ehehe. Dün menü yazdım acktılar, bugün tarif veriyorum acıkıyorsunuz biz napalım yahuu.. Siz bu başlıpa girerken ya tok karnına girin ya da yanınızda atıştırmalık bulundurun yanii...
ehehe. Dün menü yazdım acktılar, bugün tarif veriyorum acıkıyorsunuz biz napalım yahuu.. Siz bu başlıpa girerken ya tok karnına girin ya da yanınızda atıştırmalık bulundurun yanii...
eee artık bebiş büyuyor sanırım bugün hiç doymadım daha hep açım ben yaaa
Heee gebe misin seeen. Pardonn... Uyarın beni ayoll hamile online var deyin de bende yazmıyım yanii... Hamilelik bçyle birşey demekki doymuyor insan.. Ay ben iştahsızım hemen doyarım hamileyken bende çok yer miyim acabaaa :26:
Kızlarrr valla ben bugün çok yorulmuşum farketmedim ama tüm gün ayaktaydım bir yandan eve bir göz gezdirdim dün yapmadığım bir kaç yeri sildim he yemek ve ağırlama işi. Belim kopuyor ağrıdan zaten bu aralar çok ağrıyor çalışma yapmış olsa hamieyim derdim heralde.. Yatcam benn artık oturumıcam daha fazlaa.. Birde ağrı kesici felan içeyim barii. İşte misafir olunca böyle helak ediyorum kendimi. Hepinize iyi gecelerrr..
Heee gebe misin seeen. Pardonn... Uyarın beni ayoll hamile online var deyin de bende yazmıyım yanii... Hamilelik bçyle birşey demekki doymuyor insan.. Ay ben iştahsızım hemen doyarım hamileyken bende çok yer miyim acabaaa :26:
heh bende normalde iştahlıyımdır,gibeyken nolucam hiiiiçç bilmiyorum:18:
Tombik bir gibeee olcan nolcaaak.. Ama olsun yaa bebiş gelsindee.. az az yersin sık yersin sende. Kızartma hamurişi yemezsinn... Zaten doktorlarda önermiyorlar hamileliktee.. Ben kilolu halimi hi. düşünemiyorum hayatım boyunca zayıftım ama boyum da kısa ondan kapatıyor neyse ki çok zayıf gözükmüyorum.. Bir kollar belli ediyor iştee..
eee teyzesi biz doymuyoruz bugün allah sonumuzu hayır etsin 6 haftalık olcak ama hiç kilo almamışım ama biraz pantolonlar artık sıkıyor sanki
eee teyzesi biz doymuyoruz bugün allah sonumuzu hayır etsin 6 haftalık olcak ama hiç kilo almamışım ama biraz pantolonlar artık sıkıyor sanki
kızlar benimde çokkkk uykum geldi bende yatmaya gidiyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi mercimeğimde öpüyor sizi meg tezesi uzat yanagını geliyor
selam bebişllerim fıstıklarım nasılsınız
kızlar ii geceler .
kimsecikler yokmu..
alışık diilim bu topiğin bukadar sessiz kalmasına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?