yınede bayagı farkedılıyor canım.canım resmi koymuştum.
ama ceple çektiğim için epey bulanık çıktı...
kosita banlı..
uslu dur nen
yınede bayagı farkedılıyor canım.
ıgnenın ıcınde beta hcg hormonu var onu kesın bılıyorumda sen ıgneyı vurunalı tam 12-13 gn gecmıs bu zamana kadar etkısı gecmıstır diye düşünüyorum.
testın varsa yarın sabah ilk idrarınla yenıden yap bakalım nasıl cıkıcak eger bebıs varsa yıne cızgı cıkar vede bıraz daha koyulasır cızgı.
hadı bakalım ins hamılesındır..yarın sabah kan vericem canım kanda belli olsun
varsada yoksada kesin sonuç alırım hiç olmazsa..
timammm
ama olaya bak anlatimm
bugün forum takipten gördüm bugün ne giydin diye bi topic var resim neyin ekliolar
kadının biri bu safları keklemiş ünlü bi kadının ama pek tanıdık olmayan bi ünlü resimlerini koymuş hergün aylarca hemde. tabi resimler nasıl şık nazı tarz,,neyse bu saf kolonide buna eblek eblek hayran kalmışlar
kadında bi cool havalarda işim gereği canım bilmem ne
bide bu hatun ünlü kadının kocasının resimlerindende nefesim diye albüm yapmış. kızlarının resimlerini koyup kızım demiş bildiğin gibi değill koptum yaaaa
birde kadının gelinlik resimlerini bulup gelinliğim nasıl diye topic açmış ordada gelinliği fazla dekolte bulanlarla kavga etmiş benim tarzım bu diyerektenn
insallah tüm bebek isteyenlerın biran önce kucagı dolar.dualarım sizinle kıslar,,
hepınıze iyi geceler..
ay kızlar birden çok fena ümitsizliğe kapıldım yaaaa..
yarın kanda negatif çıkıcakmış gibi gelio..
timammm
ama olaya bak anlatimm
bugün forum takipten gördüm bugün ne giydin diye bi topic var resim neyin ekliolar
kadının biri bu safları keklemiş ünlü bi kadının ama pek tanıdık olmayan bi ünlü resimlerini koymuş hergün aylarca hemde. tabi resimler nasıl şık nazı tarz,,neyse bu saf kolonide buna eblek eblek hayran kalmışlar
kadında bi cool havalarda işim gereği canım bilmem ne
bide bu hatun ünlü kadının kocasının resimlerindende nefesim diye albüm yapmış. kızlarının resimlerini koyup kızım demiş bildiğin gibi değill koptum yaaaa
birde kadının gelinlik resimlerini bulup gelinliğim nasıl diye topic açmış ordada gelinliği fazla dekolte bulanlarla kavga etmiş benim tarzım bu diyerektenn
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızlar isoldecim inş. bize güzel haberler getirirsin bugün
canlarım hepiniz çok saolun..
inşallah RABBİM yarın sizlere güzel haberlerle gelmeyi nasip eder..
benim gözler kapanıo...
hepinizi seviyorumm
Kızlar bugün aşılamanın 9.günü idrarda yaptım negetif çıktı acaba çokmu erken yada yokmu ne olur drüstce yorumlayın üzücem demeden lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?