Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

regli günüm geçti canım benim
4 temmuzdu

ya işte ben de onu düşünüp duruyorum :95:

Yaa ben bugün çok umutsuz birşey oldum. Sanki normal yoldan hamiş kalamıcam gibi geliyor. Hatta bugün ciddi ciddi biraz tüp bebek ile araştırdım. Aslında ona kafa yormam hatalı bu sefer normal yoldan olmsına inancım kalmıcak önemsemicem belki ama napıyım yaa.. Çok prosedir varmış tüp bebekte de ya rapor için felan. Gerçi ben Aralık'a kadar deneyip sonra aşılama düşünüyorum önce ki devlet karşılasın.Ama bir yandan da rapor felan uğraşacağına aşılamaya da para vereceğime 3 aşılamanın parasını eklesem zaten devletin ödeyeceği para çıkar. Aşılamada da normal ilişki kadar şans var.. Ay bilemiyorum valla yaaa inşallah normal yoldan gelirr..

bence doğal yollardan deneyin önce
tüp bebek denemesinde defalarca başarısız olup doğal yollarla daha sonra hamile kalan birsürü tanıdığım var

bazen banada öle geliyor psikoloji işteee
ne kadardır deniyosun
şimdiye kadar herhangi bi tedavi süreci gördünmü??

megim napan canımmm
dünkü olaylı topic nerdeydi
uyarı almışım yorum yüzünden
bi bakim dedim ne olmuşşş ban varmı millette
kadın gelmişmi merak içerisindeyimmm

bence doğal yollardan deneyin önce
tüp bebek denemesinde defalarca başarısız olup doğal yollarla daha sonra hamile kalan birsürü tanıdığım var

Ya biz geçen sene birkaç ay denedik hatta benim bir ara yumurtlamam da 2ay kadar sorun oldu klomende kullandım dr çatlamış yumurtan dedi ama yine de hamile kalamadım, geçen sonbaharda da ovulasyon testi aldım çift çizgiyi gördüm yumurtlamam oluyordu denedik yine olmadı. Eşimde varikosel var ameliyata yanaşmıyor değerlerim iyi sorun olmaz diyor, benim de rahmimarlaya dönük ikisi bir araya gelince baya zorlaşıyor yanii.. Yine de denicem elbette doğal yolda elimde ovulasyonlarım var onları da yapcam hayırlısı bakalım.. Sonbahardan bu zamana erteledim açıköğretimde son senem diyee.. Tekrar başlıcaz çalışmalara artıkın...

işinize karışmak istemem ama varikosel için eşinin ameliyat olması şart diye düşünüyorum
varikosel olduğu halde hamile kalanlar da var elbette ama
şansınızı yükseltmenizin en doğru yolu bence
ama yanaşmıyorsa da çalışmalara devam
gerçekten sperm değerleri iyi çıktımı ki?

aynen canım 1 ay içinde 50 farklı psikolojiye giriyorummm
o değilde her seferinde eşimede söylüyorumm o yüzden ben nasılsam oda öyle oluyorrr

ya sorma
burda yazdıklarımı eşime de anlatıyorum
o da araştırmış birazinternetten
sen psiklojik gebelik yaşıyosun okuyup durma şunları dedi bana

neyse yarın testten sonra konuşcam varsa da yoksa da
artık bişey demiyorum ona

bazen banada öle geliyor psikoloji işteee
ne kadardır deniyosun
şimdiye kadar herhangi bi tedavi süreci gördünmü??

ya benim denemelerim bölük bölük oldu hep. Geçen sene nisanda başladık ama ara kanamam oldu iki ay şans işte klomen kullandım boşa gitti. Sonra haziran ve temmuz da düzeldi ama yine klomen verdi dr tutmadı çatladığı halde. Sonra da annem bana gelecekti izninde ve dğüne gitcektik akrabanın öle olamadı çalışma. Eee sonraki ay yapsak vizeye felan gelcekti doğum ben açıköğretim okuyordum son senemdi erteledik öylece. Ocak şubatta denedik ovulasyon testleri de aldım onda pozitifi gördüm yumurtlamam oluyor ama tutmadı. İşte sınav çalışmaları derken yine erteledim neyse bitirdim okulu mezun oldum. Bu ay çalışma yapcaktık normalde yine ama eşimle tartıştık olmadı bir daha ki aya kaldı umudum. Benim rahmim arkaya dönükmüş o zorlaştırıyor bir de eşimde varikosel var ama hareket sayı ve morfoloji iyi ameliyat olmak istemiyor ancak bunlar iyi de olsa yumurtayı dölleme kalitesi düşü olabiliyormuş ama yanaşmıyor ameliyata da o yüzden umutsuzun biraz. Yavaştan tüp bile düşünmeye başladım ama önc aralıka kadar felan denicem..

bak sen yalancı gebeliğide öğrenmişşş :=)))

ama şunu söylüyorum kendinizi dinlemeyin dinleyince neler çıkıyo neler
en güzeli beklemek adet geçmesi kesin belirti zaten

ablam tüp bebekle hamile kaldı hemdeilk denemesinde
ama eşinde sperm sayısı hiç yoktu 0dı harektli sperm
mecburen oldu
bence sizin için hiç gerek yok daha

yaşın kaç pardon?

megim napan canımmm
dünkü olaylı topic nerdeydi
uyarı almışım yorum yüzünden
bi bakim dedim ne olmuşşş ban varmı millette
kadın gelmişmi merak içerisindeyimmm

hani foto koymacalı olan dimi hai koş bi bak gel,bana da haber ver alyacanım

kocam geldi şimdi,birazdan gelcem

yaa şimdi biz testi yaptırdık üroloji dr ameliyat dedi şansı azaltır dedi. Sayı 22 milyon, morfoloji %90 bunlar güzel. Ama hareket %50 çıktı. Sonra benim kadın doğum doktoruna gösterdik aynı hastane de o gerek yok dedi. Başka bir dr daha gösterdim kadın doğumcu o da sorun yok dedi, burda erkek infertilitesine yazdım değerleri ve varikosel durumunu o da sorun yok gibi gözüküyor dedi. Aslında %90 morfolojiye 50 hareket çıkması muhtemel değilmiş ama eşim örneği evden götürdü hastaneye orada yapmak istemedi hastanede çok yakın atladı arabaya götürdü ama biraz sıvılaşma oldu ilk 20 dk da incelemeye alınması gerekiyor çünkü. Onun da etkisi olabilirmiş hareket konusunda. Bir daha başka hastanede yaptırcaz bakalım..

anladım canım tabi her ay umduğun gibi gitmeyebiliyo sonuçta döllenme oalsılığı bikaç gün. o arada hasta olabiliyosun misafir olabiliyo sen bi yere gidebiliyosun benimde hep oluyo :)))
ama tüpten önce ameliyatla şans varsa denenmeli diye düşünüyorum benimde kistim var bende ameliyat olucam bakalım sonuçta böyle şansım varsa önce bunu denerim tüpe kadar olan aşamalar denenmeli düye düşünüyorum ama erkekler biraz hassas tabi edebilirsen ikna yoluna git derim .gerçi baktığında niye ikna etmen gereksinki. ikinizin bebeği sonuçta kim ne yapılması gerekirse yapacak. birde sanki bebek sadece kadının olacakmış gibi hep kadınlar koştruyolar bu işlere

sonuclar böyleyse bence de gayet iyi
varikosel olmayan saglıklı bir erkekte bileçogu zaman bu degerlerçıkmıyor
bence doğal yoldan devam edin
kesinlikle olacak gibi görünüyor
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…