resmini çektim hemen de pc ye atamıyorumki(( dejavunun ilk çizgisi varya koyu olan 2 side ondandı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
canım resmi koymuştum.
ama ceple çektiğim için epey bulanık çıktı...
Cnmmm basin saolsunn...hepimizin basina bigum geleecektr ama uzaktan glsin ve hayirli glsinm..bazen dsunuorum da allagim korusun zor cok zor hmdee
ferdat başın sağolsun cnm rabbim sabır versin...
Sivatan canım, gelmişsin ama sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?
sivatan nasılsın canım.umarım problemler geride kalmıştır.
resmini çektim hemen de pc ye atamıyorumki(( dejavunun ilk çizgisi varya koyu olan 2 side ondandı
yooo problemler olduğu gibi duruyo ama umurumda değil aynı evin içinde yüzümüzü görmüyoruz birbirimizin 2 oda bi salon evde bide ama demekki insan isteyince onu bile başarıyo.konuşmaya bile tenezzül etmiyorum şimdilik çünki hala nefret doluyum
yooo problemler olduğu gibi duruyo ama umurumda değil aynı evin içinde yüzümüzü görmüyoruz birbirimizin 2 oda bi salon evde bide ama demekki insan isteyince onu bile başarıyo.konuşmaya bile tenezzül etmiyorum şimdilik çünki hala nefret doluyum
herşey zamanla düzelir inşallah canım.şu anda belki en iyisi konuşmamak ama dediğim gibi zaman size iyi gelecektir.
koyu renk akıntı gelmiş demişsin acaba geç döllenme olduda yerleşme kanamasımı canım.
akıntıda değil ki yaa öle damla sacede koyu
aman aman ne yerleşmesi olsun ne kanaması ben istemiyorum bebek filan Rabbim sizlere versin
Yaaa bu zaman nasıl geçecek. Bu ay çalışamadık beklentim yok o yüzden. Daha haftaya çarşamba regli olcam inşallah. Sonra 3 haftada yumurtlama için beklicem.. Bir de regliyi bekle sonra iki hafta yanii daha 6 haftam varr.. Offf offf...
herşey zamanla düzelir inşallah canım.şu anda belki en iyisi konuşmamak ama dediğim gibi zaman size iyi gelecektir.
koyu renk akıntı gelmiş demişsin acaba geç döllenme olduda yerleşme kanamasımı canım.
akıntıda değil ki yaa öle damla sacede koyu
aman aman ne yerleşmesi olsun ne kanaması ben istemiyorum bebek filan Rabbim sizlere versin
deme öyle canım belkide bebek herşeyi değiştirir.kayınvalidenlerle berabermi otruyodunuz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?