1 günde 3 kez sperm kalitesi çok düşük olmaz mı ya
üstüste bile yapılması önerilmiyoya hani?
bu arada sen ne zamandır deniyosun?
fıstıklar ben kaçtım kızımı banyo yaptırıcam hadi çok öpüyorum hepinizi.....
yanlışlıka 2 harf eksik yazmışım..
kaç kere yapıldığı da önemli 'Mİ' dicektimdi..
bence de yani en fazla hergün halvet olur diyorum..
bizim bu 2. ay denememiz..
fıstıklar ben kaçtım kızımı banyo yaptırıcam hadi çok öpüyorum hepinizi.....
Kızlarrr bende geldimm.. Ağırladım kayınvalidemleri yaptım yemekleri. Çok beğendiler. Zaten eve gelen kadının yemeklerini hiç beğenmiyorlar o da izinli zati. Sonra pasta da kestik felan. Çok fazla oturmuyorlar. 18.30 da geldiler, 21.00 e geliyordu gittiler. Güzel bir akşamdı. Ama patates çanağı salatalarım olmadı. Yağı fazla kaçırdım çok az koymam lazımdı cıvık oldu. Patatesi haşlıyorum eziyorum. Yağ, dereotu, limon biraz karabiber koyuyorum yuvarlıyorum çanak yapıyorum içlerne de havuç rendesi en üstüne de az yoğurt koyuveriyorum çanağın güzel ve hoş görüntülü değişik bir patates salatası oluyor kayınpeder de seviyor ama bugün tutması bende mayonezli yoğurlu havuç salatası yaptım gerisi size saydığım gibiydi.
sizinkide yeniymiş
ne zaman adetin
heyecanlı bekleyiş başlamıştır
Kızlarrr bende geldimm.. Ağırladım kayınvalidemleri yaptım yemekleri. Çok beğendiler. Zaten eve gelen kadının yemeklerini hiç beğenmiyorlar o da izinli zati. Sonra pasta da kestik felan. Çok fazla oturmuyorlar. 18.30 da geldiler, 21.00 e geliyordu gittiler. Güzel bir akşamdı. Ama patates çanağı salatalarım olmadı. Yağı fazla kaçırdım çok az koymam lazımdı cıvık oldu. Patatesi haşlıyorum eziyorum. Yağ, dereotu, limon biraz karabiber koyuyorum yuvarlıyorum çanak yapıyorum içlerne de havuç rendesi en üstüne de az yoğurt koyuveriyorum çanağın güzel ve hoş görüntülü değişik bir patates salatası oluyor kayınpeder de seviyor ama bugün tutması bende mayonezli yoğurlu havuç salatası yaptım gerisi size saydığım gibiydi.
off bi de beni düşün
adetim geçti
idrar testi negatif
ve hala olmadımmmm
selam kızlarcımm
bugün sabah 10 dan beri temizlik yapıyorum duş aldım yeni oturdum ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
varmı gibe geçmişe bakamadım
ama ben güvenmiyorum o piyasada ucuz satılan gebelik testelerine esasen..
kanda hcg yükselicek de,idrara geçicek de çıkacak test..
bazı bünyelerde idrara geçmesi çok çok uzun zaman da alabiliyomuş..
senin yerinde olsam,yarın kanda baktırtırım..
meg sanırım birinini bunu söylemesine ihtiyacım vardı
gitsemmi ki yaa
bak ben severin o çanak şeysini
gerçi ben patatesli herşeyi severim de
afiyet olsunn
ben oktay ustanın kitabını almıştım ordan öğrendim yaptım. İlk yaptığımda kayınpeder çok beğenmişti her geldiğinde yaparım ama bugün tutmadı işte biliyorsundur cıvık olmaması lazım şekil verebilmek için benim ki baya bir öyle oldu bugün napalım..
selam:)
daha görsel bir patates salatası,bende yapıcamm teşekkürler
ellerine sağlık arkadaşım,yorulmuşsundur da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?