Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

1 günde 3 kez sperm kalitesi çok düşük olmaz mı ya
üstüste bile yapılması önerilmiyoya hani?

bu arada sen ne zamandır deniyosun?

yanlışlıka 2 harf eksik yazmışım..

kaç kere yapıldığı da önemli 'Mİ' dicektimdi..

bence de yani en fazla hergün halvet olur diyorum..

bizim bu 2. ay denememiz..

Son düzenleme:
imporatogrly; tebrik ederim. Gerçekten çok güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin. Hemi de sadece 3 kere yapmayla tutturdun ha.. Allah vermek istedikten sonra günün ne önemi var. Rastgele bir gün bile yapıp tutturanlar var. Buradaki bizlere de umut oluyor böyle hamilelik haberleri..

Kızlarrr bende geldimm.. Ağırladım kayınvalidemleri yaptım yemekleri. Çok beğendiler. Zaten eve gelen kadının yemeklerini hiç beğenmiyorlar o da izinli zati. Sonra pasta da kestik felan. Çok fazla oturmuyorlar. 18.30 da geldiler, 21.00 e geliyordu gittiler. Güzel bir akşamdı. Ama patates çanağı salatalarım olmadı. Yağı fazla kaçırdım çok az koymam lazımdı cıvık oldu. Patatesi haşlıyorum eziyorum. Yağ, dereotu, limon biraz karabiber koyuyorum yuvarlıyorum çanak yapıyorum içlerne de havuç rendesi en üstüne de az yoğurt koyuveriyorum çanağın güzel ve hoş görüntülü değişik bir patates salatası oluyor kayınpeder de seviyor ama bugün tutması bende mayonezli yoğurlu havuç salatası yaptım gerisi size saydığım gibiydi.

bak ben severin o çanak şeysini
gerçi ben patatesli herşeyi severim de
afiyet olsunn

selam:)
daha görsel bir patates salatası,bende yapıcamm teşekkürler

ellerine sağlık arkadaşım,yorulmuşsundur da..

Son düzenleme:
selam kızlarcımm
bugün sabah 10 dan beri temizlik yapıyorum duş aldım yeni oturdum ölüyorummmmmmmmmmmmmmm

varmı gibe geçmişe bakamadım

off bi de beni düşün
adetim geçti
idrar testi negatif
ve hala olmadımmmm

ama ben güvenmiyorum o piyasada ucuz satılan gebelik testelerine esasen..
kanda hcg yükselicek de,idrara geçicek de çıkacak test..
bazı bünyelerde idrara geçmesi çok çok uzun zaman da alabiliyomuş..
senin yerinde olsam,yarın kanda baktırtırım..

selam kızlarcımm
bugün sabah 10 dan beri temizlik yapıyorum duş aldım yeni oturdum ölüyorummmmmmmmmmmmmmm

varmı gibe geçmişe bakamadım

selam alyacanımm
impora.... yani defne gibeğ

kocam gelcek birazdan,aniden çıkabilirim ama gelcem tabikii sora

Son düzenleme:

meg sanırım birinini bunu söylemesine ihtiyacım vardı
gitsemmi ki yaa

bak ben severin o çanak şeysini
gerçi ben patatesli herşeyi severim de
afiyet olsunn

ben oktay ustanın kitabını almıştım ordan öğrendim yaptım. İlk yaptığımda kayınpeder çok beğenmişti her geldiğinde yaparım ama bugün tutmadı işte biliyorsundur cıvık olmaması lazım şekil verebilmek için benim ki baya bir öyle oldu bugün napalım..

annem yapardı benim de
ilk ve son kez onda yemiştim

selam:)
daha görsel bir patates salatası,bende yapıcamm teşekkürler

ellerine sağlık arkadaşım,yorulmuşsundur da..

yap canım. Yapacağın zaman yine sor anlatırım. Çok kolay ve hafif oluyor. Dereotu da doğrayıp kattığın için püreye, çanak yaptığında kenarları yeşil yeşik oluyor eee çanağım içine de havuç rendesi, onun üzerine de az bir yoğurt konduruverince renkler felan çok hoş gözüküyor. Valla yoruldum canım yaa sabahtan berii.. Oturunca anladım. Aman beğendiler ya önemli değil yarın dinlenirim artık bir tek pazarıma gitcem yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…