Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ehehe. Dün menü yazdım acktılar, bugün tarif veriyorum acıkıyorsunuz biz napalım yahuu.. Siz bu başlıpa girerken ya tok karnına girin ya da yanınızda atıştırmalık bulundurun yanii...

eee artık bebiş büyuyor sanırım bugün hiç doymadım daha hep açım ben yaaa

ehehe. Dün menü yazdım acktılar, bugün tarif veriyorum acıkıyorsunuz biz napalım yahuu.. Siz bu başlıpa girerken ya tok karnına girin ya da yanınızda atıştırmalık bulundurun yanii...

ama esens gibe

aşerdirdik kızı bak pardom canımm esenim

eee artık bebiş büyuyor sanırım bugün hiç doymadım daha hep açım ben yaaa

Heee gebe misin seeen. Pardonn... Uyarın beni ayoll hamile online var deyin de bende yazmıyım yanii... Hamilelik bçyle birşey demekki doymuyor insan.. Ay ben iştahsızım hemen doyarım hamileyken bende çok yer miyim acabaaa :26:

heh bende normalde iştahlıyımdır,gibeyken nolucam hiiiiçç bilmiyorum:18:

Kızlarrr valla ben bugün çok yorulmuşum farketmedim ama tüm gün ayaktaydım bir yandan eve bir göz gezdirdim dün yapmadığım bir kaç yeri sildim he yemek ve ağırlama işi. Belim kopuyor ağrıdan zaten bu aralar çok ağrıyor çalışma yapmış olsa hamieyim derdim heralde.. Yatcam benn artık oturumıcam daha fazlaa.. Birde ağrı kesici felan içeyim barii. İşte misafir olunca böyle helak ediyorum kendimi. Hepinize iyi gecelerrr..

canım yat dinlen tabii,öpüyorum çok
görüşürüz bebeem

eee teyzesi biz doymuyoruz bugün allah sonumuzu hayır etsin 6 haftalık olcak ama hiç kilo almamışım ama biraz pantolonlar artık sıkıyor sanki

heh bende normalde iştahlıyımdır,gibeyken nolucam hiiiiçç bilmiyorum:18:

Tombik bir gibeee olcan nolcaaak.. Ama olsun yaa bebiş gelsindee.. az az yersin sık yersin sende. Kızartma hamurişi yemezsinn... Zaten doktorlarda önermiyorlar hamileliktee.. Ben kilolu halimi hi. düşünemiyorum hayatım boyunca zayıftım ama boyum da kısa ondan kapatıyor neyse ki çok zayıf gözükmüyorum.. Bir kollar belli ediyor iştee..

tombik gibeğ,ayynu hürroş gibi

eee teyzesi biz doymuyoruz bugün allah sonumuzu hayır etsin 6 haftalık olcak ama hiç kilo almamışım ama biraz pantolonlar artık sıkıyor sanki

ilk aylarda kilo almazsın zaten. Ortalarda bir başlarson sonlara doğru iyice artar ama hepsi kilo olmaz. Bebeğim ağırlığı, artı vücudun da şişecek ödem felan ondan ağır gelirsin ama özellikle 12. haftadan sonra 3 ayı doldurunca dikkat et. Yağlı, kızartma, hamurişi fazla yeme. Öğün araları acıkınca meyve süt felan ile geçiştir.

Ayy sizeee doyum olmaazz ayooolll.. Didiyom bennn gözlerim kapanıyor vallaa.... Yarın burada olun ama emiii...

kızlar benimde çokkkk uykum geldi bende yatmaya gidiyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi mercimeğimde öpüyor sizi meg tezesi uzat yanagını geliyor

kızlar benimde çokkkk uykum geldi bende yatmaya gidiyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi mercimeğimde öpüyor sizi meg tezesi uzat yanagını geliyor

ohh ohh öpsün bakiiimm süt kokulu kuzum meg teyzesiniii

sende Allaha emanetsin esencimm,görüşürüz

Daha 6 haftalılkken kilo almaya başlardanız fazla abartılı ve tehlikeli olur..dikkat edin..zaten hamilellik belirtilerini de yeni yeni hissetmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz..hamileyim ne bulursam yiyeyim demeyin..şeker vs çıkabilir,hem çocuk hem de sizin için tehlikeli olabilir...hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz...

Son düzenleme:
kızlar ii geceler .
kimsecikler yokmu..
alışık diilim bu topiğin bukadar sessiz kalmasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…