Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

görüşürüz pisicimm

miyaba şebomm

batlarım canlarımm,anahtar paspasın altındaaaa
öpüyorum heppiniziiiiii

batlarım canlarımm,anahtar paspasın altındaaaa
öpüyorum heppiniziiiiii

Bugün ben açayım kapımızı.Beni uyku tutmadı yaaa yatakta dön sağa dön sola baktım uyuyamıyorum bari kocişin uykusu bölünmesin dedim kalktım oturuyorum.Neyse hastaneye gidicem nasılsa erkenden gider gelirim artık gelecek olanlara benden şimdiden günaydııııııııııııııııııııııııın

cnm regl olmuşsun..üzülme hayırlısı olsun cnm..bir dahaki aya nasib inşallah...

Kıslar günaydın.
Güne değişik duygularla başladım.
Bütün gece rüyamda hamilelik testi yaptım, ve çift çizgi gördüm.
Bugün BAT'ım. Ne kadar şartlandırdıysam artık kendimi...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Süpperrrr :)
Allah'ım hayırlarla sonuna erdirsin inşallah.

İmkanın varsa hemen kan testini öneririm. İçin rahatlar :)

Hemen detayları alabiliriz. Ufak belirtiler, öneriler vb..

günaydın kızlar.akşam yuumurtlama testi yaptım 2.çizgi silikti gene.ama ben dün yumurtladığımı düşünüyorum tuvaletimden akıntı aktı yumurta beyazı gibi uzadı o bölgeden...

çok sağolun kızlar inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin heyecanlıyım başka belirtim yok bugün kan testi yaptıramicam sanırım yarını beklemek zorundayım böle şaşkınım mutluyum endişeliyim öle işşte inşallah başka hayırlı haberlerde alırız gelişmeleri yine yazarım

bu hamileleri görünce bende heycanlandım ya cok günüme 8gün var test yapmak cok istiyorum ama erkendir diyede düşünüyom bel ağrımdan şüpeleniyorum cok olmasada var ağrım 10güne yakın.allahım ne olursun hayırlısıyla gelsin kızımın kardeşi ve bekleyen herkesinde bebişleri gelsinn hayırlısıyla inş....

Son düzenleme:
temem

iyiyiz şükür biiii var tebi ama ismini ezbere bilmiyorum ya..
du listeyi alıntıliim..

annemi geçen ay kalp krizinden kaybettim
acısını unutmak için bu kadar çocuk istiyorum işin aslı

Cnmmm basin saolsunn...hepimizin basina bigum geleecektr ama uzaktan glsin ve hayirli glsinm..bazen dsunuorum da allagim korusun zor cok zor hmdee

kızlar görebiliomusunz bilmiorum görüntü çok bulanık

hayırlı olsunn çok ne gözüküyor yaaa.. Bir de cepten çekilmi bu kimbilir yakından nasıl gözüküyordur. Bak üzülüyormuşsunuz tartıştık diye ama Allah size ne güzel müjde vermiş.. Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.. Bir iki gün daha bekle testi tekrarla sonra da kan testine git canım.. Ay çok duygulandım yaaa her çift çizgi gördüğümde böyle oluyorumm.. Bende görebilecek miyim birgünn...

Ne güzeeell.. gözünüz aydınn... Allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah... Ne güzel haberler geliyor arka arkaya bu ay yaaa... Süpperrr.. Sırada daha çok kişi var hadii bakalım bekliyoruz haberleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…