Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım resmi koymuştum.
ama ceple çektiğim için epey bulanık çıktı...
yınede bayagı farkedılıyor canım.
ıgnenın ıcınde beta hcg hormonu var onu kesın bılıyorumda sen ıgneyı vurunalı tam 12-13 gn gecmıs bu zamana kadar etkısı gecmıstır diye düşünüyorum.
testın varsa yarın sabah ilk idrarınla yenıden yap bakalım nasıl cıkıcak eger bebıs varsa yıne cızgı cıkar vede bıraz daha koyulasır cızgı.

kosita banlı..

uslu dur nen

timammm

ama olaya bak anlatimm
bugün forum takipten gördüm bugün ne giydin diye bi topic var resim neyin ekliolar
kadının biri bu safları keklemiş ünlü bi kadının ama pek tanıdık olmayan bi ünlü resimlerini koymuş hergün aylarca hemde. tabi resimler nasıl şık nazı tarz,,neyse bu saf kolonide buna eblek eblek hayran kalmışlar
kadında bi cool havalarda işim gereği canım bilmem ne

bide bu hatun ünlü kadının kocasının resimlerindende nefesim diye albüm yapmış. kızlarının resimlerini koyup kızım demiş bildiğin gibi değill koptum yaaaa
birde kadının gelinlik resimlerini bulup gelinliğim nasıl diye topic açmış ordada gelinliği fazla dekolte bulanlarla kavga etmiş benim tarzım bu diyerektenn

yarın sabah kan vericem canım kanda belli olsun
varsada yoksada kesin sonuç alırım hiç olmazsa..

Son düzenleme:
insallah tüm bebek isteyenlerın biran önce kucagı dolar.dualarım sizinle kıslar,,
hepınıze iyi geceler..

kız o olayı biliorum ben.
takip ediodum öylesine..
benimde tikatimi çekmişti...

insallah tüm bebek isteyenlerın biran önce kucagı dolar.dualarım sizinle kıslar,,
hepınıze iyi geceler..

inşallah...
teşekkürler arkadaşım..
sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..

ay kızlar birden çok fena ümitsizliğe kapıldım yaaaa..
yarın kanda negatif çıkıcakmış gibi gelio..

ay kızlar birden çok fena ümitsizliğe kapıldım yaaaa..
yarın kanda negatif çıkıcakmış gibi gelio..

cnm olumsuz düşünme herşeyi oluruna bırak zaten o yazılmış şimdi olup olmayacağı sen bunlarla kafanı yorma sabah inş. herşey çok güzel olur senin için

canlarım hepiniz çok saolun..
inşallah RABBİM yarın sizlere güzel haberlerle gelmeyi nasip eder..
benim gözler kapanıo...
hepinizi seviyorumm

Kızlar bugün aşılamanın 9.günü idrarda yaptım negetif çıktı acaba çokmu erken yada yokmu ne olur drüstce yorumlayın üzücem demeden lütfen...

Bende bir kere önceden dewnk gelmişim şimdi görünce hatırladım bende içimden güzel kadınmış doğum yapmış hiç formu bozulmamış diye düşünmüştüm

canlarım hepiniz çok saolun..
inşallah RABBİM yarın sizlere güzel haberlerle gelmeyi nasip eder..
benim gözler kapanıo...
hepinizi seviyorumm

görüşürüz isoldecim,yarın bekliyoruz müjdeli haberini inşallahhh..

Kızlar bugün aşılamanın 9.günü idrarda yaptım negetif çıktı acaba çokmu erken yada yokmu ne olur drüstce yorumlayın üzücem demeden lütfen...

hiç bilmiyorum ben bu ilaç iğne durumlarını canım ya..
bilen arkadşlar yazabilirler mi..

Son düzenleme:
canım henüz çok erken bu kadar erken test yapıp üzülme günün geçmeden idrar testi yapma kafanda karışmasın olurmu

Megim ben kaçıyorum
regl olunca ikinci günü gel demişti dr yarın hormon tahlili için kan vermeye gidicem erken kalmam gerekli
Herkese iyi geceler:80::80::80::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…