Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa hadi bakalımm tebrikler o zaman gebişler çoğalıyo ne güzell

sağlık ocakları yapıyomuydu kan testini

benim bağlı olduğum sağlık ocağı kan testinde gebelik bakmadıklarını,sadece idrarda baktıklarını söyledi..
ama bu çoookkkkkkk saçma!!!
neyse,genellikle bakıyomuş sağlık ocakları..

annem yapardı benim de
ilk ve son kez onda yemiştim

Ay canımm.. Sende benim gibi annenden ayrı mısın yoksa. Ben Eskişehir'e gelin geldim annem İstanbul'da. Haftaya gidicem inşallah. Nisandan beri gitmiyorum. Valla annem benden tarif alıyor artık çalıştığı için pek çeşit yapamıyor. Ben bekarken yapmadıklarımı evlenince yapmaya başladım hep araştırıyorum değişik şeyler. Bekarken de mutfağa girerdim gerçi ama annem hep bana hiçç yapmadın böyle şeyler deyip duruyor. Kayınvalidemlere yaptıklarım hep evliyken öğrendiğim şeyler..

benim bağlı olduğum sağlık ocağı kan testinde gebelik bakmadıklarını,sadece idrarda baktıklarını söyledi..
ama bu çoookkkkkkk saçma!!!
neyse,genellikle bakıyomuş sağlık ocakları..

aman idrarda ben de baktım onu istemem
kanı sorayım bakalım yapıyodur umarım

özel günlerde görsel lezzet şöleni de önemli..
yoksa evde 2 başken sadece lezzet önemli bizde
bişey daha öğrenmiş oldum,teşekkürler dejavuvanım

annemi geçen ay kalp krizinden kaybettim
acısını unutmak için bu kadar çocuk istiyorum işin aslı

ahhh canımmmmm başın sağolsun.. anacığın nurlar içinde uyusun inşallahhh...

hepimiz zaman içinde kaybediyo olucaz sevdiklerimizi..
hayat böyle işte..
allah sabır versin sana inşallahhh,bi de bebek versin inşallahhh...

sağolasın
bebek gelse de onla avunsam
annenin yeri bi başka ama
neyse..

bebek evet
yarın kan testi yaptırmaya karar verdim
ya da yarına inşallah olacaksam regl olayım
zaten stresteyim iyice gerildim
stresten de gecikiyor olabilir bu meret

Canımm başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Size başka acı göstermesin. Çok özür dilerim yaranı deştimm. İnşallah bir an önce bebek sahibi olursun tatlımm...

inşallah seni yarın gibeğ listemize yazıcaz arkadaşımm

Başın sağolsun, Allah Rahmet eylesin inşallah. Böyle zamanlarda insanın kendini avutacak bir şeye ihityacı oluyor. Gerçekten de bir bebeğin olursa iyi olur.

Onun tombik tombik bacaklarını öpersin hatta ısırırsın. Arkadaşımın bebeği 1 yaşına girdi, daha yeni anne diyor. Ama bi kelime söyledi ya defalarca üstüste anne anne diyor hem de herkese, benim eşime giderken bile anne diyor. Ama bi tatlı ki insanın sinirini üzüntüsünü alıyor.

özel günlerde görsel lezzet şöleni de önemli..
yoksa evde 2 başken sadece lezzet önemli bizde
bişey daha öğrenmiş oldum,teşekkürler dejavuvanım

Benim eşimde pek görsele bakmaz. Onun için fazla tuz ve baharat olmasın yeter. Kayınvalidem öyle diyor zaten senin yaptığın yemekler güzel gözüküyor ve yediriyor o yüzden ama bize gelen kadın hiç özen göstermiyor diyor. Tabii baya uzun senelerdir geldiği için artık biraz baştan sağma yapıyor galiba. Ama misafir geldiğinde elbette görüntü önemli. Bir de pasta gibi yapılan patates salatası da var ben hiç yapmadım ama gördüm. O da çok güzel oluyor.. Kat kat felan. Yuvarlak pasta gibi oluyor arasında yoğurt bir kat, bir de rende yumurta beyazı ve sarısı oluyor sanırım üstüne de yine yumurta beyazı sanırım öyle birşeydi ama dedim ya hiç yapmadım..

ama ya siz böyle tarif verirseniz ben ne yapayım vallahi azımın suyu aktııııı acıktım bak şimdi kuzularım nasılsınız

ama ya siz böyle tarif verirseniz ben ne yapayım vallahi azımın suyu aktııııı acıktım bak şimdi kuzularım nasılsınız

ehehe. Dün menü yazdım acktılar, bugün tarif veriyorum acıkıyorsunuz biz napalım yahuu.. Siz bu başlıpa girerken ya tok karnına girin ya da yanınızda atıştırmalık bulundurun yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…