Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar hoşbuldum işlerimi halledip geleyimde dedim kimsecikler kalmamış

iyim bende halvetler başladı :) mutluyum hayırlısı bu ay

bebiş haberimiz varmış hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah

kızlar benim kayınvalidemlerde çok istiyor bebek ilk aylarda çok soruyorlardı artık sormuyorlar ki süpriz yapmak güzel olur allah kısmet ederse

ben ikiz istiyorum ama tutacakmı acaba :26:

testis damarlarında genişleme, varisleşme diye bişimiş bilmiyorum eşim söyledi ama abisinde de varmış abisinin bi tane kızı var 1,5 yasında

allah sizede inşallah vercek canım hayırlısıyla.peki bakınca anlaşılan bişimi bu.çok cahil hisettim kendimi kusura bakma

saol canım darısı sana inşallah... hoş geldin...

canım ailende kanbağı olankişilerde çoğul gebelik varsa sendede olabilir... neden olmasın ..

biraz ırsi....

evet canım... bencede sonuçta onlar hayatımızda misafir... saygılı olursak büyük dersek allah rızası için bir şey kaybetmeyiz...

evet canım biz sevgimizi,saygımıızı eksiksiz yapalım artık kıymet bilip bilmemek karşı tarafa kalmış bişi

allah sizede inşallah vercek canım hayırlısıyla.peki bakınca anlaşılan bişimi bu.çok cahil hisettim kendimi kusura bakma

inşallah canımmmm yaaa yani anlaşılıyoo testislerin biri biraz aşagıda duruyo

Son düzenleme:
saol canım darısı sana inşallah... hoş geldin...

canım ailende kanbağı olankişilerde çoğul gebelik varsa sendede olabilir... neden olmasın ..

biraz ırsi....

amin cnm inşallah hepimizin başına

var cnm anne tarafımda da baba tarafımda da ama işte araştırdığıma göre genetik bir durum değilmiş :44:

evet canım biz sevgimizi,saygımıızı eksiksiz yapalım artık kıymet bilip bilmemek karşı tarafa kalmış bişi

saygılıyım ama zorla birini sevemiyorum canım malesef bende sevgi zorla olmuyor... ben saygılıyım o kadar...kırmamayada çalışıyorum...

onu sevmediğimi belli de etmiyorum... bakalım artık hayırlısı....eşim 4 ay sonra görevi bitecek ve tahinimiz çıkacak... o zman yılda bi görüşürsek herşey daha iyi olur gibi...

çok muhabbet tez ayrılık getiriyor malesef....kayınvalidelerle....

amin cnm inşallah hepimizin başına

var cnm anne tarafımda da baba tarafımda da ama işte araştırdığıma göre genetik bir durum değilmiş :44:

ben genetik diye düşünüyordum canım ya... birde mucize işte... allah hayırlısını versin canım...

belki kayınvalideye göre değişiyodur canım.ben kayınvalidemi çok severim gerçekten,biliyorum ki o da beni seviyor allaha çok şükür bir sorun yok şimdilik.

belki kayınvalideye göre değişiyodur canım.ben kayınvalidemi çok severim gerçekten,biliyorum ki o da beni seviyor allaha çok şükür bir sorun yok şimdilik.

tabiki canım herkes bir değil allah bozmasın ailenizde huzursuzluk olmasın ....hep böyle huzurlu tartışmasız sevgili saygılı devam eder inşalahh...

bende geldım ama kımsecıklerrr yokkk bende yemek yapmadımmm kızartma yapıverırım ortaya taaamm amannnn ıkı kışı deılmıyızz ne yense doyulurr pff kendımde tokum tok olunca da bişi yapılmıo kii ben perşembe gunu doktora gıdıorumm bakıcezz bakalm gecmıs mı yara ıns gecmıstır dua edın kızlar bıde bugun reglden ıtıbaren 11 gunum sımdıye kadar yapmıs oldugum halvetlerden oldu kı bırı tutmus olsa perşembe doktor gorupte anlar mı bebişi hanı olmaz ya umut iştee

git bakalım doktora ne diyecek inşallah gecmiştir kalmamıştır bişi inşallah tutmuştur ama devam et bakalım belki da da tuturursunuz doktor bebişi eger alttan muayne ederse anlar o da olmassa tahlil yaptırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…