Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızım,herşey yolunda olsa bile,
yani;

yumurta hazır çatlamış,sperm muhteşem..
o yumurtlama günlerinde halvet edilmiş..

bu durumda bile o ayki gebelik olasılığı %20 imiş..

sabretmek ve yılmamak lazım..:92::92::92:
çünkü beklenen çok değerli

meg beni de beklemedekilere alabilirsin
hamile olduğumu düşünmeye başladım ciddi ciddi
kanama yok
tuvalete gidiyorum peçeteye siliyorum bikaç damla bulaşıyor
kasık batması var
bende adette hiç olmazdı
ve regl sancım yok hiç

yarın kan tahlili farz oldu
zaten çıkarsa da çok yeni bi gebelik çıkcak
ilk ilişki tarihimiz bile 22-23 haziran gibi bişeydi

tamam yazayım bekleme listesine canım..
bat kaçtı?
(bu olduğun kanamadan önceki?)
hayırlısı,inşallah gibesindir canım..

uffffffffff yaaa gelsin o %20 ye bizde girelim artık yaaa

bende iyim cnm benim

gelirler cnm bekliycez napaım ben inanıyorum gelicekler en kısa zamanda bir sürü hamiş bir sürü bebiş olucak

tamam yazayım bekleme listesine canım..
bat kaçtı?
(bu olduğun kanamadan önceki?)
hayırlısı,inşallah gibesindir canım..

10.06 önceki bat
şimdiki 4 temmuz ama o da geçti
hangisini yazarsan artık
hayırlısı ama bu kezilk kez ümitliyim ve belirti var

anaaaağm sayfa sayımıza bakın hele

10.06 önceki bat
şimdiki 4 temmuz ama o da geçti
hangisini yazarsan artık
hayırlısı ama bu kezilk kez ümitliyim ve belirti var

a tabi karıştırdım ben,4 temmuz yazılcak..
yazdım bile..:92:
yarın haber et bakalım kan sonucunu canım

Son düzenleme:

yaaa bende biliyorum o kadar olduğunu pekii kazara korunma hapını unutupta hemen hamile kalanlar, ilk deneme de yada ilk geceden kalanlar nasıl kalıyor yahuu.. Annemin işyerinden arkadaşınınn kızı evlendi kız hemen ilk geceden hamile kaldı ya geçen sene evlendi bu seneye doğurdu valla yaaa..

selam millettt nörüyonuzzz

bu akşam dışarı çıktım beğendiğim kıyafeti almaya gittim bide ne göreyim elbisenin göğüs kızmında tel varmış yamılmuş tel potlluk yapıyo muhtemelen biri denedi öle olmuş
uff ya yine baştan mağaza mağaza dolaş şimdi yarına kaldı yarında dr. randevum var erkenden çıkmam lazım

canım seni ümitlendirmek istemem ama genelde regli gelmiyorsa ve sürüntü şeklinde lekelenmeler oluyorsa genelde gebelik çıkıyor. Zaten gelecek olsa o sürüntü şeklinden birkaç saat sonra kanamanın artması lazım sökülür yani normal regl. Sen yaptır testini bakalım.. Ama 11 gün olmuş daha değerin az çıkabilir idrar testi yaptın mı hiç bir ondan yap önce istersenn.. Hadi İnşallah vardırr..

Bende hiç anlamam elbiseleri paçavra gibi deneyenleri yaaa.. Ben birşey olmasın diye yırtarım kendimi valla kabinde. Ne saygısız insanlar var. Bulursun inşallah kendine uygun birşey. Hem şimdi yaz çeşit daha bol canım.. Bende yarın çıkacaktım ama benim kaynanamım digiturk gitmiş yapmurdan yıldırımdan galiba bugün çok yağdı da. Yarın digitürk yetkilisi gelmezse size gelirim diyo eşime telde tv siz yapamazmış ha arar ha gelmek şster diye çıkamam da..

idrar testi yaptım çıkmadı
bilemiyorum ki ne nasıl oluyor deneyim olmayınca
neyse testimi yaptırayım artık bakalım sonuca
hayırlısı diyelim ne diyeyim
gebelik çıkıyor derken tutunmuyor mu diyorsun?

yanlış anladım ya mesajını
düşük yapıyomusun diyo gibi algıladım
gebesin mi diyosun
yeni algıladım valla
inşallah öyleyimdir hayırlısı

ya işte ben de onu düşünüp duruyorum :95:

idrar testi yaptım çıkmadı
bilemiyorum ki ne nasıl oluyor deneyim olmayınca
neyse testimi yaptırayım artık bakalım sonuca
hayırlısı diyelim ne diyeyim
gebelik çıkıyor derken tutunmuyor mu diyorsun?

Yanii evet gebelik oluşmuş oluyor ama daha çok yeni 11 gün olmuş henüz regli gününde ya da gecikince sonuç verir idrar testleri. Bir de kan testinde de çıkar ondan sonra idrar da gözükür kan testi daha hassastır ama dediğim gibi yaptırsan bile değerin düşük çıkar birkaç gün sonra yine tekrarla der doktorun değerin katlanması gerekir sağlıklı hamilelikte ve senin yine kafan karışır strese girersin. Sen hamile gibi dikkat et kendine hele bir regl günün gelsin o gün yine idrar testi yap. Silik bile çıksa git kan testine.. Acele etme yanii..

nasıl yaa kaynanaın tv si yok diye size tv seyretmeyemi gelcekmiş şaka gibi heee :))
hani hep anlatılı ya tv ler ilk çıktığında millet tv si olanlara tv seyretmeye gidermiş onun gibii

bu arada evet nası becerdilerse demiri yamultmuşlar yaaa valla bende dikkatliyimdir bişe olur diyee sinir oldumm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…