir canım sen napıyosunn
iyiyim cnm gezmeden geldim
ovulasyon testim geldi ben biraz tabiri caizse mıncıkladım bastırdım azcık eğdim garip bir şey eğilebiliyor ama inş bir şey olmamıştır
nerden aldın ne kadar verdinn
pisimmm gidiyosun sandım beeeebana bişeyler oluyu sanırım..:86:
gidiyordum son anda bir mesajı gördüm cvap yazıp öyle çıkayım demiştim senin kafanı karıştırdım heeeyellow gidiyu mu gitmiyu mu anlamadım ama ben gidiim en iyisi zira benim şarküller kaymış durumda
herkese iyi geceler arkadaşlarımm,yarın görüşürüz :79:
Evet bende çok fena olmuştum sıcak sıcak kendi kanımay sıcak sıcak öylee bak yine fena oldummm
bende tısrtığım için smear veremiyodum geçiştiriyodum. bu ara gittiğim dr.lardan biri sordu yine henüz vermedim vericem bi ara dedim. sonra elince uzunca bi alet gördüm ucu kıskaç gibi sonra almış bana söylemedi bile muayane bitti tüpü verdi elime bunuda lab. ver diye. ay allah razı olsun ddim yaaa çıktı aradan :))) ben ecel terleri döküyorum o çatalda sürekli bana korkma tamam geçti rahat bırak kendini diye telkin verirler zatenn bide dr.umun bitanesi baya içli dışlıydı canımlı konuşuyodu tamam canım kasma canım bak bu yumurtan bla bla blaaa oda bi tuhaftı ya
yine kk okumuştumm.
çatala çıkmış kadın.
doktorda alttan kadını muayene edio..
sevk aldınızmı die sormuş doktor
artık konu herneyse bilmiorumm.
bunu zevk aldınmı diye anlayan kadın
''biraz'' diye cevap vermiş...
Aramıza hoş geldiniyi geceler hepinize nihayet yazabiliyorum artık
Allah hayırlısıyla inşallah doğal yoldan verir okadar tedavi yöntemleri deneyip sonra oluruna bırakıp doğal yoldan hamile kalan çok kişi var kk. dan tanıdığım...önce ilaç tedavisiyle başladım daha sonra rahim filmi çektim sağ tüpümün kapalı olduğunu ögrendim sonra aşılama yaptık 3 kez en sonda 1 tüp bebek denedik hepsi olumsuz sonuçlandı şimdi bir tedavi görmüyorum oluruna bıraktım şimdilik
Başın sağolsun.Anneanneciğinin mekanı cennet olsun.......evet ama benim bugünlerde uykum pek yok anaanem vefat etti 5 gün önce uyumak istemiyorum açıkcası gözlerimi kapatınca onu görüyorum hep sanki
Sende kendine iyi bak muhtemelen bu mesajı okuyamayacaksın ama yinede Allah aemanet ol hayırlı yolculuklar.günaydın kızlarrrrr
ben bugün ve yarın yokumm...
öğlen 12 de yolculuğum varr...
yarın da yorgun oldugumdan büyük ihtimalle giremem..
2 gün sonra görüşürüz inş..
kendinize çok iyi bakınn...
öpüyorum hepinizi
bol halvetli günlerrr
Kızlar görümcem sabaha karşı doğurdu çok şükür..bi bebikimiz daha oldu..erkek..
Allah herkese nasib etsin..ben oraya gidicem birazdan bugün yokum..hepinizi öpüyorum..
Rabbim tez zamanda bizede bu mutluluğu yaşatsın inşallah......
Allah analı babalı büyütsün...Amin.İnşallah hepimiz yaşarız o mutluluğu...
Bu süper bir fikirmiş kesinlikle çift çizgiyi görmek bir gün kısmet olursa bende yapıcam teşekkürler benim hiç aklıma gelmemişti bu....benim anam da rakı buğusuna oturmuşmuş.. dediğine göre tüpleri açıyomuş...:26:
ay o çift çizgi testini bi göriim,çerçeveletip duvara asacam ben ya
bende bebişimin albümünün ilk sayfasına koycam
Kadının biri "armudun sapı üzümün çekirdeği" deyip yıllarca evlenmemiş, bu konudaki tüm teklifleri geriye çevirmiş.Neden sonra birine razı olmuş ve evlenmeyi kabul etmiş.Güzel bir düğün yapılmış ve yeni evlerine taşınmışlar.
Tabii henüz kocasını tam olarak tanıma fırsatı bile bulamamışken ilk sabah kocası erkenden kalkmış ve karısına mükemmel bir kahvaltı hazırlamış.Yumurta rafadan, tam istediği gibi. Ekmekler kızarmış, taze portakal suyu vs... Bir kuş sütü eksikmiş. Kahvaltıyı yatağa kadar getirmiş ve nazikçe hanımını uyandırmış.Tabii kadın bunu görünce çok sevinmiş ve:
-Yahu durduk durduk ama turnayı gözünden vurduk diye içinden geçirmiş.Kadın bunları düşünürken kocası sormuş:
-Nasıl karıcığım, beğendin mi? Kadın cevap vermiş:
-Evet evet çok teşekkür ederim, harikasın kocacığım. Bunun üzerine kocası ilave etmiş:
-Bundan sonra hep böyle isterim.Kadın bileydi bu kadar çeşit bir kişi için fazla olmuş derdi
Çok sevindim bir hamilemiz daha olduçok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim ....
inanılmaz mutluyum... kızıma kardeş geliyor....iki gündür buraya takılıyordum çok hoşuma gitmişti bu topik....
allah sizlerede nasip etsin inşallah..... elim ayağım titriyor heyecandan......Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bir gibeğmiz daha oldu imporatogrly arkadaşımız gibeğğğkızlaaar ben geldim ama çıkcam hemen yemek yapcam var mı yeni haberler???
Geçmişi okudum ancak bitirdim ama kimsecikler yok artık sonra gelirim
Bu arada ben regl oldum maaaaalesef
Yeni BAT ım 5 ağustos megim bilgine tatlışım
Hayırlısı olsun canım
çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallahdarısı da bizeeee
Kızlar ben kimse yok sandım aşağıda görükmüyorduda nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın
ben de iyiyim cnm kocişi bekliyorum sağlık olsun cnmm üzme kendini bende bu ay geçen ay kadar heves yok gibi
Bendemi heves yok gibi dedin canım anlayamadım bendemi sendemi :26::26::26:bende diyorsan zaten hiçbir ay heves yokki
yok canımm bende bende
ya bu testler kafamı karıştırdı..
İnşallah tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah Hatta olmaması hayırlısıysada olmasın napalım ama bize elimizden geleni yapıp dua edip beklemek düşerpisicimmm hayırlısıyla gelsin bebek,öyle dua edelim..
akıl ve beden sağlığı yerinde ve her bakımdan sağlıklı olsunlar,hayırlı evlat ve insan olsunlar inşallahhh...
zaman çok çok önemli değil değil mi bebeğim..
5 ağustosta görmiceksin kırmızı falan inşallahh pisimm
miyaba kızlar
ama yazıp kaçıyosunuz sanırım,nerdesiniz :26:
yok canımm bende bende
ya bu testler kafamı karıştırdı..
neettin kız testlere,eğdim büktüm mü demişsin ne allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?