Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

resmini çektim hemen de pc ye atamıyorumki (( dejavunun ilk çizgisi varya koyu olan 2 side ondandı

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

canım resmi koymuştum.
ama ceple çektiğim için epey bulanık çıktı...

sefy, isolde tebrikler kızlaaar çok sevindim görünce :))) Ayyyy darısı bize
ben her zamanki sorumu sorayım taktikleri istiyoruz

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız????

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
hamişleri tebrik ediyorum Allah topiğimizde ki herkese bebek nasip etsin inş..

ferdat başın sağolsun canım.Allah sizlere ömür versin inşallah.İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin...

Sivatan canım, gelmişsin ama sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?

iyiym canım işe geldim ama hala halsizim arada başım dönüyo hiç uyuyamadım gece kasıklarım ağırdı belim ağrıyo yaa bide sabah kalktığımda bi damla koyu renk bişey vardı.adete daha 6 gün var hastayım diye dün sadece bi tane teraflu içmiştim acep ondanmıdır yaaa..hamişlere bakıyodum kim nezaman kalmış diye hepsini tebrik erdiyorum.Rabbim sizlerede biran önce versin

sivatan nasılsın canım.umarım problemler geride kalmıştır.

yooo problemler olduğu gibi duruyo ama umurumda değil aynı evin içinde yüzümüzü görmüyoruz birbirimizin 2 oda bi salon evde bide ama demekki insan isteyince onu bile başarıyo.konuşmaya bile tenezzül etmiyorum şimdilik çünki hala nefret doluyum

resmini çektim hemen de pc ye atamıyorumki (( dejavunun ilk çizgisi varya koyu olan 2 side ondandı

ahahaa benzetme süperr... Ohhh yüzde bin beş yüz hamilesin işte o zamann... Kanda baktır bakalım güzel çıkar değerin o kadar net çıktığına göre idrarda koşş kız hastaneye.. Ayy ben olsam öyle görsem kendimi zor atarım valla hgastaneye kanda baktrmak için.. Ahh ahhh görebilcem mi o günleriii beennn..

herşey zamanla düzelir inşallah canım.şu anda belki en iyisi konuşmamak ama dediğim gibi zaman size iyi gelecektir.

koyu renk akıntı gelmiş demişsin acaba geç döllenme olduda yerleşme kanamasımı canım.

canım inşallah yoluna girer. Eşinin de bir adım atması lazım. Ailesine bu kadar bağlı olmak, seni bu kadar üzme pahasına bağımlı olmak nereye kadar sizin ayrı bir aile olduğunuzu anlaması lazım. Ama böyle hiç konuşmayarak sorunlarınızı halledemezsiniz. Biliyorum çok konuşmuşsundur muhakkak ama yime al karşına konuş, beklentilerini ama göremediklerini anlat. Yokda bu evliliğin yürümeyeceğini üstüne basa basa söyle. Kendine de eziyet etme üzme kendşni değmez biliyorum zor bende herşeyi takarım kafama ama olmuyorsa da değişmeyecekse de zorlamanın anlamı yok madem öyle gitsin kendi yoluna. Bebek olursa değişir belki inşallah...

Yaaa bu zaman nasıl geçecek. Bu ay çalışamadık beklentim yok o yüzden. Daha haftaya çarşamba regli olcam inşallah. Sonra 3 haftada yumurtlama için beklicem.. Bir de regliyi bekle sonra iki hafta yanii daha 6 haftam varr.. Offf offf...

geçer canım takma dicem ama insan ister istemez takıyo öyle oluncada zaman geçmek bilmiyor.benimde reglye 15 gün var ama benim hiç ümidim yok nedense artık ümidimi kaybetmeye başladım.allahtan bu hafta tatile çıkıyoruzda 1 hafta öyle geçer.artık gelincede 3-5 gün sabır edivereyim bari.erken gebelik testlerinden denedin mi canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…