anam alyam gelmişşşş ii canom ya nolsun kimse konuşmuyo tıp oynuyoz arkadaşlarla daaaa
kııısssss o nerden çıktı beaaaaa
yok yok yoookkkk öle bişeyyy aman aman.size gelsin bebeler bana değil canım benim
anam görünce şok oldum heeeeeeee
SLM KISSLAR NASILSINIZ BENDE MORALLERE SIFIRKOCİŞLE ARAMIZ BOZUK BEN 2GÜNDÜR DRLARDA SÜRÜNÜRKEN AMAN BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE O TUTUP DEMEZMİ BU İŞİ BİRAZ ERTELEYELİM DİYE YEMİNLE ÖLÜCEM SANDIM.YENİ HAMİŞİMİZ SİVATANMIŞ NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM.DARISDI BAŞIMA İŞŞALLAH
kan testine gittim ama sonuç yarına ordada tekrar idrar testi yaptılar o da çift çizgi yüzde yüz hamişsin ozaman dediler kan sonucu yarına kaldı meg bu arada havai fişekler için msj attım ama atamıyomuşum sana :) çok çok çok çok teşekkür ederim hepinize okadar heyecanlıyımki... kusura bakmayım cvp yazamıorum bazen alınmayın sakın nolur
SLM KISSLAR NASILSINIZ BENDE MORALLERE SIFIRKOCİŞLE ARAMIZ BOZUK BEN 2GÜNDÜR DRLARDA SÜRÜNÜRKEN AMAN BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE O TUTUP DEMEZMİ BU İŞİ BİRAZ ERTELEYELİM DİYE YEMİNLE ÖLÜCEM SANDIM.YENİ HAMİŞİMİZ SİVATANMIŞ NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM.DARISDI BAŞIMA İŞŞALLAH
canım daha çok yeniyiz bir yılımız bile dolmadı yani düşün.onun derdi başka hayatım beni geçmişimle ilgili bi olaydan ötürü haksız yere suçluyor.günlerdrir ağlamqktan öldümçne olur dua edin bana herşey düzelsinaa hayırlı olsun canım darısı başımıza kaçıncı ayında tutturdunn
ne kadarlık evlisiniz canım ?belkide seni üzmemek için demiştir hani çok istekli görünmemek için
işşallah geçer canım aslında benden çok istiyordu ama geçmişte yaşadığım bi olaydan ötürü beni haksız yere suçluyor ve canımı çok acıtıyoroooooooffffffffffff ketenhelvam oooooofffffffffffffff
Bu danalara ne diyim bilemedim şimdi ben valla zaten ben kafayı yedim kaçgündür zaten sana ne diyim ki
sizinki geçici bi durumdur umarım eşin bişey düşünmüştür ondan dimiştir bunu sanırsam kü
canım daha çok yeniyiz bir yılımız bile dolmadı yani düşün.onun derdi başka hayatım beni geçmişimle ilgili bi olaydan ötürü haksız yere suçluyor.günlerdrir ağlamqktan öldümçne olur dua edin bana herşey düzelsin
canım daha çok yeniyiz bir yılımız bile dolmadı yani düşün.onun derdi başka hayatım beni geçmişimle ilgili bi olaydan ötürü haksız yere suçluyor.günlerdrir ağlamqktan öldümçne olur dua edin bana herşey düzelsin
amin canım işşalah herşey yoluna gireranladım canım geçer merak etme o zaman sana kızgın dmekki ondan söylüyor
düzelir merak etme
gelde bunu benim öküz kocama anlat işte öyle laflar ediyorki bana sanki beni pavyondan çıkarmış gibi davranıyor.dün gece öyle çok kavga ettikki tututrdu ben boşanmak istiyorum diye şu an bunları yazarken bile ağlıyorum.ne yapıcamı bilemedim:26:çok yenisiniz daha hayatım yaa geçmiş geçmişte kalır kimse kimeyi geçmişiyle yargılayamaz onun geçmişi sütten çıkma ak kaşıkmıymış bide o var.
Herkes önce bi kendini sorgulasın önce şle bi laf var:kimse kendi gözündeki direği görmez başkasının gözündeki çapağı görür
gelde bunu benim öküz kocama anlat işte öyle laflar ediyorki bana sanki beni pavyondan çıkarmış gibi davranıyor.dün gece öyle çok kavga ettikki tututrdu ben boşanmak istiyorum diye şu an bunları yazarken bile ağlıyorum.ne yapıcamı bilemedim:26:
çok yenisiniz daha hayatım yaa geçmiş geçmişte kalır kimse kimeyi geçmişiyle yargılayamaz onun geçmişi sütten çıkma ak kaşıkmıymış bide o var.
herkes önce bi kendini sorgulasın önce şle bi laf var:kimse kendi gözündeki direği görmez başkasının gözündeki çapağı görür
konuyu bilmiyorum ama senin vicdanın rahatsa boşverr gerisini Allaha bırak bak
gelde bunu benim öküz kocama anlat işte öyle laflar ediyorki bana sanki beni pavyondan çıkarmış gibi davranıyor.dün gece öyle çok kavga ettikki tututrdu ben boşanmak istiyorum diye şu an bunları yazarken bile ağlıyorum.ne yapıcamı bilemedim:26:
kan testine gittim ama sonuç yarına ordada tekrar idrar testi yaptılar o da çift çizgi yüzde yüz hamişsin ozaman dediler kan sonucu yarına kaldı meg bu arada havai fişekler için msj attım ama atamıyomuşum sana :) çok çok çok çok teşekkür ederim hepinize okadar heyecanlıyımki... kusura bakmayım cvp yazamıorum bazen alınmayın sakın nolur
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?